User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: Subwoofer ve Anfi Önerisi (500TL)

Emre Akçay
    Misafir
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kulağınızın fark edeceği kadar etmez.

Edit : Sadece bass ve ona anfi arıyorsanız mono almanız daha mantıklı bence. Fkat bu 4 kanal anfiyi alırsanız kenwwod'u değil aynı ayarda olan Pioneer var. champions serisi olacak yanılmıyorsam. Farkı çift bobin oluşu. Anfinmin 4 kanalınıda bassa girebilirsini,z ve 2 ohma düşüreceğinizden anfiden tam verim alırsınız. 125 tl falan pioneerin sıfırı. Kutusuz.

Edit 2 : 115 TL miş.
    Subwooferın babası pioneer TS-W 309 D4 - Çeşitleri sahibinden.com'da - 17155281

Bu adamlar yıllardır toplu mal alıp uygun satıyorlar piyasanın en uyugunu gibiler. Ben 8350 teyp aldım burdan. Diğer ilanlarıda burda sırf yardımcı olsun dıe koyuyorum hıc bır ilişkim yoktur sadece müşterisiyim.
    http://www.sahibinden.com/arama?user...&viewType=List
    Sadece bass ve ona anfi arıyorum. Mono alayım ama ben ikisini aynı marka istiyorum. Fiyatta 500 lira civarında olsun derdindeyim. İlanlarına bakıyom şimdi.

Emre Akçay
    Misafir

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Kenwood'un tonlaması o rms değerleri için güzel, ae101 nickli Cem'e MediaMarkt tan aldık Eylülde, gayet hoşumuza gitti. Aşırı bas sevmeyen benim gibi kişileri orta seviyede tatmin edebiliyo 4 kanal amfide köprülü bağlıyken (tam beslemezken). 170 e almıştık kutulu halde yanılmıyorsam.

Alpine de iyi son attığın linkteki Emre Ama 2. el ne kadar güvenilir olur, tartışılır..

Emre Akçay
    Misafir
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kenwood'un tonlaması o rms değerleri için güzel, ae101 nickli Cem'e MediaMarkt tan aldık Eylülde, gayet hoşumuza gitti. Aşırı bas sevmeyen benim gibi kişileri orta seviyede tatmin edebiliyo 4 kanal amfide köprülü bağlıyken (tam beslemezken). 170 e almıştık kutulu halde yanılmıyorsam.

Alpine de iyi son attığın linkteki Emre Ama 2. el ne kadar güvenilir olur, tartışılır..
    Alpine'nin komplike sistem olması güzel. Anfi bass bir arada Levent. Olmazsa alayım diyorum. Orta halli bişey zaten.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı legion90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpine'nin komplike sistem olması güzel. Anfi bass bir arada Levent. Olmazsa alayım diyorum. Orta halli bişey zaten.
    2. el değil mi o, nasıl kullanıldı bobin ne durumda görmeden alınmaz aga. adam düzgün satıcı gibi duruyor ama kapalı kutu neticede olay

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alpine temiz ve düzgünse çok iyidir. Tonu olsun kalitesi olsun çok beğenirsin ama ikinci el belli olmaz.

Umut209 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sound Magus FY-04 600 RMS bass
    Sound Magus DK- 1800 1800x1 amfi
    2si bir arada mükemmel bir sistem oluyo gayet tatmin edici bi çok tesisat kullandım ama bütceye en uygun tesisat bence bu olucaktır tavsiye ederim

Emre Akçay
    Misafir
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. el değil mi o, nasıl kullanıldı bobin ne durumda görmeden alınmaz aga. adam düzgün satıcı gibi duruyor ama kapalı kutu neticede olay
    Adam çocukluymuş ya. Bir arkadaş daha istiyor dedi. Bakalım SM'den iyidir yine Alpine.

cXe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sm den hem tonlama hemde kalite olarak iyi olacağı belli ama 600-700 rms gibi güçlerden bahsettiğimizde işin rengi değişiyor öte yandan senin bu kadar güçlü bir sisteme ihtiyacın yoktu değil mi
    Alıntı mehmet767 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim bence maf sensörü yada westgate.
    Alıntı capri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracta ikiside yok ama

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    puhnc bass kabinli.. ıkı tane amfi bı tane kapasıtor.. o rakama gel hepsını al gitt..

Emre Akçay
    Misafir
    Alıntı cXe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sm den hem tonlama hemde kalite olarak iyi olacağı belli ama 600-700 rms gibi güçlerden bahsettiğimizde işin rengi değişiyor öte yandan senin bu kadar güçlü bir sisteme ihtiyacın yoktu değil mi
    Yok dostu ya bana 150 RMS olsa dahi yeter.400 lerde 500 lerde gözümüz yok Alpine'den haber bekliyorum. Kargolatıp alacağım kısmetse. Görüşler için herkese teşekkürler.

enesTI2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hertz HX380 1400 w tek bobin 38 Cm bass var elimde.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)