User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 39 ile 49 arası

Konu: Kaliteli 5 Kanal amfi önerisi

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnde dls nın a serisini genesis yaptı diye biliyorum
    genesis cok degerlı anfidir.
    bir patent durumu filan var bildiğim kadarı ile. ben dls ye kadar bir çok marka model kullandım. şu an elimde DLS kalmadı. ancak en mantıklısı DLS diyebilirim. Genesis iyi ancak piyasası geniş değil. Helix ve audisonun üst serileri dahi hafif kalıyor. Tabii brax ve thesis modeller hariç. onlar servet değerinde.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güven meselesinden cok cıkıslar nıkel termınal dls nın 5 kanalı varken altın termınallı buda mantıklı deıl bnce.genesis iyi marka ama a7 bundan daha mantıklı
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o altın nikel olayına takılmayın. piyasada altın uçlu hdmi satılıyor sanki mucize yaratacak

ayrıca DLS lerin rca soketleri çok naziktir. iyi amfidir ama çok sağlam değildir. benim elimden geçen dls lerin nerdeyse tamamında rca soketlerinde temassızlık vardı

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şimdi tesisatı ne mantıkla alıyorsunuz ???

alıcam kullanıcam arabayla hediyemi ederim ?? o zaman genesis al..

alıcam kullanırım sökerim aynı tesisatı yeni aldığım aracamı takarım ?? o zaman genesis al.

Alırım arabayı satarken söker tesisatı satar parasıyla yeni aracıma göre yeni tesisat kurarım ?? o zaman genesis gibi markalardan uzak dur..

o genesisi satmaya kalkdınmı satamassın kolay kolay aynısı alternatif extreme markalar içinde geçerli türkiye gerçeğide var.. Marka önerirken tabi bunlarıda göz önüne almak lazım..

ben gto önerdim misal çok elit diyemi önerdim ?? hayır orta kalite bir anfi compları falanda rahat doyurucak hakkını vericek ayrıca satmaya kalksa 2-3 saatte hemen elinden değerinde çıkartabilicek bir ürün..
    keza audioson öneriyoruz bilen biliyor talep var aranan mal.. keza dls de öyle artık belli bir kesim dls yi biliyor.. infinity kaliteli bir marka kappaları zaten referance ürünleri.. eldende çok rahat anında çıkıcak mallar..

burda sıkıntı bir boy ölçüşme rekabet olayı değil marka yarışdırmak değil hi-end teknolojilerinde bu işin sonu yok.. Elitizme bulaşırsak bu işin içinden çıkamassınız..
    buda ilginç geliyor bana neyle kimle hangi marka boy ölçüşücek.. yada niye ölçüşsün.. her markanın yeri ve konumu belli..

Harmann yada bose basit markalarda değildir. o iş o kadar basit değil.. harmannın hi-end sistemlere yapdığı ar-ge yi dünyada hiç bir firma yapmıyor.. adamlar bu sektörde liderler.. jbl ve infinity nin sahipleri .. zaten en iyisi oldukları için lider premium markalar bmw mercedes rollye rolce gibi bu markalara iş yaptırıyor.. ve insanlar sırf araba harmann sistem var diye bin euro iki bin euro fazla veriyor araba alıyor.. Prestige olmayan sıradan bir marka bunları yaptıramaz..

Genesis Brax Rainbow Sinfoni Steg Daha ne markalar var.. DD yede özel sipariş verirseniz size handmade anfi yapıyorlar tamamen sizin istediğiniz speclere özel ve hatta malzemeye özel handmade anfi yapıyorlar Altın çıkış isteyin altın bakır isteyin bakır..

bazı markalar yıllardır bu sektörü yönlendiriyor bu sektöre isim veriyor harmann bose Alpine v.b bazı markalarda yıllardır böyle olmuşdur gelirler iyi kaliteli iki üç ürün üretir yok olur giderler (bunada çok örnek isimler verebilirim ama konu sapmasın şimdi) yada ufak el yapımı ekstrem bir firma olarak kalmayı tercih ederler..bu onları kalitesiz yapmaz ama talebi çok düşürür gerçekden bu işin içinde olup bilen insanlar alır.

basit bir örnek veriyim arkadaşım bir kaç yıl önce almanyadan gelirken aracına 2 takım rainbow compenant aldı takımın tanesi 250 euro idi.. arabasını satarken tesisatı sökdü o birinci kalite compları satamadı elinde kaldı 7-8 ay sahibindende satılığa verdi komik Ölücü fiyatlar teklif edilince satmadı akrabasına hediye etti..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

EVOII - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi tesisatı ne mantıkla alıyorsunuz ???

alıcam kullanıcam arabayla hediyemi ederim ?? o zaman genesis al..

alıcam kullanırım sökerim aynı tesisatı yeni aldığım aracamı takarım ?? o zaman genesis al.

Alırım arabayı satarken söker tesisatı satar parasıyla yeni aracıma göre yeni tesisat kurarım ?? o zaman genesis gibi markalardan uzak dur..

o genesisi satmaya kalkdınmı satamassın kolay kolay aynısı alternatif extreme markalar içinde geçerli türkiye gerçeğide var.. Marka önerirken tabi bunlarıda göz önüne almak lazım..

ben gto önerdim misal çok elit diyemi önerdim ?? hayır orta kalite bir anfi compları falanda rahat doyurucak hakkını vericek ayrıca satmaya kalksa 2-3 saatte hemen elinden değerinde çıkartabilicek bir ürün..
    keza audioson öneriyoruz bilen biliyor talep var aranan mal.. keza dls de öyle artık belli bir kesim dls yi biliyor.. infinity kaliteli bir marka kappaları zaten referance ürünleri.. eldende çok rahat anında çıkıcak mallar..

burda sıkıntı bir boy ölçüşme rekabet olayı değil marka yarışdırmak değil hi-end teknolojilerinde bu işin sonu yok.. Elitizme bulaşırsak bu işin içinden çıkamassınız..
    buda ilginç geliyor bana neyle kimle hangi marka boy ölçüşücek.. yada niye ölçüşsün.. her markanın yeri ve konumu belli..

Harmann yada bose basit markalarda değildir. o iş o kadar basit değil.. harmannın hi-end sistemlere yapdığı ar-ge yi dünyada hiç bir firma yapmıyor.. adamlar bu sektörde liderler.. jbl ve infinity nin sahipleri .. zaten en iyisi oldukları için lider premium markalar bmw mercedes rollye rolce gibi bu markalara iş yaptırıyor.. ve insanlar sırf araba harmann sistem var diye bin euro iki bin euro fazla veriyor araba alıyor.. Prestige olmayan sıradan bir marka bunları yaptıramaz..

Genesis Brax Rainbow Sinfoni Steg Daha ne markalar var.. DD yede özel sipariş verirseniz size handmade anfi yapıyorlar tamamen sizin istediğiniz speclere özel ve hatta malzemeye özel handmade anfi yapıyorlar Altın çıkış isteyin altın bakır isteyin bakır..

bazı markalar yıllardır bu sektörü yönlendiriyor bu sektöre isim veriyor harmann bose Alpine v.b bazı markalarda yıllardır böyle olmuşdur gelirler iyi kaliteli iki üç ürün üretir yok olur giderler (bunada çok örnek isimler verebilirim ama konu sapmasın şimdi) yada ufak el yapımı ekstrem bir firma olarak kalmayı tercih ederler..bu onları kalitesiz yapmaz ama talebi çok düşürür gerçekden bu işin içinde olup bilen insanlar alır.

basit bir örnek veriyim arkadaşım bir kaç yıl önce almanyadan gelirken aracına 2 takım rainbow compenant aldı takımın tanesi 250 euro idi.. arabasını satarken tesisatı sökdü o birinci kalite compları satamadı elinde kaldı 7-8 ay sahibindende satılığa verdi komik Ölücü fiyatlar teklif edilince satmadı akrabasına hediye etti..
    aynı fikirdeyim sizinle.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 adet 4 kanal streo compların hakkını vericek bir adet mono sub ın hakkını vericek..
    ufak bir sub alıcağın için aslında düşündüğün kadar mono büyük bir anfi olmaz..
    ben anlıyorum seni sen alt tonları doldurmak istiyorsun sub da en güzeli zaten o..
    o kompanentlerin hakkını verebilecek mac audio Z 4200 var ilk aklıma gelen, ancak bulması biraz zordur

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kompanentlerin hakkını verebilecek mac audio Z 4200 var ilk aklıma gelen, ancak bulması biraz zordur
    z 4200den kat ve kat daha iyi cihazlar önerildi, bu arada ankara mac ve magnat cenneti

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Omer infinity leri aldi mono ve stereo olarak.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı murat_ileri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    z 4200den kat ve kat daha iyi cihazlar önerildi, bu arada ankara mac ve magnat cenneti
    önerildi de, verimlidir yani hsk165 + es250d besledik biz onunla

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önceki sayfaları okuyamadım açıkçası ama
    Kicker Kx 700.5 kullanmışlığım-kullandırmışlığım mevcut çok çok başarılı idi..
    En son 2 takım Mb quart component ve Kicker L7 12" bağlı idi..

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amfi olayını infinity kappa alarak cozdum tüm arkadaslara cevapları ve yonlendirmelerinden dolayı tesekkür ediyorum
    mono ve 4 kanal stereo olarak
    bass olarakta 25cm rf düşünüyorum
    ROCKFORD FOSGATE P2D2 10 25 CM PUNCH P2 2 OHM DVC SUBWOOFER

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)