Dayak falan küfür etmediği sürece olmaz tabiki ama karşısına tepki veren biri gelince ne yapacak merak ediyorum.
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=SfLzh3g0f8k
biri dövmüş sanırım heralde akılanmış artık kornaya bile basılı tutamıyo :hehe::hehe:
son videodaki motorcu ruh hastası bence
Bi videosunun altında yazmış.Motoru mavi-siyah yamaha viragoymuş.Ayrıca bi yorumunda da gelsinler o delikanlılar onlara fazladan birer delik açarım demiş.Ya silah taşıyo ya da milleti korkutmaya çalışıyo.Sonu yakındır :)
daha dövemedilermi la bunu. hala beklemekteyim :D
bu elemanın ciddi sorunları var. beyler buradan ben dahil bu elemana deli oluyoruz belki ama çocukluğuna bi inmek lazım neler yaşadı neler gördü. :cool: niye insanlara bu kadar öfkeli :soru:
Mugo Ayan 12 saat önce (düzenlendi)
cevapını bekliyorum
adam olucaksan millete ana bacı küfür ettiğini bidaha görmüycem video akışını kesiceksin yada küfür etmicen.. eğer dersen yüz yüze görüşelim:
esenler karabayır tuna mahallesi 695. sokak çıkmaz bi sokak var küçük bi ev var kırık döküktur korkmayasın gir orda 2. katta yım okulun 2 alt sokağı ya kapının önündeyimdir yada evdeyimdir... o merak ettiğin arabamıda sana gösteririm anladın sen
Özgür Yavuz3 gün önce
Hem arabaların arasına gir hemde millete atar yap yok ya! Dengin olan biri denk gelir öyle bir sopa atar ki sana aklını alırlar senin... He bide caddede videon var belli ki bu yakadasın, elbet denk geliriz... Görürüm o zaman ayna nasıl kırılır... Önce şeridinde gitmeyi öğrenceksin! Millete ahkam kesemezsin!
tek biz degiliz kaldıran :hehe:
Topu inşaata mı kaçmıştır diyosun ?
Çocuk delik açarım vs yazmış ama bu dengesize başka bir dengesiz denk gelse başına bedava iş alır..
Bu kadar tehdit ve eleştiriden sonra illaki boş gezmiyordur ama onun aklını alırlar bilenen çok var:D
adam milletin arabadaki bacısını annesini taciz ediyor telefonu kapa kırarım aynanı diye bu bir suç , silah taşıyorsa taşıma ruhsatı yoksa ki çok zor verirler taşımayı hatta belki ruhsatı bile yoktur ap ayrı bir suç, insanları vurmakla tehdit ediyor ayrı bir suç, milleti trafikde rahatsız edip küfürler edip hakaretler yağdırıyor ap ayrı bir suç ve bu adama yasal olarak dur diyen bir Allahın kulu yok..
bende motor kullanıyorum ve bu adamın yaptığı şu hareketlerin hiç birini tasvip etmiyorum..
döven olursa kafasındaki kamerayıda alsın uzasın gitsin akşamına hep beraber izleyelim :D
Ben de motor kullanmayıp da nolursa olsun motorculara empati yapmaya çalışan , olabildiğinde efendi giden motora yol veren , sağanak yağmurda cam açıp eliyle yol veren anlayışlı biriyim.
Fakat motorcu da taşıt gibi davranacak , her bulduğu delikten geçmeye çalışıp milletin başına iş açmayacak..
Bu manyağa gelirsek , aslında bir çok durumda fikir olarak haklı. Eleştirdiği çoğu araç hatalı hareket yapıyor. Fakat vahşi batıda değiliz ki eline silah alıp adalet dağıtasın , hayvan terbiyeciliği oynayasın..
Eskiden ben de çok fazla tepki verirdim trafikte yanlış hareket yapana. Zamanla anladım ki 20-25 yaşına gelen adam daha fazla eğitilmez. Olacağı neyse olmuştur. 20 -25 yaşına kadar aldığı terbiye , saygı ve görgü kuralları onu su katılmamış bir hayvana çevirdiyse , bir de potansiyel bir angut olma ihtimali çok yüksekken ; trafikte nasıl hareket edileceğini öğretmeye ömür yetmez.
Çok çok zor pozisyona sokmadıkça tepkiyi düşük tutmak herkesin yararına...
dün geecyolda gidiyorum arkamda bi motorlu arakada bi sağımda bi solumda dedim belasını bulacak derken sağa viraja girdim adam solumda araba sola cekiyor motorcu hala solumda aklıma bu geldi lan dedim simdi kasma bırak direksiyonu girerken o düşünseymiş diye koyacam 2-80 uzayacak sonra olum yukarda allah var hakim ol kendine diye diye cıktım o virajdan ama siz bide bana sorun.
Can Topçu (Sevilmeyen Adam) 43 dakika önce (düzenlendi)
+Mugo Ayan ne ordusu amına kodumun bebesi ben senin gibi götümü başkasına dayamıyorum kendi götüme güveniyorum. sen ne ordusundan bahsediyosun amına kodumun apaçisi. bu arada ana bacı küfür cinayet sebebiyse senin ***** bacını s***keyim ozaman gel öldür beni.
mugo ayan diyalogları efsane 5dk dır gülüyorum aralıksız :D
Mugo Ayan 1 gün önce (düzenlendi)
OKU CEVABINI BEKLİYORUM
ßak Oglımm millete artislik yapıyon hadi tamam diyom
ama küfür oldugu zman ben deli oluyom
artislik yapmıyacan Kfür etmicen !
ben esenlerdeyim götün yerse gel semtime motorundan sağ çıkamazsın sana söyleyim...
tofaş şahin aracım var dostlarla geziyoruz senin gibilere ayar vermek benim için farz...önümüze çıksan diye yolunu gözlüyoruz.. yaşım 25 tam 17 dosyam var bu sözler masal gelebilir saana masal değil hayat hikayemdir haa.
tekrar söylüyorum GARİBANLARA ARTİSLİK YAPIYORSUN GÖTÜN YERSE ADAMSIN YA SÖZDE ADAMSIN YA GEL BENİM ÖNÜME ÇIK ARTİSLİK YAP BAK NE OLUYOR ONDAN SONRA GÖRÜRSÜN.. AYIKTIN SEN,
Daha az göster
Yanıtla ·
9 yanıtın tümünü görüntüle
Can Topçu (Sevilmeyen Adam) 15 saat önce
amk kürdü
ahahahah adam destan yazmış cevaba bak ahaha :D