Çarpışma anında audinin airbag mi patlıyor bana mı öyle geldi?
Allahtan arkadaş kamyon otobüs vb ağır bir şey gelmiyormuş. Gelseydi alırdı clioyu altına.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Yalnız clioyu kurtaran bence passat oldu.Hatta passatın yerinde başka bir araç olsa kaza karşı şeride bile sıçrayabilirdi.Passatı şeridinde o kadar tutanda ESP..Arkadan darbe yemesine rağmen ESP sayesinde araç yönünü kaybetmiyor.Bence tabi..
Ayrıca Audi şöförünede aracının uzunluğunu biri öğretmeli.Aracın ordan geçmeyeceği bariz belli..Suçsuz insanlara zarar vermeye kimsenin hakkı yok.
burada audiyi savunanlar makasçı oluyorsa, clioyu savunanlarda gereksiz şerit işgali ve kontrolsüz şerit değiştirenlermi oluyor anlamadım şimdi![]()
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
passat da ucuz atlatmış aslında
Hikayenin kahramanıda passat olsun o zaman, esp sayesinde hem clioyu tutuyor hemde kendini savurmayarak daha feci bir kazaya sebep olmuyor. Amma velakin 2 araçta hatalı bana göre
.
Clionun önünde ondan yavaş giden bi araba var , adam normal insanlar gibi orta şeride geçip yoluna devam edicek . Bakıyo aynasında passat var sinyal verip biraz orta şeride giriyoki , solun boşsa oraya geç diyo ve passat sola geçince şeride tamamen geçiş yapıyo. Clionun hatası nerde ben anlamadım
Audi geliyor diye frene basması gerekiyormuş. Clio'nun amacı Audi'ye yol vermek mi en sağ şerittekini geçmek mi diye sorarlar Clio'da da suç bulanlara.
Makas atmayı bilen adam arabasını tanır, nereden geçeceğini ne kadar hızlanıp yavaşlayabileceğini bilirdi eskiden. Şimdi herkes trafik herkes makas uzmanı olduğu için Clio'cu suçlu, Audi'ye laf yok.. Oldu beyler iyi günler, selametle.
Sizlerin veya sevdiklerinizin başına gelmemesi dileğiyle.
clio 60 70 yasında hacı dayı,yaslı bı teyze vs vs olamaz,illa makastan taraktan kürekten anlayan sanıyeler ıcınde hesap kıtap yapan 25 30 yasında ileri sürüş teknıgı olan bı söför olmalı haksız clıo,ya neyın tartısması anlamadım ben,tamam clıo aynaya bakmamıs sanırım sola gecerken ama zaten yavas sürüyor arabayı passatta sola gecıp sıkıntı olmasın dıye yol vermıs,insan gıbı takıp mesafesını korusa herkes hıc bı *** olmaz yollarda.audı agır oç malesef bu pozısyonda.
audi tamam hatali ama clionun tam makasa giricekken audi makasa girmesin diye gaza yüklenmesi kendi sonunun sebebidir yine iyi kurtarmış bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)