User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
166 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Makas Atarken Kaza

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    audici sonuna kadar haksız, sol şeride çıksa adam gibi bişey yok. bide bazı forum üyeleride symbolcüyü suçluyorlar, yazık.
    pedallar yapmışlar basmak için, artık hangisini tercih ederseniz...

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepimiz makas atıyoruzdur ama çok gereksiz...

Bi video vardı tatlı tatlı kimseyi darlamadan makasa giriyordu hani kaza olsa en fazla tampon kırılır cinsten, çok güzeldi o video...

Audi biçmiş resmen makas atması zaten direk onu şuçlu çıkarır ama rönoda bildiğin yanlış kullanıyor...

Eeee o zaman kendine güvensen bile karşı tarafa güvenme adam ehliyeti daha yeni almış olabilir.... Dalgın olur v.s v.s

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Risendark Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle makas atmayı savunmuyorum onu belirteyim ama bu öküz cliocu bi şerit de arabayı oturtupta gidememiş audinin üzerine doğru gelip duruyor az sol yapıpta şeridi tam tutturup gitse sıkıntı olmayacak ama işte yeteneksizlik böyle bişey maalesef. Bize burdan geçmiş olsun demek düşer üzücü bi olay hem maddi hemde manevi olarak
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır anlamadığım şey , trafikte makas atan bir or**** çocuğunu farkettim aynamda girmesine izin vermedim ve vurdu bana. Oros** çocukluğuna mani olmakla hata mı ettim yani ? Mal benim , can benim ama senin gibi it şerefsiz ırz düşmanı köpekler böyle araba kullanamasın dedim. Hatalı benim yani ? Yol verseydim o soysuz köpek geçseydi doğru bir eylem gerçekleşecekti ?

Eve giren hırsıza da karşı koymayalım , üstüne atlamasan çalıp gidecekti diye savunun ??????

Bi ülkede OROS** ÇOCUKLARINA dur dendikçe zorlaşır şerefsizliklerini yapmaları. Aman makas atıyor çekileyim , aman hızlı geliyor kaçayım.
    Trafik kuralı niye var amk yerinde. Işıkta gözü karartan daha hızlı gelsin kavşağa , diğerleri de aman durayım desinler yada hatalı olsunlar.
    Ağzınıza sağlık..
    Herkes makas etsin, trafiğe tehlikeye atsın diğerleri sadece izlesin, beklesin..
    Bu nasıl mantıktır arkadaş Clio suçlu diyenler ne tür bir yaşam sürüyorlar, oksijen tüketmiyorlar mı, beyne oksiyen gitmiyor heralde..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır anlamadığım şey , trafikte makas atan bir or**** çocuğunu farkettim aynamda girmesine izin vermedim ve vurdu bana. Oros** çocukluğuna mani olmakla hata mı ettim yani ? Mal benim , can benim ama senin gibi it şerefsiz ırz düşmanı köpekler böyle araba kullanamasın dedim. Hatalı benim yani ? Yol verseydim o soysuz köpek geçseydi doğru bir eylem gerçekleşecekti ?

Eve giren hırsıza da karşı koymayalım , üstüne atlamasan çalıp gidecekti diye savunun ??????

Bi ülkede OROS** ÇOCUKLARINA dur dendikçe zorlaşır şerefsizliklerini yapmaları. Aman makas atıyor çekileyim , aman hızlı geliyor kaçayım.
    Trafik kuralı niye var amk yerinde. Işıkta gözü karartan daha hızlı gelsin kavşağa , diğerleri de aman durayım desinler yada hatalı olsunlar.
    sen gibi adamlar cok olsa mum olur böyleleri kardesim mummm.

