mumkun mertebe yaptıgına pısmen edıyorum merak etme... cunkı baskasına yapılması onemlı degıl banada yapılacak yapılıyor...
Printable View
Motorcu önce trafikte fark edilmek için nasıl girmesi gerektiğini öğrensin!
Yanından hızla gelip önüne geçeceği belli olan bir araç varsa gaza basmayacaksın, yol vereceksin.
Zaten küçük araç büyük araca yol vermek durumundadır kendi sağlığı açısından.
Benim asıl takıldığım konu, yapılan şey hatadır, insanlara mahsustur ama adam olmak ağız burun kırmayla olmuyor, önce yanında bayan olan bir adama dayılık yapmamayı öğrenmek lazım.
Bazen benimde yanımda eşim varken bazı ahlaksız adamcıklara denk geliyorum, inanın aşağıya insek ne olacağı belirsiz ama olur da eşime bir saygısızlık yapılır diye içime atıp devam ediyorum.
Birde internete koymuş utanmaz, arlanmaz, ahlaksız herif.
Yakında bu motorcular beni göreceksin diye soyunup sokaklara da çıkar, hatta kadına şiddet neymiş, asıl motorcuyu göreceksin eylemi yaparlar gibime geliyor.
Her şeyi abartmasak olmuyor.
Önce intihar komandosu gibi motor süren moto kuryeleri(öncelikle kebapçı vs.) aralarından temizlesinler, sonra trafikte saygı beklesinler.
Bu arada 6 yıldır motor süren biri olarak izlenimim bunlar.
Bu arkadasin videolarina motorcularin trafikte rahatsiz oldugu konulardan cok , trafikte motorculara ayar olmak icin sebepler adi konabilir . Ne kadar gereksiz atarlaniyor
Beyler hiç uğraşmayın gidin sağlık ocağına av tüfeği alıcam ruhsat için sağlık raporu isteyin bu cepte
E devlete girip emniyete verilmek üzere sabıka kaydı alıyoruz
Vesikalık foto şart bi 8 tane çektirin lazım olur.
vergi dairesine 50 liralık bi harcı var av tüfeği için onuda hallediyoruz.
Dilekçe ve bi form var teslim edilmesi gereken internette var hazır.
Emniyete teslim ediyoruz bunları 10-15 güne ruhsat çıkar
Sonra tüfek satın alma belgesi için dilekçe veriyoruz oda 1 haftaya çıkar.
Bu belgeyle gidip tüfeğimizi alıyoruz. Kısa namlulu bi pompalı öneririm tactical modelleri tavsiye ederim.
Tüfeği aldıktan sonra emniyette ruhsata işletiyoruz.
Artık trafikte katil olmaya hazırsınız.
Şaka tabi. Kapatıcan camını kapını muhatap olmıcan kimseyle kimden ne çıkacağı belli olmaz. Polemiğe girmeme taraftarıyım her zaman. Bişey yaparken arkanızda sizi sevenleri düşünün. İzmirde 1 2 yıl önce 2 tane üniversite öğrencisi çocuk yok yere öldü.
Yorumları okuyorum da forumda dövüş sporlarıyla ilgilenen ne kadarda çok kişi varmış :D
2 gece önce e-5 te merter taraflarındayım,Acil bi şekilde Çorlu'ya gitmeye çalışıyorum.Makas atmıyorum fakat dikkatli bi şekilde sinyalimi bile vererek kendime yol açıyorum.Yanıma bitane motorcu geldi,kafaya takmış kamerayı yan yana gidiyoruz.Psikolojimi bozdu manyaklar,ulan dedim akşama kendimi görmeyeyim facete youtube'da.:D Yavaşladım valla hi onu görünce.Benim için sorun yanıma gelip napıyon ne ediyon demesi tartışması değilde adamlar çatır çatır sorgusuz sualsiz koyuyor arkadaş videoları rezillik mk :)
https://www.youtube.com/watch?v=_43c7egKBF8
hep hatalı motorcuları paylaşıyoduk birazda haklı olanı paylaşim fena halde sinirimi bozdular
tam bir hayvan işte bu kamyoncu
Şiddete karşıyım ama bu kamyondakiler sopayı hak etmiş. Motorcu arkadaşı da tebrik ettim nasıl o kadar sakin kalabilmiş helal olsun.
Firmanın bi internet sitesi vs bulamadım bulsam videoyu mail atacaktım çalıştırdığınız insan! lar trafikte neler yapıyor diye.
Mail bulan olursa yazsın.
bir motora binin, gün içinde bu kamyondaki yaratıklardan fazlasıyla her gün karşılaşıyorsunuz. Her birine sarsan katil olursun.
Motorcu haklı.Gereksiz taciz etmiş kamyonet.
Zaten bu firmaların panelvan araçlarında bizlerde trafik'de çekiyor.
Ne kadar doblo fiorino varsa hepsi gazcı.
Trafik'de tampona yapışıp hadi yürü diyen çok.
Zamanında video çekemedim bir kaza gözümün önünde oldu.
Bir tane mini cooperS E-5'de seyrediyor akıcı trafikde ara ara hızlanıp yavaşlıyor.Bir tane bu tarzda kamyonet mini'nin peşine takıldı mini saga geçti yavaşladı bu kamyonet sağlı sollu makas yaparken avcılarda gitti bir araca vurdu.
Adam'da kamyonet var gazlıyor.
Amk çomarları,insan müsvettesi hayvanlar