Eleman sıkıntılı bi tip, bunun haklı olacağına inanmıyorum nedense, sürekli el kol yapıyo kendini haklı gösterebilmek için, kendini bu işe adamış, sopa yesede akıllanmaz bu
Printable View
Eleman sıkıntılı bi tip, bunun haklı olacağına inanmıyorum nedense, sürekli el kol yapıyo kendini haklı gösterebilmek için, kendini bu işe adamış, sopa yesede akıllanmaz bu
Muhtemelen hiç bir zaman sonu gelmeyecek ve çözümü olmayacak bir tartışma.
Motorcular hep haklı arabacılar hep haklı.Fikrin ayrıldığı yerler aslında aynı biri pizzacı tarzı dediğimiz motorcular,diğeri de makasçı tarzı dediğimiz arabacılar.
Benim son 2 senedir gözlemlediğimiz otomobil sürücüleri motorsiklet sürücülerine motorun markası ve büyüklüğüne göre saygı gösteriyorlar.
Xmax zx6r hayabusa tekrar xmax400 ve goldwing kullanan biri olarak xmaxle yaşadıklarımın hiç birini ne hayabusa da ne de goldwingte yaşadım.
Belki şanstır kısmettir yada bana öyle denk gelmiştir ama goldwingte nedense herkes yol vermeye çalışıyor.
Yani bu işin bir çözümü yok.Başına bela almak istemeyen otomobil sürücüsü dikkatli olacak.Canı kıymetli olan motor sürücüsü de yani hepimiz 2 kat dikkatli olacaz.
bu motorcuya denk gelmek icin son zamanlarda o güzergahda hatalı araç kullanan arkadaşalrımz var
Az evvel moto kurye sağ aynama vurdu sağımdan kaldırımın sıfırından geçerken yaptı bunu. Aynaya birşey olmadı geri katlandı sadece ama insan bi el eder özür diler değil mi ? Yok arkasına bile bakmadı. İlerde ışıklarda duruyordu bende arkadan vurdum. Arkasını döner dönmez benim olduğumu gördü ağzını açamadı. Arabadan inseydim bütün sinirimi boşaltırdım aslında ama yanımda annem vardı eli ayağı titremeye başladı bende bıraktım.
Motorcular şerit aralarından kaldırım diplerinden gitmeyi kendilerine hak görüyorlar. Bende inadına zikzak çizerek gideceğim bundan sonra. Gelsin o go procu beni çeksin. Filmin kralını izletirim size :)
Kazadır, olur. Bir kusura bakma demesi yetecekken aldırmayıp giderse, kısasa kısas haktır. Zaten o da bu yüzden ses çıkarmamış ya, hayvanlığımın diyeti demiş ;)
Beyler bu arada küçük bi bilgilendirme notu vereyim size. Eğer motorcu full ekipmanlıysa (ceket sırt göğüs koruma dizlik eldiven kask) teke tekde biraz zor döversiniz aklınızda olsun. En kötü kaskı çıkartmadan girmeyin yada karın boşluığunun alt kısımları ve kasıklara çalışın. Yoksa neresine vurursan vur olan eline olur.
Dogrularin tek gecerli oldugu yer insanin kendidir, kendine olan saygisidir. Sistemin isleyisine bakarsan aklin karisir keza hatalarin alkislandigi dejenere olmus bir ulkede yasiyoruz.
Etrafi bosver, sen sen ol kendine olan saygini kaybettirecek davranislarda bulunmamaya calis hayatta.
Teşekkür ederim önerilerin için, bende bunun için uğraşıyorum. Ama oto kontrolüm zayıf. Sinirlenince kendimden geçebiliyorum. Bu yüzden psikolojik destek bile aldım.
Ama karşındaki varlık seni görmemezlikten gelince tepki göstermek istiyor insan. Bu kişilikle alakalı.
psikolojik vaka bu yaa. sağlam bi dayak yese rahatlayacak. canı dayak istiyor bunun.
Şu konuyu her gördüğümde biri dövmüştür diye umut ediyorum :)
hala bulamadık mı beyler :)
Valla yazmadim ama her guncel geldiginde konuya,ins birisi dovmustur diye goriyorum ama yok