Bravo![]()
Benim için yarış burda bitmiştir .... Ulan Mercedes dünya devisin bi adam gibi F1 araçı yapamadın
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
kesin hamilton yaptmıstırrrr neyse guvenlik aracı iyi oldu
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Hamilton'un bu agresifliği bence F1 e yakışmıyor... geçmek için herşey mübah diyerek diğer pilotları tehlikeye atıyor...
Lewis in Massaya yaptığı atağın aynısını Di resta yapınca hemen soruşturma oldu 1 tur sonrada ceza verdiler , Hamilton da aynı şekilde Massayı biçti hala bişi yok
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ulan gitti makina vay aku yaaaa ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
noluyo yaa herkeze bi haller oldu![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Buğra ben seni Monaco da sanıyordum Bay E ile. işin ne la burda ?
Güvenlik araçıda bi kaza yapsa patlasa ne güzel olur![]()
DRS tünelde serbest olsa bu yarış bitmezdi dün de söyledim... pilotlar çoğu ne bu baskıyı kaldıracak psikolojide ne de F1 in gerektirdiği yetenekte...
bu arada bu guvenlik aracı olayı vetteli mahfettibuttonla arasındaki farkı acmaya calısırken
![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Sorma abi Mercedes ve diğerleri diyoruz , en iyiler diyoruz sürünüyorlar bi doğru düzgün araç yapamadılar . üstelik bu seneki araça geçen senin ortasında herkesten önce başladılar !
aha Massa ile Hamilton u incelemeye aldılar . Sonunda... hakemlerde karı kıza dalmış anca döndüler yarışa![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)