2000 senesinde F1 Racing de makara bi haber vardı ! F1 pist i üzerinde geçilmeyen tek kişi.
Senna ve Schumacher in bile geçemediği biri : " Güvenlik araçı ! "iyi gülmüştüm yazıya![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
pitten gecme cezasi pehhh ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
hamiltona iyi oldu valla beter olsun...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
ahahaha çok iyi oldu , kazanın geç karar alınması süper oldugüvenlk araçı tüm mesefaleri kapattı ondan sonrada herkes geçti , sıcağı sıcağına olsa bu kadar zararlı çıkmazdı çünkü arka tarfın önündeydi.
edit : Levo Massa'nın araçını dağıttı biçti herifi resmen aynısını yapan di resta ta aynı cezayı aldı . Normal karar
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Sefa Berkan a çarpan motorucuyu hatırlıyormsn maliye kampında diresta bana onu hatırlattı lewis de![]()
Alonso yardırıyor bakalım Parmak çocuğu parmaklıcak mı![]()
yarıs koptu ya alonso 1. button 2 vettel 3 olur biter![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
bu arada zannedersem vettel pite girmeyecek gibi gozukuyo alonso zaten girmiycek button deli dana gibi geliyor arkadan valla serhan dogru soyluyor yarısın sonlarında buyuk heyecan var![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
yanlız aynı kareye girdiler , gayet zevkle izliyorum
@kaan , kanka pist dar karar normalde bazen gereksiz olarakta aynı cezaları veriyorlar giib geliyor bana
son 10 turda guvenlik aracı girebilir demedi demeyin vettelin lastikleri cok eskidi. arka tarafta button cok hızlı kesinlikle atak yapacaktır olay cıkacak muhtemelen :S
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Alonso 4-5 tur içinde geçti geçti yoksa zor lastikleri her geçen tur haşat ediyor
Levo temas var diye ceza oldu bro Massa da bi kaç parça kırıldı yoksa vermezlerdi ama dediğin doğru arada çok saçmalıyorlar ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)