User Tag List

Sayfa 6/20 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
363 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Motor tercihi

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumlara bakarsanız ben integra alacaktım, büyükmüş ağarmış tü kaka diyor çünü arada 20.000tl fiyat farkı var adamın motorunun ederinden daha çokfiyat farkı var
    Eğer imkan varsa. Üst serilere bakın, adama sorsan lastikler süper halbuki bildiğin tutunmuyor ama gariban napsin kötü dese gidip sıfır burgman alamicakki oyuzden kendini inandırıyor

Aksesuar yoksa ve sıfırdan pahalı istiyorsa şaşırmıştır, aksesuar varsa sıfırları kaç paraysa toplar yarı parasını motorun piyasası neyse ekler alırdım, çoğu kişi zaten gidip sıfır alamıyor, zamanında motor alırken sıfır parçalara %20-30 indirim almış adamlardan2. El aıyorlar ama satarken sıfır parasını ekliyor üstüne, kaldıki listesinden yedek parça alan görmedim.

250cc ile 300 arasında vergi fark etmez, ben gs alsam vergi 750tl idi tigerda 1500 motoru bikere beğendiyseniz gerisi boş.

Nacizane tavsiyem, gidin güzel bağlantı kurun indirim alın, motoru gönlünüze göre %25 indirim ile aksesuarlarını donatın, satarkende aynı bayiye gidip bırakın zaten motora zam gelmiş olur çok zararda etmezsiniz, ölücü çok bilmiş tayfa ilede zaman harcamazsınız.
    dediğiniz gibi aksesuar olsa anlarım.hangi aksesuar ne kadar eder bilmiyorum ama gözle görülen bir fark yok zaten açıklama kısmında şu var bu var diye de belirtmemişler
    genelde yanlız kullanacağım için bagaj almam sanırım.bunun dışında günlük kullanım için nasıl bir aksesuar ihtiyacı duyarım ki motorda?
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden bilmiyorum forzayı topcase olmadan kullanmam ama xmaxede kolayına çanta takmam.
    Aksesuar ihtiyacı kullandıkça seneler içinde olan bir alışkanlık, cam çanta vs kullanımı kolaylaştırıyor, yeni sürücü olduğunuz için fark edilmek adına egzoz önemli bir ayrıntı bizim yayalar ve sürücüler ses duymadımı ürkmüyor

Topcase gidonda sarsındı yapmadı diyen yalan söyler, yolda giderken sım sıkı tuttukları için fark etmiyor fakat motorun yapısına aykırı arkaya verilen ağırlık ön amortisoru yukarı kaldırır aynı şekilde rüzgar direnci.

Ben olsam günlük spor kullanımda srmax 300, sr max 850 bunların ikamesi param değerlidir al sat yedek parça önemli ise nc750 integra.

Rahatlık önemliyse burgman veya c650gt
    Her araya girsin uzunada giderim ise yan çantalar ile beraber beverly 350.
    Bütçe yetmez alayım dursun seversem binerim yoksa atarım kömürlüğe diyorsanız scarebeo 200.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ilandaki motoru alsam plaka değiştirmeden istanbulda kullanabilirmiyim
    uzun yol tecrübem sıfır kısayol tecrübemde sıfır gerçi
    manisaya gidip alıp gelebilir miyim acaba? fiyatı makul geldi bana

Connecting Site...

bu arkadaşı 1-2 kere aradım açmadı 15 teklif edecektim hazır istanbulda diye ama kısmet olmadı
    bu motoru siyahmı alsak beyaz mı hangisinin kullanımı daha iyidir?

Connecting Site...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul dışı plaka olursa sigorta ucuz çıkar, şuan yol eğitimleri yunanistana doğru yapılıyor, istanbulda motora binmeyi öğrenmek zor, 3 şerit tek gidiş düzgün asfalt olan yolda daha rahat öğrenirsiniz ama istanbulda motor varken oraya gitmek niye?
    Düşük km aldım diye sevineceksiniz motor gelene kadar yol yapacak, git gel harcanan para, yolda alınan büyük risk, bukadar saçma bişey olamaz, gidip boş dönme riski macera seviyorsanız başka
    Az daha bekleyin evinize yakın satan biri mutlaka çıkar.

