https://www.youtube.com/watch?v=MM3D8LHgJrU
burda dahada anlaşılıyo sonda kendini açıklamış kendince
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=MM3D8LHgJrU
burda dahada anlaşılıyo sonda kendini açıklamış kendince
şu adamı hayrına biri dövse valla öyle rahatlayacağım ki :)
kendisi hatasız sürüyormuş gibi millete sövüyor ya,neyine güveniyor acaba
ben bu sesinin desibelini siktiğiminin ibnesine harbi uyuz oldum
bu bildiğin yarrağa uçarak gidiyor..nerde bir yerden bitme var onu bulup duyuramadığı travesti sesiyle küfür ediyor..bence bu herif çok yaşamaz.birilerine de sebep olmasa bari.dayak yiyip sağı solu kırılınca adam yerine konur ona üzülürüm
https://www.youtube.com/watch?v=DI-ZAu5lnf4
şu videosu çıldırtı beni arkadaş bize açıklama yapmak için kendine malzeme çıkarmaya çalışıyo ama son videoda bir kişi talip olmuş esenlerden bakalım bir çay içiceklermi :hahaha:
milletin başını belaya sokar zannedersem sorunları var sanki millete bulaşmak için yola çıkmış bu herif İstanbul bura çok dengesiz hareket edenler var bulaşırsa birine kaskını bebek bezi niyetine kullandırırlar :D:D:D
denk gelmezk :D o kufuru duydugum anda senlık baslar
Çok afedersiniz ama katıksız şerefsiz, gece gece sinirimi bozdu
Erken andropozun etkileri işte bunlar, kuş ötmeyince o hıncın başka yerden çıkması lazım tabi. Elbet zenci genine sahip bir arkadaşımıza denk gelir..
kesin sizofren bu herif ulan her kornaya bastıgı ile arasında 3 araba mesafe var sanırsın dalyarak uzun yol kamyon soforu yokusta falan yavaslatıyorlarda tekrar hızlanamayacak
Nerden izledim bu iti sanane amk bomboş yol firene basıyomuş amk malı nerden izledim bu iti yolda milletin annesine babasına kardeşine küfür etmek neymiş görsün arabanın altına alıp *** gibi çiğnemek lazım
yakındır :D bunu doverken vıdeolar bırılerı
Dövmeyi bırak o motorun zinciri ile boğucaksın bunu. Şerefsiz altında 2 teker kaportası sensin hiç mi aklına gelmiyo herif bana bi koysa gözlerimi eşek cennetinde açıcam diye. Bide ilk video çok yanlış anlaşıldı yazmış burayı takip ediyo belli.
Sen gitsene emniyet şeridinden orayı serbest yapmadılarmı size?
Biri bunu ezerse hiç şaşırmam beyler haberiniz olsun. Ayrıca o araçların plakalarınıda aldım bi şekilde bu videoyu o insanlara anlatıcam sırf bu yavuşak herifi biri gerbertsin diye :mad:
Oğuz başkanıda kızdırmış belli abi şu dobloya yollasan yeter onun niyeti var gibiydide muhtemelen aceledn durmadı :D
Ağır rahatsız yaa, birilerine salça olmak için gözü sürekli aynada, aynaları yoklamaktan önüne bakıp zevk alamıyor ! Adamın yanında karısına fck u dedi, bak demedi demeyin bunu biri gebertir.
Bu adamın psikolojik sorunları var.Kimse üstüne kırmıyor yada camı açıp küfür etmiyor.
Gidip millete salça oluyor.Yanlız bir gün trafik'de birine denk gelir arkadan vurur düşürür bunu akıllanır.
Sonra istediği yere gidip şikayet etsin.Kırılan kolu bacağı yada canı olur.
İstanbul burası yan baktın kavgasından adam bıçaklıyorlar.
Bu kadar atar gidere şimdiye çoktan dayak yemiştir bu dayak yediği videolarıda koysa keşke :D
Bence dayak yese bi daha yapmaz. :D Ne yalan söyleyeyim bende basar giderim küfür filan etmedikçe. Öyle her kornaya dursam, yada benim çaldığım her kornaya dursalardı yaşamıyor olurdum.
Biri bunu s.ker , hamsterlı siteye koyar :D