User Tag List

Sayfa 7/13 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
239 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Anfi Tavsiyesi

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kliple isim yok, sadece mp3 calicam kaliteli indirilmis kapali kutu olucak bass iyi watt ile iyi calacak bence
    onda 3.5 ekran vardı yanılmıyorsam ondan dedim klip falan.. aklında olsun bir capasitörde al ne olur ne olmaz 2 faradlık falan. iki anfin var..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aku aldik

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ottoman32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi superb için sup ve anfi önerisi olan var mıdır? Ben Type E Serisi-Alpine E Serisi SWE-815 bunu düşünüyordum ama bi abim 20 lik çok düşük gelir, senin arabanın yalıtımı fazla birşey anlamazsın en az 30 luk düzgün birşey lazım dedi size de bir sorayım dedim
    swe815 güzel ama Superb de hissetmezsin bile öyle söyliyim. Liftback temel yapıda araç, sedan gibi pandizotta sac yok.

250-300rms 25cm bişeyler de işini görür bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    abi superb için sup ve anfi önerisi olan var mıdır? Ben Type E Serisi-Alpine E Serisi SWE-815 bunu düşünüyordum ama bi abim 20 lik çok düşük gelir, senin arabanın yalıtımı fazla birşey anlamazsın en az 30 luk düzgün birşey lazım dedi size de bir sorayım dedim
    aslında ben tek büyük ibr basdan ziyade çift ufak bası tercih ederdim superb tarzı araçlarda..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

E46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @phantom abi bi focallerin sahte olup olmadığını 2. elde anlamanın yolu nedir? Birde anfi olarak DLS RA40 düşünüyorum sen nedersin
    Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DLS bilinen bir marka, piyasadaki rezil amfilerden daha iyi olmasını beklerim.
    aletleri yurtdışından alın diyecem ama ebay'i de hakladılar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DLS'in sitesinden özelliklerine baktım, gayet pro bir şekilde yazılmış. devre tasarım & kalitesinin ortalamanın üzerinde olacağını tahmin ederim. yanlız GET ile falan al, baltanın teki bozup sana satmış olmasın.