öyle bi durumdayız ki kendi güvenliğini kendin sağlamak durumundasın . araban dolu biri gliyo makaslayarak kendin kırdın önüne yada bastın gaza adamı sıkıstırdın, adam da geldi sana patladı aracında sen hariç herkese bişi oldu daha mı mutlu olacaksın? ozaman şahsi fikrim bırakaydım geçeydide kimseye bişi olmasaydı allahından bulsaydı gibi sözleri sarf edersin.
    yada adamı sıkıstırdın adam gitti öndekine vurdu öldü oh iyiki öldü diyebiliyorsan bunu yapmaya devam et.

senin sölediklerin teoıride on numara ama uygulamada hatalı

edit: trafikdeki hatalı sürücüleri hatalı yayaları öldürmekle bitiremezsinz de düzeltemezsinizde.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Clio'nun suclu oldugunu dusunen arkadaslara sunu sormak istiyorum o clio'nun direksiyonunda sen olabilirdin karın olabilirdi kardesin olabilirdi baban olabilirdi annen olabilirdi cocugun olabilirdi ozamanda sunu soylermiydin; yaa arkadasım cliolu yanlıs serit değiştirmiş haketmiş vs vs.. Bunu söyleyecegine bizi ikna et hepimiz bulusup audedeki insandan özür dilemeye gidelim anasına bacısına sövdüğümüz için.

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üzerinden zaman geçen bir konu ama sölemeden geçemicem, clioyu suçlayan insanlar genelde audinin sürücüsüne kendilerini yakın görenlerdir, yaptığını yapan yani, bir nevi kendilerini aklamaya çalışıyolar aslında...

hee bizde yedik

Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mody e katılıyorum sonuna kadar

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu forumu çok seviyorum ya konusuna göre kimse hız yapmıyor, kimse alkollü kullanmıyor, kimse makas atmıyor.. birisi sevişme kötü dese sırf yaranmak için sevişenleri suçlayacak insanlar var forumda Yukarıda 21 yaşında geç makas atanlara ****** çocuğu diyor. Yapmayın yahu...
    .

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makas atan adam başkalarının hayatını tehlikeye atıyor tamam onda hem fikiriz, ama benim gözümde makas atan adamla, makas atanı sıkıştıran adam aynı oranda suçludur. Çünkü sen bıraksan o adam zaten geçip gider sen niye adamı darlayıp zora sokuyosun? Eğer makas atmak kazaya sebebiyet ise makas atanı sıkıştırmak iki kat sebep olmak demektir. Bunu Clio sürücüsü için demiyorum, "Aynadan makas atanı görünce sıkıştırıyorum, çarpsın abi banane makas atmasın o da." mantığıyla yazanlara söylüyorum.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu forumu çok seviyorum ya konusuna göre kimse hız yapmıyor, kimse alkollü kullanmıyor, kimse makas atmıyor.. birisi sevişme kötü dese sırf yaranmak için sevişenleri suçlayacak insanlar var forumda Yukarıda 21 yaşında geç makas atanlara ****** çocuğu diyor. Yapmayın yahu...
    Tam olarak anlatmak istediğimi anlatmışsın. Bu forumda kimse gece roll'e çıkıp gerekirse sağdan makaslamıyor zaten !
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senden alıntı yapıyorum ama lafım herkese

suç işliyosan susmalısın, makas atıp bunu ortalıkta söylememelisin, veya makas atanı savunmamalısın, marifet gibi anlatmamalısın

kendi arkadaşlarının arasında atıp tutarsın istediğin kadar, ama toplum içerisinde gevşek gevşek ben makas atarım dememelisin.

olay bundan ibaret, sen bunu ne kadar normal bir şeymiş gibi gösterirsen karşı tarafta o kadar sertleşir.

kaza yapmadan makas atıp kaçtığın, kendini saklayabildiğin sürece kaçarsın, taki bir yerde sıçana kadar.

makas atanlar, yanlarında ailesi varken, başka biri tampon yalayıp yanlarından geçtiği zaman arkasından ana avrat sövmüyor mu?

yada makas atarken arkasından geçtiğiniz veya önünde yalayıp geçtiğiniz adam size küfür etmiyor mu, beddua etmiyor mu? neler diyor neler, şimdi bu arkadaş küfür edince mi sorun oldu? siz makas atarken bunu zaten göze alıyosunuz!

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala aynı şeyi diyorum , bir ömür de böyle söylemeye devam edeceğim. Önceki aracımda kasko vardı allah ne verdiyse her gördüğümün önün kapatıyordum. Bariyere sokana kadar da zorlardım. Yine aynı şekilde sinirleniyorum önüme bu şekilde giren olunca. Ha aracımda kasko yok şimdi o kadar yapamıyorum iş almayalım başımıza diye.

Takip mesafesi diye bir olay var bildiğiniz ama genelde kimsenin uygulamadığı gibi. Şimdi ben gerizekalıyım öndeki aracın götüne girip de takip etmeyi bilmiyorum , mesafe bırakınca geç kalıyorum eve. AKILLI nın biri gelip o araya giriyor ?

Makas atıyor o araya girip tekrar çıkacak diyeceksiniz de , makasa girdi bi araç benim önüme ; onun da önündeki fren yaptı bu akıllı çıkamadı makastan ;

a - öndekine vurdu haliyle ben de ona yada kaçmak için başkasına vurdum.
    b - akıllı olan vurmadı ama panik frenle onun yüzünden arkamdaki bana vurdu. vs vs
    Senaryolar uzar gider 21 yaşında biri makas atana böyle diyorsa bu garip değildir. Sevineceğinize topluma ne olmuş dersiniz Aptal aptal gazlayıp ölüp öldüren gençlik yerine takip mesafesi diyen , sorumluluk diyen gençler varmış diyebilmeniz lazım.....

Herkes yeri gelir hızlı kullanır , sağlı sollu araba geçer. Araya 3 -5 metre mesafe koyup kontrollü şekilde geçmek var ; O. Çocuğu gibi trafik teröristi olmak var. Milletin nelerini verip aldığı arabasının üstünden atlamaya üstüne kırmaya sinirini bozmaya kimsenin hakkı yok. Gerçekten ayıp. Her ''trafikçinin'' ''terzinin'' '' makas kralının'' eşi , ablası , annesi , babası araba kullanırken makas atan biri gelip dokunsun takla attırsın diyorum. Belki olur da küçük bi ihtimal ders alırlar.
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim attığım makasla otobanda roll yapmanın tehlike oranlarında çok fark var mı ? bir sürü kaza oldu bu forumda roll yaparken ve ya sen turbo s2k nı 300km hızlara nerede çıkartıyorsun acaba trafiğe kapalı alanda mı ? yoksa hobi amaçlı yaptında 70km hız ile mi gidiyorsun ? birisi başkasına laf söylemeden önce kendisine bir bakmalı.. makas atan şöyle böyle akşam bakıyorsun başka konuda otoyolda yarış yapıyor +200 km hızlarla ??
    gevşek gevşek lafıda yakışmamış sana abi daha güzel üslup bulabilirdin..
    son olarak arkamdan ediliyormu bilmiyorum ama aleni şekilde herkesin içinde genelleme yapıp kimse kimseye ****** çocuğu diyemez.. Yüzüme karşı söyle desen eminim beni görse geri geri kaçar....
    .

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu ile ilgili:

Bulasmayin. Arkanizdan makas ata ata gelen yaratik, siz onu engellesenizde, kaza yaptirsanizda, yaptiginin yanlis oldugunu muhtemelen ogrenmeyecek, cunku temel olmadan egitimde olmaz ve ozellikle insan canlisinin ego'su, bu sekilde egitilmesini bir o kadar zor kilar.

Ufak bir ihtimalde olsa kaza yaptirirsaniz ogrenecek diyelim. Bu seferde olacak kazanin boyutunu hesaplamaniza imkan yok, sikistirip kaza yaptirdiginiz arac karsi seride firlayip 5 farkli araca carptiginda, ona o kazayi yaptiran olarak sizde en az onun kadar suclu olacaksiniz, unutmayin.

Boyle bir kaza yaptirip, masum insanlarin yaralanmasina/olmesine sebebiyet verdikten sonra, "o carpti banane ben mi carptim" diyebiliyorsaniz, o da sizin deger yargilarinizin ne kadar bozuk oldugunu, insanliktan nasibinizi ne olcude alip alamadiginizi gosterir bunuda unutmayin.

O yuzden bulasmayin, birakin gecip gitsin, cunku siz kaza yaptirayim derken baska insanlarinda hayatini tehlikeye atiyorsunuz.

Bir yanlis, baska bir yanlisla duzeltilmez.

Genel olarak:

Trafik zaten riskli, ekstra risk yaratarak cevredeki insanlarin hayatlarini tehlikeye atmak suretiyle yapilan her hareket yanlistir.