Bide bu araçları alırken iyi hesap yapın ben şuan maliyetimin altını yazdım ama biri gelip standart 13.5, dolu haline 14.5 verirse arkama bakmadan seve seve veririm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    km takıntım olmasa bende düşünmem alırım ama çok takılıyorum
    şöyle söylim msxi sıfır aldım 7140 TL ye geçen sene haziran gibi ve aralıkta sattım 7000 TL ye
    motor 328 km de gitti.iş ev arası 7+7 km haftada 1 de 100 km yaptığımı düşünsek ben 16,000 km yi sanırım 3-4 senede anca yaparım
    km düşük olsa kaçırmazdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim 106 a'dan z'ye dp engineering den kit ile turboydu, gt28 ve gt30 set up ayrı manifoldlarda takılı hazır halde duruyordu, vems pnp beyinde çift wb artı aem ve lcd göstergeli, alcon racing 4 pod maxi kit car frenleri vs idi, ayrıntıdan aracın durumunu anlamışsınızdır.

1 günde kızdım söktüm ve mototala gidip 600rr aldım, ruhsat çıkınca vites nasıl oluyor diye sordum 3 sene hiç ehliyetim yoktu 3000km de aman bunun motor biter filan dedim sattım 1000rr aldım sıfır

Eskiden uyanıklar yüksek km de motorların kadranı değiştiriyordu, 10.000de motorlar bitiyordu, o günlerden kalma yüksek km fobisi var Türkiyede fakat eskiden moto kuryeye cep telefonu atan arkım motor sahibi oldu ve her gün 40km yapar oldular yazın 2-3 gezi hop 2000km daha ekle şu sıra bakıyorum kullanıcıların km'ler artmaya başladı.

Bu saaten sonra bende kolayına 10.000km üstü motor tutmam, başka modele geçmek istediğinizde gerçekten zulum oluyor, fakat tabi bayi takasa 13.5 saydı ama koltuğu sökemiyorum, bayi benim motorumu öldürmüşken koltuk hediye etmem

Ben kullandığım her motorda eksi ve artı yönlerini açıkça söylerim kimsede sen beğenmiyon yalandan sıkıyosun diyemez sonuçta mal benim boşuna kötülemem, oyuzden satma amacıyla değilde gelip görün kafanızda canlansın diye teklif ettim. Benim gene nacizane önerim, üst seri motor bakınki lastiği dengesi iyi olsun.
    Max ve forza olursa ikisininde konfor selesi bende var deneyip gerekirse alır yada yaptırırsınız, ama benim yamahayı sevmemin sebebi anadolu yamahaya girdim egzozuna kadar doldurdum çıktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani diyorsun ki xmax de forzada alma git mt25 yada r25 mi al diyorsun? ben motoru 4-5 ay kullanırım hızlı gitmesine gerek yok.makas atma özelliklerine gerek yok düz gitsin dursun beni biryerden biryere götürsün bitti.hepsi bu benim motor hayalim.hondayı manuel almamın sebebi bu yaz cc yükseltir 250 cc bişi alır devam ederimdi.ama karşıya git gel beni düşündürüyor zorluk çekermiyim diye.

teklifin için ayrıca tekrar teşekkürler fuarda fırsat buldukça hepsini elden geçirmeyi düşünüyorum
    sanki mt yada r25 de daha dengeli xmax yada forzada daha güvenli olacakmışım hissiyatı var..oturma pozisyonundan dolayı sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana bırakırsanız ben 2sinide alırım günlük scooter kullanırım, hafta güzel hava trafiksiz günlerde r25 ama onuda 500lük filan alırdım çünkü deri mont giymip öne yatık pozisyon racing tipli havaya girmişim, yanımdan scooterın uzayp gitmesi beni üzerdi
    Onlar genelde hafif gençleri eğitmek için üretilmiş makineler, 80kg ve sonrasında diması durur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    R6 vb turler alabilirim ama kendime guvenmiyorum.rahat durma anlaminda degil cesaretim yok yuksek cc motor kullanmaya 250 300 cc benim en ust limitin olur
    R25 icin scooter gibi gidiyor demek biraz acimasizca olur bence baya video izledim arastirma yaptim 14k cevirmesi cift silindir olmasi onu 250cc kategorisinde benim gozumde tartismasiz lider yapiyor

Dedigim gibi yagmur yagar motoru kullanmam soguk olur kullanmam hatta hava kararir mecbur olmadikca kullanmam benimki tamamen keyfi ve asil amaci haftasonu 4 saatte karsiya gecmim.bu isi min fiyatla halletmek istiyorum bi araba parasi bayilmak istemiyorum umarim fuar sonrasi kendime kufur etmem eminim corba olan kafam orda cok daha beter bi hal alacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gurkan adamin kafasina girme kanka