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında ben tek büyük ibr basdan ziyade çift ufak bası tercih ederdim superb tarzı araçlarda..
    çift basa örnek verebilir misiniz? yani hangi marka falan olaraktan bir de nasıl bi anfi almam lazım tatlı, güzel bi ses istiyorum apaçi modunda değil zaten hoparlorler teyp falan orijinal
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
    "yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çift basa örnek verebilir misiniz? yani hangi marka falan olaraktan bir de nasıl bi anfi almam lazım tatlı, güzel bi ses istiyorum apaçi modunda değil zaten hoparlorler teyp falan orijinal
    çift bass mesela 2 tane 20 cmlik subwooferi istenen ölçülere uygun olucak şekilde kabinet yaptırıp kullanmaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çift bass mesela 2 tane 20 cmlik subwooferi istenen ölçülere uygun olucak şekilde kabinet yaptırıp kullanmaktır.
    onu anladım abi şimdi çift basa çift anfi mi lazm bu basslar kaçlık olmalı koltuk arkasına kabin yaptırıp 2 sini de yan yana kapatıp hatta anfi veya anfileri de aynı here doldurup bagajı da çok fazla meşgul etmeyecek şekilde bi düşüncem var. istediğim tatlı çok yüksek olmadan güzel güzel dinlemek bunun için orijinal üstündeki teyp ve hoparlörleri değiştirmeye gerek var mı
    "yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostlar lutfen konuyu zehirlenmeyelim konu açmak zor bişey değil. Simdiden Teşekkür ederim.
    ♢
    ♢
    ♢
    Konu E46 tarafından (29-12-2016 Saat 19:51 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu anladım abi şimdi çift basa çift anfi mi lazm bu basslar kaçlık olmalı koltuk arkasına kabin yaptırıp 2 sini de yan yana kapatıp hatta anfi veya anfileri de aynı here doldurup bagajı da çok fazla meşgul etmeyecek şekilde bi düşüncem var. istediğim tatlı çok yüksek olmadan güzel güzel dinlemek bunun için orijinal üstündeki teyp ve hoparlörleri değiştirmeye gerek var mı
    2 subwooferin toplam gücünü karşılayabilecek 1 adet mono amfi ile beslemek en basiti. yaptıracağın kabinin subwooferin istediği litreye uygun olması gerekiyor onun dışında istersen tavana koy o senin bileceğin iş. orjinal teybin rca çıkışı olacağını sanmıyorum. Bu yüzden araya deck çevirici türü aparatlar bağlaman gerekicek. Buda seste kayıp yaşamana sebep olucak. Bende şuan orjinal teyp kullanıyorum. Orjinal hoparlörün subwooferin altında kalırsa sesi duyamazsın ve memnun olmazsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phantom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DLS'in sitesinden özelliklerine baktım, gayet pro bir şekilde yazılmış. devre tasarım & kalitesinin ortalamanın üzerinde olacağını tahmin ederim. yanlız GET ile falan al, baltanın teki bozup sana satmış olmasın.
    Haklısın phantom abi bitane buldumda ffet açmadığı icin iptal oldu. Pekde bulunan bi anfi değil biraz sıkıntılı. bakalım artık ozelden mesajini aldim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 subwooferin toplam gücünü karşılayabilecek 1 adet mono amfi ile beslemek en basiti. yaptıracağın kabinin subwooferin istediği litreye uygun olması gerekiyor onun dışında istersen tavana koy o senin bileceğin iş. orjinal teybin rca çıkışı olacağını sanmıyorum. Bu yüzden araya deck çevirici türü aparatlar bağlaman gerekicek. Buda seste kayıp yaşamana sebep olucak. Bende şuan orjinal teyp kullanıyorum. Orjinal hoparlörün subwooferin altında kalırsa sesi duyamazsın ve memnun olmazsın
    ''amfi çıkışı mevcut değil bu konuda 2 alternatif var 1.si deck cevirici takıp orjinal hoparlor çıkışını amfi çıkışna çevirirsi deck çevirici 60 tl lik bir parça. ama ses kalitesi deck ceviricin ile sınırlı olur (pek tavsiye etmem) ki yapmadım.
    2. alternatifinse teybin içini açıp oradan direk amfi çıkışı alma durumunda oluyor. burada işinin ehli birisi yaparsa bu işi orjinal amfi çıkışı olmuş gibi oluyor. ilk etapta aracınıza yapacağınız herşey uğraştırıcı olacaktır cünkü hiç bir alt yapı yokken siz bir işe giriyorsunuz. yani alt yapı çalışması kablo vs vs olacağı için biraz uğraştıracaktır ama güzel bir setup ve güzel urunlere değecektir''
    böyle bir yorum buldum ama içerden alınabilir mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün yola gittim 1 saat falan dinledikten sonra ses kesildi. Teyp çalışıyor ses 0, baktım anfi kapanmis. Teybi kapatıp açtım subwoffer çalmiyor. Önler caliyor 1 -2 dk sonra ses tekrar gidiyor bakiyorum anfi kapanmış. Teybi açınca anfiden tok diye tek sefer ses gelio okadar ses geliyor. bağlantilarda bişey yok gibi. neden olabilir anfi mi cortladi ki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı E46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün yola gittim 1 saat falan dinledikten sonra ses kesildi. Teyp çalışıyor ses 0, baktım anfi kapanmis. Teybi kapatıp açtım subwoffer çalmiyor. Önler caliyor 1 -2 dk sonra ses tekrar gidiyor bakiyorum anfi kapanmış. Teybi açınca anfiden tok diye tek sefer ses gelio okadar ses geliyor. bağlantilarda bişey yok gibi. neden olabilir anfi mi cortladi ki
    anfi kesiyor çok ısındımı .. soğudumu çalıyorsa ısınmadan anfi kesiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eşim yılbaşı hediyesi erkurt izolasyon almış bana. Gözüm ayrıldı nerden bildiyse saskinim şuan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    darkmoon anfinin bi kanalı gitmiş. duzelir mi acaba yada satılır mı ki bu haliyle kac para eder bu haliyle alanda madur olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eşim yılbaşı hediyesi erkurt izolasyon almış bana. Gözüm ayrıldı nerden bildiyse saskinim şuan
    Bizim hatunda sesi kısmayla uğraşıyor. Valla cok sanslisin abi. Amfi tamir görürse satarken ucuza gider.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler