User Tag List

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
166 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Makas Atarken Kaza

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı low&slow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamda sabahtan beri çatur çutur 3 şerit makas atıyordu dimi
    farkedermi ? makas atarken adamların canına kast etti, mal kaybına neden oldumu keyfi için oldu. ister 1 sn lik ister 10 saatir makas atıyo olsun
    Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah cümlemize akıl fikir versin

ahmet_xy
    Misafir
    video sonunda sanki arkadan gelen bir araba clioya çarpıyor gibi gördüm. bir diğeri de kazadan kurtarayım derken az kalsın sağdaki bariyerlere çarpıyordu.

burda clio'ya 8'de 1 hata verdim. madem sol şeride geçtin hızını arttır be güzel kardeşim.

audi ise 8'de 7 hatalı. eğer clio en sağda değil de, en solda olsaydı ve bu hareketi yapsaydı kesinlikle hiç hatası yoktu.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana olay birazda bilincsiz gibi geldi
    Sag seritteki clio anlamsiz sekilde frene basiyor adamda makas atarak kacmak istiyor gibi ama ortadaki clioda gaza basiyor o anda

Yani audiyi kullanan adam gazlayacaksa emniyet seridinide kullanabilirdi
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DallaraF395 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son soz: Makas atiyor ya da kafaniza gore arac kullanmiyor diye kendiniz ceza verme yoluna giderseniz basiniza bu tip bir olay gelir ise suclu sizsiniz unutmayin lutfen. Sahsen ben aracimi vurabilirim o riski alirim size vurulunca sasirmayin. Genis olan var olmayan.
    artı 1500 .....

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niyeti anlamak çok zor buradan.

Cliocu orta şeride kontrolsüz girdiği ve sonradan arkasındaki passatı gördüğü için gaza yüklenmiş olabilir. Yol açmak için. Yani tamamen suçsuz olabilir.

Tam tersi şekilde konudaki bazı yorum sahiplerinin atıp tuttuğu üzere , frene asılırım gaza asılırım sıkıştırırım patlatarım modunda da hareket ederek kasıtlı gazlamışta olabilir. Tabi bu kafa ile bastı ise tam gerizekalı olması lazım, mal dingil sen önce kendi canını malını koru trafikte , makası atan yavşak oğlu yavşak sktrs in gitsin ne cehenneme gidiyorsa. Öyle değil mi ama

Ilk halde 8-8 audi
    Ikinci halde 4-4 audi clio olur bence. Ama ikinci hali ispat mümkün olmadığından audi bu kazada her türlü hatalı çıkacaktır.

e30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana passat la audi birbirini tanıyor gibi geldi

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fatma gülün suçu ne
    Alıntı Gry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O anda dursa direk sakat bırakırlardı o ibneyi..
    DRİLL
    Dr.Ecu

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne olursa olsun en sağ şerit yavaş şerit orda gazlayarak gelende hata herturlu isterse iki clioda fren yapsın suç 8-1

audi deki şofor değilmiş ki ne yapıcağını duşunememiş passat soğukkanlı kalıp direk gazladı peşinden inş yakalamıştır

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılıcak herşey yazılmış. Bende başka bir açıdan bakayım olaya madem olay olmuş bitmiş.

Audi 2 tane Reno arasından geçerken zaten öndeki aracında arka tamponuna dokunmuş gibi. Ayrıca madem bir salaklık yedin frene basmadım. Çok dar aslında var olmayan bir araya düşük hızda kafayı soktun. Ne *** yemeye yanındaki aracın üstüne kırıyorsun. Öndeki Symbolun yanından sıfır geç sıyrıl arkandaki adama pay var bari. Bu bildiğin tokatı atmış Clio'ya öyle gitmiş.

Passat'ın arka teker kamber almış gibi darbeden sonra. Çok fazla takip edebileceğini sanmıyorum Audi'yi.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

FRTDI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videoyu burdan izleyemedim ama internetteniki video var birisi kisa digeri uzun haberturkun sitesinde uzun video var olayin daha oncesinde basliyor izlemenizi tavsiye ederim.

İlk basta passat emniyetten gelip A5 in onune geciyor muhtemel arkadas bile olabilirler ikiside 06 plaka sonra A5 sag seride gecip passati gecmek icin hizlanmaya basliyor bu arada passatta hizlanip arayi kapatiyor, ara kapaninca A5 te hizlandigi icin yavaslamayip emniyetten clioyu gecip tekrar en sola gecmeye calisiyor bu arada clio da hizlanmaya basladigi icin ara kapaniyor A5 giremiyor.

