User Tag List

Sayfa 60/63 İlkİlk ... 10505859606162 ... SonSon
1195 sonuçtan 1.122 ile 1.140 arası

Konu: 1 ağustos Ankara Hipodrom Mahalli

GNC POWER
    Misafir
    Arkadas senın anlam sevıyen dusuk heralde yarısa katılan zaten 5 tane e30 vardı (hepsıde hergun gorustugum cok samımı arkadaslarım )ayrıyetten th 700 tubay turbo zone aydın ve eskı hondası ruh plakalı anıl öztrak da vardı.
    Yarısı okadar dıkkatlı ızledıysen uzerınde yazan genc reklamları gormustursun....

minimal_freak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ................. ''anlam seviyem düştü'' benden bu kadar
    ''hondas never get old, they just get faster''

ÇAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GNC POWER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yazdıklarını senın dedıgın apaçiler duymasın dıye ben ugrasıyorum.hatta ılk yazdıgım yazıda bu yazılar sılınse ıı olur dıye yazdım.ordakı tıplerı gordun bırtanesını kulagına gıtse neler olabılecegını sen dusun.ozaman yanlarsında sıfır da çizesrsın kesıcıyede bınersınnnn.

evet daha önceki yazılarında sölediğin doktor abilerimizde var içlerinde 50 yaşında abilerimizde var dediğin tipleri biz çözdük kardeş.her türlü ne olursa olsun yukarıda yazdıgın yazıdaki zihniyetinle apaçilikten kurtulamazsın.kusura bakma ama şu yazdıgın yazıyı dön bir tekrar oku.olucak iş değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serkan abıyı tanırım apaçilikle iş olmaz sıze duzgun bı dılle uyarmıs ama sen (çağan)anlamak ıstemıyorsun.hayatında kac defa e30 cuların ıcıne gırdın 50 yasındakılerıde gorduk dıyon saygılı konus bıraz .o yazdıklarından bırısını o apaçiler duyarsa o yarısı size zehır ederler . ben kendımı bıldım bıle kapalı turubun onu herzaman aynıdır yanı bu yarısta olmus bısey degıl bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtturbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serkan abıyı tanırım apaçilikle iş olmaz sıze duzgun bı dılle uyarmıs ama sen (çağan)anlamak ıstemıyorsun.hayatında kac defa e30 cuların ıcıne gırdın 50 yasındakılerıde gorduk dıyon saygılı konus bıraz .o yazdıklarından bırısını o apaçiler duyarsa o yarısı size zehır ederler . ben kendımı bıldım bıle kapalı turubun onu herzaman aynıdır yanı bu yarısta olmus bısey degıl bu.

kardeşim serkan kardeşimizin kendi yazdığı söylüyorum ben.sende aynı şeyi yazmışsın ne yani biz onların verdikleri rahatsızlıgı dile getirince sana o yazıları yedirirler fln geçicen bu işleri,yok duymasınlar şöle yaparlar böle yaparlar.ben onların arasında bulunmamak tercihimdir zaten o ayrı bir olayda.keşke yapmasalar diye bunları konuşuyoruz.sen kendini bildin bileli o tribun önü öle.keşke o tribun önündekilerde kendilerini bilseler orası öle olmaz.rahatsızlık vermiyene saygım sonsuz kimseyede saygısızlık etmiyorum.ama benim yarış izleme özgürlüğüme gölge düşürenleride sonuna kadar eleştiririm.

ilkerrrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nedir kardeşim eşkiya mısınız yani? duyarlarsa şöyle yaparlar duyarlarsa şuraya sokmazlar. şu lafları söyleyip daha o kitleyi savunuyorsunuz ya sizlere de tüketecek enerjim yok artık. durmak yok dönmeye devam.

GNC POWER
    Misafir
    kardeş sende kendine göre haklısın haksızsın demiyorum ama bana da hak ver bu adamlar böyle biz bize yakın olanlara anlatıyorum ama nafile böyleler ben sizi tehdit etmiyorum yanlış anlamayın ama laf söylediğiniz adamlar hep yıkım ekibi bende bu yarışın olabilmesi için çok uğraştık fm tuning vts power ahmet abi beni bilirler endişen birdahaki yarışlarda eleştirdiiniz adamların sizlere kin güdüp yarışta tatsızlık çıkarmaları içlerindeyim tanıyorum büyükleri olarak müdahale tabiki ederiz ama neden olsun kim istemez tertemiz gurur verici bir organizasyon izlemeyi neyse muhabbet uzadı dikkat çekmeye başladı konu büyüyecek herkese slm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok kardeşim büyüyecek bişey yok.bir daha ki yarışa kulak tıpalarımı takıcam gaz maskemi takıcam tribüne geçicem gene izlicem.biri sıfır cizerken cocugamı çarpmış , öbürü 40dk egsoz patlatıp rahatsızmı etmiş , öbürü lastik yakarkan önünde video çeken cocugumu çignemiş hiççç umrumda olmaz.robokop gibi otururum tribunde.