2 secenegin var ya forza ya da xmax tercihini bunlarin arasinda yapmalisin bence Hic bosuna kafani bulandirma derim...
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    XMAX 400 ABS
    İlan No: 237946418
    Connecting Site...
    Kendi aktif olarak kullandığım motorum satılıktır.düşünene elimden geldiğince fiyatta yardımcı olurum.ilanda yazan harici 20-02-2016 tarihinde 10000 km bakımını yamaha dadaş motor yetkili servisinde yaptırdım.garantisi devam etmek olup alan kişi yanlızca benzin alıp binecek.takas öncelikli olarak 1.6 tdi polo olmak üzere mantık çerçevesinde araç takası olabilir.
    ///

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gurkan adamin kafasina girme kanka

2 secenegin var ya forza ya da xmax tercihini bunlarin arasinda yapmalisin bence Hic bosuna kafani bulandirma derim...
    Ben forzayi vereyim beğenmezse geri alır max 250'yi veririm, onuda beğenmezse max400 veririm dedim ama km ye takıldık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı n.gezen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    XMAX 400 ABS
    İlan No: 237946418
    Connecting Site...
    Kendi aktif olarak kullandığım motorum satılıktır.düşünene elimden geldiğince fiyatta yardımcı olurum.ilanda yazan harici 20-02-2016 tarihinde 10000 km bakımını yamaha dadaş motor yetkili servisinde yaptırdım.garantisi devam etmek olup alan kişi yanlızca benzin alıp binecek.takas öncelikli olarak 1.6 tdi polo olmak üzere mantık çerçevesinde araç takası olabilir.
    yanlış anlama ama bir arkadaşım da var 4000 km de 16700e veririm sana dedi senin fiyatını km yi onunla kıyaslarsak çok uçuk kalıyor teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben forzayi vereyim beğenmezse geri alır max 250'yi veririm, onuda beğenmezse max400 veririm dedim ama km ye takıldık
    senin motorundaki kmnin başında ki 1 olmasa motoru almıştım ama dediğim gibi senin yılı dolmadan yaptığını ben 3-4 senede anca yaparım
    satarken hepten zora girer bu sefer.
    dün akşam verdiğim ilanların biri geri dönüş yaptı cumartesi akşamı geri dönüş yapmak üzere sözleştik bir fiyat pazarlığına girmedim fuardan sonra kafamdaki netleşir arkadaşta gerekli indirimi yaparsa alıp bu defteri kapatmak istiyorum artık
    yoksa her arkadaşım saolsun fikir veriyor ama herbirinin fikri başka ne çok 250cc varmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğin gibiyse hiç kaçırma hemen al.benim motor 2 ay önce gördü 17 yi vermedim.sezonda bu fiyatlara motor bulunmayacak 2 3 ay sonra.benim aciliyetim yok çok şükür tok satıcıyım.
    ///

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motoru satılıkta olan arkadaşlarım fuarda fiyatları gördükten sonra ben motorumu tövbe bu rakamlara satmam satsam ne alkcam demeye başladı
    Fuar öncesi 13.500tl'ye xmax 400 satıldı bir sürü, fuarda olmuş 20 küsür adam satsa sıfır 250 alamıyor, aynı şekilde forza abs'yi almayanı dövüyorlardı, ben oara isteyenlere satmış olsan 1-2 farkla sıfır abs alıyordum şimdi 4000tl fark var, bu hafta içi stoktaki motorlar bitince en yakın teslimat mart sonu işe geziye gitmesi gereken adamın motor alması gerekirse 3-5 bakmaz satılmaz dediğimiz mallar bile gider, oyuzden bende bu hafta hemen satıp sıfır alamazsam galeriye bırakıcam km artmasın, sezon artık 7-8000de olan makineler olur 12.000 benim km göze batmaz

Bu hafta kısmetse forza alında cam, çanta, konfor sele tek seferde bedava rakamına vereyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bulduğum forza çantalıydı açıkcası çanta ile işim olacağını düşünmüyorum ama satıcıya çantasız bir fiyat teklif ederim verirse senden diğer malzemeleri alırım seninde işin görülmüş olur

dün arkadaşım R25 ve MT25 resimleri attı oturdum izledim...birde o spotların altında bisiklet bile al beni diye bağırıyor bakalım ne olacak yarın

okn84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın bende fuarda olucam baya guzelmıs ordada baya kampanya yapıyolar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı okn84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın bende fuarda olucam baya guzelmıs ordada baya kampanya yapıyolar
    sabah 10 gibi direk giriyorum kapılar açılır açılmaz kalabalık olmadan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)