A5 i suren sucsuz demiyorum ama bence onu ilk gaza getiren passat zaten uzun videoda ilk basta goruluyor passatin emniyetten A5 in onune gectigi. Kisaca benim yorumum A5 passatin gazina gelmis olan clio ya olmus tek sevindirici yani can kaybi olmamis olmasi Allah korusun daha kotude olabilirdi
    Kurallara Aykırı İmza Boyutu.

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

En doğru tespit budur. Uzun videoda bariz belli zaten ikisi saçma sapan makas atarak geliyorlar. Olan Clio'ya olmuş, Allah'dan can kaybı olmamış.

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cliocu biraz daha kararli davransaymis en basinda bu kadar buyumezmis.bir sure normal seridinde gidiyor gibi sonra ortaya passat'in onune yatiriyor,passat sola kacinca bile gectigi seritten normal gitmiyor clio'cu.audi ci de geciyim diye zorlayinca olan olmus..

Absinthé - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun video da belli ikisi oynayarak geliyorlar evet.

1. Audici, emniyete makas atmamışsın eyvallah da o aradan geçemeyeceğini hissedince fren yapmalıydın o kadar erkekliğin alemi yok. Suçlusun.

Bare emniyete makas atsaydı diyen arkadaşlar emniyette duran araçlara vurup insanları öldüren tipleri hatırlasınlar. O da büyük risk.

2. En sağ şeritteki clio, önü boşken anlamsız fren yapan bi tip gibi geldi bana. Zaten normalden yavaş gitmesi bile sorun olur istanbul trafiğinde. Büyük ihtimal acemi ya da bayan falandır.

3. Patlayan clio, defansif sürüş diye birşey var ve işte onun eksikliğini yaşamış. Bilerek adamı sıkıştırdıysa ben yorum yapmıyorum gerekeni söylemişler zaten.

Olay için Audi ve Clio'ya ortak yorumum :
    Trafik de sadece kendi aracınıza hakim olmanız yetmez diğer araçların hareketlerini de tahmin edip ona göre tepkiler verebilmeniz gerek.
    Belong to beyond of your horizon.

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence videonun en başındaki gri a4 te suçlu o da makas atmaya teşvik ediyor. Belkide a5 ona tutuluyor.

Allah kaza bela kimseye vermesin ama kaza anında hiç bir dediğinizi düşünemiyor insan ayağı frene dahi gitmiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    audi kesin suclu .. clio ya suc bulmuyorum ama muhtemelen olaydan sonra demiştir içinden kendi kendine gaza basmasaydım da arayı kapamasaydım diye... şahsen ben sürekli sağ aynayı da kontrol ederim baktım boyle gelen eden biri var mümkünse rahat gecsin vs diye ayağımı da cekerim gazdan..

Allah korumuş gene de arkadan tır vs gelmiyordu...

7 8 sene once benzer kazayı tem de yaşadım makas olayı yoktu ama boyle bir yolda 4 5 kere döndük.. arkadan tır falan gelse herhalde burda yoktum...

By_Carizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.si kameraya çeken araç neden arkayı çekiyor ? (kamera genelde önü çeker benim bildiğim ?)
    2.si kaza olduğunu bariz şekilde seslerinden fark ettikleri belli oluyor hiç bir şekilde yavaşlamıyor
    muhtemelen yapılan şey passat ve audi makas atarken buda kameraya çekiyorduğu olan trafikteki clioluya oldu. oda hiç frene basmadı ters döndü tekrar orta şeride atlayıp başka bir şoförü bariyerlere çarpmasına neden oluyordu.
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaputun altındaki beygirlere bile tecavüz etmişler. yok böyle birşey.

Alıntı Caesar; Nickli Üyeden Alıntı
    imam os.rmamış s.çmış cemaat ise dünyada bu güne kadar yapılmamış bir eylem yapiyor. hey maaşallah

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kamera görüntüleri varken daha net karar veremedik forumca, olmayaydı polis nasıl karar verecekti acaba??
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hatalı bi davranış ama o clioda dikkat ederseniz nerde gittiği belli değil iki şeridi ortalamış gidiyo bence kaşınmış
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_Carizma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.si kameraya çeken araç neden arkayı çekiyor ? (kamera genelde önü çeker benim bildiğim ?)
    2.si kaza olduğunu bariz şekilde seslerinden fark ettikleri belli oluyor hiç bir şekilde yavaşlamıyor
    muhtemelen yapılan şey passat ve audi makas atarken buda kameraya çekiyorduğu olan trafikteki clioluya oldu. oda hiç frene basmadı ters döndü tekrar orta şeride atlayıp başka bir şoförü bariyerlere çarpmasına neden oluyordu.
    Geri görüş kamerası o, aynı zamanda seyahat ederken de arka taraf izlenebiliyor.
    men dakka dukka.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)