http://i.hizliresim.com/8gn0WW.jpg
Printable View
:) bir önceki sf da ki videoya bakarken gördüm. Foruma ağır atar yapmış :D
Arkadaş belli sağlam sorunları var, yolda gören olursa da bulaşmasın. İnsan yerine koyarlar bunu uğraşırsınız.
http://i.hizliresim.com/Oq2nNz.jpg
Erectile Dysfunction :D
pipisi kalkmıyor, millete sarmış :D
nerede bu sorunlu arkadaşı koruyan savunan motorcu arkadaşlar :)
düdük ya, motor kullanıyor diye yolların kralı sanıyor kendisini 10metre önünde araba şerit değiştiriyor diye salça olmalar falan
Videoları çeken kişi gerilmiş bayağı ve genel olarak trafikteki saygısız, bilinçsiz sürücülere tahammülü kalmamış belli ki.
Her önümüze gelenle kavga etmeye kalksak gideceğimiz yere varamayız bu araba kullanıcısı için de motorsiklet kullanıcısı için de geçerli.
Ancak videoda takıldığı, laf ettiği hareketlerin çoğunda haklı (tepkisi gereğinden fazla olsa da). Ki bazen tepki vermeyince vicdan azabı duyuyor insan.
Şimdi ben buna bu kornayı çalmasam ne halt ettiğinin farkında olmayacak. Belki odun kafasına birşeyler girer, bir dahakine biraz daha dikkatli olur,
şerit değiştirirken bir aynasına bakar bir sinyal verir falan diye. Bir umuttur yaşamak.
Önünde, arkasını kontrol etmeden ani fren yapan yada şeridine önüne kıran sürücülerin çok uzak mesafede olmasını kameranın gopro veya türevi bir şeyle çekilmiş olması
olduğundan daha uzak gibi görmemize sebep oluyor. Ayrıca araba gibi düşünmeyin motosikletin fren mesafesi veya frene aniden oturamama durumu (zira önden veya arkadan direk kayar)
ani manevra yapamayışı ve en kötü ihtimal çarpması düşmesi sonucunda ezilen bir çamurluğu veya kırılan bir tamponu yerine kırılan kemikleri ve iç/dış kanamaları olma ihtimali
gözetilirse adam biraz da haklı beyler. Motor kullanmayan bilemez ne airbag'iniz var ne bir emniyet kemeriniz. Biraz empati yapmak lazım.
Sabahtan beri bu geliyor aklıma yazıları gördükçe. Allahından bulsun deyip geçmek lazım, kuldan bulursa o kul'a yazık.
https://s.instela.com/m/cok-da-sey-y...m--i593007.jpg
Bir kaç videosunu daha izledim de motorcu biraz abartmış tepkileri :) Kafaya kamera taktın diye bu kadar da rol kesilmez.
Kuru sıkı olan kendisi bence zaten birşey yapacağı olan yapar ergenus sound ile brutal nağmeler yapmaya gerek yok.
O çalışmayan Km saati, damla şekilli aynası ve ultra dandrik çin markası motoru ile inşallah benim yada yakımın yanına gelip bir laf etmez.
adam tepki verebilir, farkındalık yaratmak için bişiler yapabilir, durdurur ikaz eder falan filan ama seni döverim kısmına gelirse iş, orda haklıyken haksız duruma düşer, yaratmak istediği farkındalık bir anda terse döner ve hata yapanlara karşı tepki oluşturmak isterken motorcuları hedef haline getirir, hepimiz trafikte tartışıyoruzdur, icabında ineriz kavgada ederiz, ama bunu sürekli yaparsan bir sıkıntı vardır demektir, örnek şekil 1A, ki ben bu adamı pataklayan tersleyen kesin vardır diyorum, ama videolarını koyamıyordur tabiki
o yüzden o ince çizginin diğer tarafına geçmeden keşke bu farkındalığı yaratabilseydi.
Forumdan kimse şuna denk gelmedimi ya..
ciddi ciddi kafasında kamerası olan mavi motorlu birini arıyor gözlerim sürekli.
denk gelirsem benimle de bi kayıt alacak ama youtube değil xhamster'a koyabilir o videoyu ancak.
Eyvaaah baya bilenen olmuş arkadaşa :) Adına besteler yazılır şimdi ; Kaskını çıkar motoru bırak, delikanlı kim bakalım :D:D
Döl israfi pezevenk ! Bu tür rahatsızlar bize denk gelmiyor ki :)
Bu motorcuların genelinde var heralde, robocop gibi her yeri koruma kafada kask, uçana kaçana atarlanıyor , bir de korumasız görelim delikanlıyı bu kadar atarlanabilecek mi acaba , bu arada yorumlar da koparttı buradan birine denk gelirse sağlam dayak yiğecek bu malın evladı belli oldu :D
Öğleden önce dışarı çıktım walla yollarda ne kadar motorcu varsa artık bakınıyom damla şekilli aynası ve kaskında kamera olan varmı diye.
Şirkettekilere anlattım onlarda takıldı :D
Trafikte gözlerim mavi motor arıyor ama Atar yaptınmı geri vites yapıyor hemen arkadaş, sağa çekecek o küfürleri uygulayacak yürek yok bunda her halinden belli
Doblodan belli oluyo adama normal konuştu camı kaldırdığı anda anasına küfretti açıkken edeydi bakalım :D sık sık kiralık arabalarla istanbula gidiyorum bir denk gelirse çok sağlam bir video çekecem bu arada videoların birinde alltında forumdan arkadaşlar sallamış helal olsun onlara :)