User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Kapasitör Gerekli mi?

TurboJDM
    Misafir
    Murat abicim açıklaman çok iyi olmuş. bazıları kapasitörü güç attırıcı olduğunu düşünüyor. aksine kapasitör güç sabitleyicidir. güç arttırmak istiyorsanız akünüzün amperini yükseltmek yada bagaja veya müsait bi yere sadece ses sistemi için bir akü koymak gerekiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler yeri gelmişken sormak istedim, Aracımda sadece şuan mono amfi var ben ekstra olarak çok kanallı midleri beslemek için anfi koymayı düşünüyorum... Çoğu parça elimde var, deneme amaçlı psu'ya komple bağladım çok iyi sonuç aldım ancak sorum şu, takacağım anfiye gücü kapasitörün + ucundan alsam sorun olur mu ? Birde teyipten tekrar hat çekmek gerekiyor galiba diğer anfiye gelen kablo teyibin sub çıkışından geliyor... Uğraşıcam biraz inşallah güzel sonuç alıcam

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artı farketmez akuden gelsın yeterlı kapasıtor sıkıntı yaratmaz dek kablosunuda parelel cekebılırsın.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artı farketmez akuden gelsın yeterlı kapasıtor sıkıntı yaratmaz dek kablosunuda parelel cekebılırsın.
    Anladım abi teşekkürler bagaja gelen kablo teybin sub çıkışından geliyor ondan çekersem ses alamam gibi geliyor

Edit. Dek derken abi tam anlamıyorum, remote çıkışına gelen kablo ise diğer anfiden çekerim onu

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teybin arkasındaki front yada rear olan yerlere (sub haricinde kalan) ön arka ayarını güzel yapmanı tavsiye ederim.
    Alıntı M3yener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    indirilen benzin litre fiyatı değil götümüzdeki don

cXe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler yeri gelmişken sormak istedim, Aracımda sadece şuan mono amfi var ben ekstra olarak çok kanallı midleri beslemek için anfi koymayı düşünüyorum... Çoğu parça elimde var, deneme amaçlı psu'ya komple bağladım çok iyi sonuç aldım ancak sorum şu, takacağım anfiye gücü kapasitörün + ucundan alsam sorun olur mu ? Birde teyipten tekrar hat çekmek gerekiyor galiba diğer anfiye gelen kablo teyibin sub çıkışından geliyor... Uğraşıcam biraz inşallah güzel sonuç alıcam
    kap ın + ucundan elektrik almak doğrudur fakat amfiye gelen mevcut elektrik kablosunun kalınlığı buna müsait mi? çift amfinin tek hattan bağlanması için en az 4ga lık bir kablo kullanılmalı bence.

teypten de yeni kablo çekmen gerek, eğer 4 hoparlör bağlayacaksan 2 takım rca kablosu çekmeni öneririm.
    Alıntı mehmet767 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim bence maf sensörü yada westgate.
    Alıntı capri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracta ikiside yok ama

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer aracında optima akü yoksa al bi tane kap kalitelisinden aküye yararlı olacağı kesin
    Necip Fazıla bir gün sormuşlar "Neden sigarayı bu kadar çok seviyorsunuz"..."Benim için yanan bir tek o var ..."demiş...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cXe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kap ın + ucundan elektrik almak doğrudur fakat amfiye gelen mevcut elektrik kablosunun kalınlığı buna müsait mi? çift amfinin tek hattan bağlanması için en az 4ga lık bir kablo kullanılmalı bence.

teypten de yeni kablo çekmen gerek, eğer 4 hoparlör bağlayacaksan 2 takım rca kablosu çekmeni öneririm.
    Tekrar çekemem malesef kablo, pense girmir işte kesmek için , kalın bir kablo sorun çıkartmaz heralde, 2 tane rca kablo alıp çekicez demekki, ön kapılarada anfiden çektikmi tamamdır, inşallah güzel birşey çıkar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)