Bu tarz hareketler arkadas cevrenizde size prim yaptirabilir ama bu sadece arkadas cevrenizin ne kadar kalitesiz ve dusuk seviyeli oldugunu gosterir.

Kendinizi bu tarz cevrelere ait hissettiginiz surece, sizde ayni dusuk seviyede ve kalitesizliktesiniz demektir.

Bilincsiz ve suursuz bir topluluk icerisine hapsolmus olabilirsiniz, ama bunun ne kadar banal oldugunu gormek sizin kendi elinizde.

Turkiye'nin buyuk cogunlugu ozellikle otomobil camiasinin buyuk bir kismi bu seviyedeki insanlardan olusuyor diye, dogrusu bu demek degildir. Bireysel olarak farkindaliginizi arttirin, sürü olarak yapilan yanlislarin hata oldugunu gorun.

Uyanin...
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim attığım makasla otobanda roll yapmanın tehlike oranlarında çok fark var mı ? bir sürü kaza oldu bu forumda roll yaparken ve ya sen turbo s2k nı 300km hızlara nerede çıkartıyorsun acaba trafiğe kapalı alanda mı ? yoksa hobi amaçlı yaptında 70km hız ile mi gidiyorsun ? birisi başkasına laf söylemeden önce kendisine bir bakmalı.. makas atan şöyle böyle akşam bakıyorsun başka konuda otoyolda yarış yapıyor +200 km hızlarla ??
    son olarak arkamdan ediliyormu bilmiyorum ama aleni şekilde herkesin içinde genelleme yapıp kimse kimseye ****** çocuğu diyemez.. Yüzüme karşı söyle desen eminim beni görse geri geri kaçar....
    dikkat ettiysen ben neden makas atıyosunuz neden roll yapıyosunuz demedim, sosyal mesaj vermedim, yada ortalıkta ne gazlıyorum ne makas atıyorum demiyorum, zıçana kadar bu işler diyorum!

küfür işine gelince, burda ortalıkta sallar herkes, yada arabada arkandan makas atarken söylerler yüzüne söyliyemiyeceklerini...

ama emin ol kimse kimsenin karşısına çıkıp bunu söyleyemez, katil olursun.

o yüzden böyle konularda bu işlere bulaşıyorsan susmak lazım diyorum ben, clioyu suçlamamak lazım, hatta konuya bile girmemek lazım...

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin şahsınıza küfreden oldu mu da böyle bi usluba geçtik peki ? Konuda küfür ettiğim aslında küfür de değil adını söylediğim şahıs makas atıp insanlara kaza yaptıran bir it. Makas atıcam diye 3 şeritli yol üstünde spin attırıyor insanlara.

Sizinle doğrudan ilişkisi nedir bu sözlerin ? Bu videodaki adama her şekilde aklı selim her insan bir posta küfür etmiştir izlediğinde. Adama küfür eden yanlış diyorsanız üzücü gerçekten.

Aracımda sevdiğim biri varken şu hareketi siz yapsanız , yüzünüze de aynı lafı ederim. Ama sizinle hiç alakası yokken üstünüze alıyorsanız bir şey diyemem.

Yolda bunu yapmakla , haneye tecavüzün bir farkı mantık bazında yoktur. Yasal olarak da olmayan bir ülkede yaşamayı çok isterdim.
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoya da clio ya da birşey demiyorum.. sorulara cevap gelmedi.. Haklısınız siz ben birşey demiyeceğim devam ettirmenin manası yok.. 500 hp arabalarınızla ''trafiğe kapalı alanda'' iyi gazlamalar
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoya da clio ya da birşey demiyorum.. sorulara cevap gelmedi.. Haklısınız siz ben birşey demiyeceğim devam ettirmenin manası yok.. 500 hp arabalarınızla ''trafiğe kapalı alanda'' iyi gazlamalar

bak ne yazmışım, sen hala cevap diyosun...
    suç işliyosan susmalısın, makas atıp bunu ortalıkta söylememelisin, veya makas atanı savunmamalısın, marifet gibi anlatmamalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak ne yazmışım, sen hala cevap diyosun...
    saygılar abi
    .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)