DogukanB
    Misafir
    Alıntı ygtturbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .o yazdıklarından bırısını o apaçiler duyarsa o yarısı size zehır ederler .
    zehir mi ederler

SEK06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zehir mi ederler
    Zehir Ederler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamm beyler uzatmanın luzumu yok.lastik yakıp zehirlerler o manada yani.

GNC POWER
    Misafir
    Kardeş inan hak veriyorum hatta bizde bazılarına kızdık çoluk çucuk var diye durdular biraz yine başladılar inanın kötü bi niyetim yok sadece yazı yazarken uslubunuza biraz dikkat edin çünki e30 kitlesi büyük bi kitle ve hemen çabucak gaza geliyolar 4 senedir yeni olmuş bi organizasyon gölge düşmesin herkese teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok yok kardeşim konu kapandı boşver bişey olmaz.herkez ne yaptıgının farkında zaten.

gnc power neyse sen stiker yapıyormusun biz senin yanına gelicektik.

sen bana pm atsana stikerla ilgili.

GNC POWER
    Misafir
    Gelin herturlu yardımcı olurum.

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuc yapılan hareketler yanlış davranışlar yanlış konu ne olursa olsun genellemek yanlış ama net gorunen birseyvar ki bu davranıslar cogunlukla bu aracların sahipleri tarafından yapılıyor ve o 50 yasındaki doktor agbilerimiz engelleyemior kardeşlerini ozman çözüm nedir kendi adıma ben böyle bir organizasyon yapsam stand ne olursa olsun e 30 sokmam diyebilirsin kardeş bu ayrımcılık deilmi bende derimki 4 metrelik yerde donerken benim kardeşime carpsan onun canını yaksan benim canımı yakmandansa ayrımcı olmayı tercih ederim .ben kendia dıma yarısan bir e 30 un onune atlatım adam kalkmıs kapalı parka giderken startın hemena rkasında arabayı dönduruyor guvenlikte insanalrı uzaklastırıyor insanlar uzaklasınca ona donecek daha cok alan olusuyor beyimizde daha cok gaza gelior.
    kişisel hiçbirseyim yok ama e30 gorunce yavaslıyorum nereye gidecekse gitsin yapıorum !!
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

RUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya beyler bi sakin olun, organizatörler eminimki buna bir çare bulacaktır. Hem e30 cu ları, tesisatçıları, hemde sadece yarış izlemek isteyenleri düşünerek ve kimseyi gücendirmeden bir çözüm bulacaklardır. Artık ayrı yerler mi tahsis edilir naparlar bilemiyorum ama bi şekilde çözeceklerine inanıyorum. Yıllar sonra iyisiyle kötüsüyle bir yarış yaşadık bunada şükür. Artık önümüze bakalım ve yapıcı olalım. Hepimiz Ankaralıyız ve şehrimizde yarış olmasını istiyoruz. Kimseye küsmeyelim, kimseyi küstürmeyelim. Sıkıntılar mutlaka olacaktır hiçbirşey 4x4 lük malesef oluyor ama amaç bunu en aza indirgemek olmalı.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÇAĞAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte ne güzel keşke pistlerde yapılsada çocuk çolugun içinde yapılmasa allah esirgedi ciddi bir kazadan.

sanayide motor yaptıracak tüm e30 cular vs. gelmişler orda yazık arabalara ya adam 40dk arabasını kesiciye soktu arabasını seven adam bölemi oluyor.siz neden oradaki honda gurubundan del sol-si ların motor sesini hiç duymadınız.

sonra genelleme yapıyorsunuz diyosunuz oraya 25 tane e30 geldiyse o gün hepsinin(tek tek hepsi yapmayan hiç olmadı 10 saat hipodromdaydım) motor sesleri sabaha kadar kulagımda çınladı.(zır stok bi e30 vardı bordo 50 yaşında bir amca geldi bi o yapmadı)

oran 25 de 1 olunca o amcada benim gözümde apaçi kurunun yanında yaşta yanar geçmiş olsun.

şehitlerimiz için motor sesi 45dk kapatılsın denildikten 25dk sonra tekrar başlayan adam e30 cuydu (tabi adam sıkıldı çok haklı) şimdi ben daha ne sölesem boş.
    o amca yakmadı da onun kardeşi vardı yanında o da yaktı mavi tribün önünde merak etmeyin

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GNC POWER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gelin herturlu yardımcı olurum.
    serkan herkes çok tepkili o mevlana gibi dönenlere ve onları heyecanla izleyen gerizekalılara. tamam seni tanıyorum onlarla alakan yok ancak hiçbir şekilde savunulacak yanları yok. yaşları büyükmüş kabadayımış sanayiciymiş farketmez.üstüne alınma o apaçilere söylüyorum bunu.bi tanesi allah etmesin birini çiğnese sonucu ne olacak? masum insanların canıyla oynuyorlar.zaten zar zor aldığımız hipodroma drag için bir daha adım atamayacağız.
    RACE WERKS

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi dahaki yarışta sadece arkadan ceza yemiycekler direk emniyet müdahale edecek bu sorun da ortadan kalkacak kapatın artık şu konuyu
    ECUTECH İstanbul

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)