Gerçektende deiğiniz gibi oldu eee kalkış yarışında kalkışı bilmessen böyle geçerler adamıdediğim gibi her yarış bir tecrübe yalnız o ışıklar neydi öle ya fodeparı bile söylüyor evet aslında daha öncede görmüştüm bu tür kalkış ışıklarını......ama bir filmde
gerçeği ile yarışmak çok keyifliydi..
bu işlere gönül vermiş ve bu yarış işlerini koşturduğu için dış dünyada manyak gözüyle görülen biri olarak diyorum ki pistte her kimle rakip olursak olalım zaten bir avuç insanız , eylenceli bir günün ardından pistte rakip olan insanlarla yarış bittikten sonra aynı masada oturup iki çay içmeyi bilmeli insan, işte zevk bu bana göre
kazasız belasız ve sorunsuz bi organizasyon olmuş emeği geçen herkesin eline koluna saglık ,dostluk kazanmış gördüğüm kadarıyla önemli olanı da sanırırım bu gerisi detay ,çok istememe ragmen gelemedim ,bidahakine siyariksimle yarışmaya gelirim inşallah
tabi toplayabilirsek![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
s2k gaza fazla abanıp arabayı sardırınca arac yanlamaya basladı doğal olarak iyi kalkamayınca bursadan cem ustanın yaptıgı turbo 131 gectı ondan dolayı yuhaladılar, ama düşünmüyorlar acaba adam daha önce hiç kalkış yarışında bulundumu dıye yuhalayanlar terbıyesizlik etti resmen
cuma gecesi istanbuldan cıkıp izmire geldik cumartesi sabahı 7.40ta izmir girişindeki opetten techteki bazı arkadaşlarımız bizi aldı cok cok güzel ev sahipliği yaptılar hepsine cok cok teşekkür ederim.cumartesi gecesinden akhisara geçtik Soner ve Jumboaliyle tanıştıkmangal keyfine yetişemedik ama olsun hoş sohbetler sonunda gecenın ılerleyen saatlerınde herkes köşesine çekildi sabah 4 gözle 1400 kategorisi için gelicek araçları bekledik fakat gelmediler.Bi yönden gerçekten iyide oldu bi ust sınıftaki 1600 kategorisiyle denedik aracımızı fazla farkta oldugu söylenemez en azından eksiklerimizi görmüş olduk bir ust kategori için.izmirdeki arkadaşlarımıza,Birlik oto'ya ve çalışanlarına özellikle tech ailesine ev sahipliğini fazlasıyla yaptıkları için çok teşekkürler...
Emegi gecen arkadaslara tesekkurler kupa alan arkadaslara da tebrikler, her caba takdire sayan bence elinize saglik..
BOOSTPROJECTS'in katkılarından dolayı asıl biz tşk. ederizvallahi günay seninde maddi ve manevi destegin bizler için çok iyi şekilde bizde karşılıgını sana kafalar güzelken arayarak veriyoruz
![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
dün gerçekten çok ayıp ettiler kendini bilmez cahil cüheyla takımı..emek vermişsiniz istanbuldan kalkıp buralara kadar gelmişsiniz zaman maddiyat ayırmışınız gerçekten yakışmadı..umarım bu kendini bilmezler sizi tekrardan pistlerde görme şansımızı engellemez..harikaydı arabanız ben şahsen keyifle izledim arabanızı tutunma problemi yaşasanızda bu yüzden geçilsenizde çok keyifliydi turbo s2k...sanırım cadde lastiklerinizle yarıştınız buda tutunmanızda negatif bir unsur olmuştur..tekrar yarışırken görmek üzere Allah nazar değdirmesin arabanıza
Yokcanım kesinlikle gelmek isterim belki o arkadaşlarda daha iyi bir performans beklediler benden olmayınca yuh çektilersorun değil ben çok eğlendim çok güzel insanlarla tanıştım aslında üzerindeki lastikleri günlük kullanıyorum ama cadde lastiği değiller semi slick lastik olarak geçiyor kalkışı beceremedim açıkcası ve buda bir kalkış yarışı geçen arkadaşıda tebrik ettim zaten arabayı yapan ustayıda kutlarım sanırım Bursa da yapılmış
çok teşşekkür ederim iyi dileklerine
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)