Motor kullanmayı düşünmüyorum ama şuraya eklenen videolarda bir kaçı hariç motorcularin haklı olduğu konu yok.
Printable View
Sciroccoyu savunan arkadaşlar. Allah korusun ama o transitte siz de bulunabilirsiniz birgün. O zaman vay başıma gelenler dersiniz ;)
Şu rooco videosunu bende merak ettim. Youtube dan da kaldırılmış.
tam p.ç ya o kadar şekil şukul yapıyo yeşil yanar yanmaz insanların üstüne sürüyo tam ıslak odunluk. manyak birine denk gelsede kafasını gözünü bi kırsalar nasıl mutlu olcam
kendi adıma konuşuyorum roccoyu savunmadım ben motorcuların bokunu çıkardığını işi reklam kokan hareketlere çevirdiğini söylüyorum ki roccoyu savunan yoktur heralde sen konuyu yanlış anlamışsın.
tamam adam motor kullanıyo yaralanma ölme riski daha çok ama arabaylada trafikte biton dikkatsiz sürücüyle karşılaşıyoruz hepsiyle laf dalaşınamı girelim kavgamı edelim bumudur yani ? Şu motorcuların sütten çıkmış ak kaşık gibi takılmalarına ayar oluyorum
Motorcunun adamla muhabbete girmesi gereksiz olmuş. Direk al kaydı götür şikayet et. O makası atma zihniyetinde olan adam sana ne dicek ki..Haklısın abi pardon mu diyecek..
Neyse ki araç kamera kültürü yaygın hale geliyor da trafik magandaları artık fişlenebilecek. Ama ceza / yaptırım nasıl olacak ona da bakmak lazım.
kaskına kamera takıp millete gider yapan tüm motorcular ılıktır.
sabahtan beri 10tane video izledim birtanesi hariç hepsi haksızdı.
Roccoyu savunanlar Dünya Göz Hastanesinden yüzde 10 indirim kazanmış diyorlar dogru mu? :)
Burda mesele roccoyu savunmak değilki.
Motorcu aklı sıra ben sivil polisim diye adamı korkutup ayar vermeye çalışıyor, sonra mahalleye girdimi topuk.
Sen adamı korkutmaya çalış hemde polisim diye yalan söyleyerek BUNDA HİÇ SORUN YOK yani sizin için.
Cahil cesaretine gerek yok, kendisiyle alakası olmayan bir konuda gitti roccoyu uyardı da ne oldu ? Karşındaki kimdir nedir bilmeden ayar vermeye çalışıyorsan zoru gördünmü kaçmayacaksın.. roccolunun yaptığı el hareketlerinden zaten nasıl karşılık vereceği belli, bile bile yarrağın üstüne atlamaya gerek var mı ?
Soldan goril geliyor :hehe: işte kaçmayacaksın o zaman inip erkek gibi savaşacaksın madem o uğruna kafana kamera takıp millete laf söylemeyi biliyosun mahalleyede girince kaçmayacaksın inip hakkını vereceksin yada hiç gider yapmayacaksın.
o zaman yolda adamın biri başka birine makas atıyor diye sinirlenelim atar gider yapalım durdurup dövelim temiz bir toplum için elimizin taşın altınamı sokalım. Atar yapıcaksa transit yapsın motorcu niye karışıyor hee transitte kamera yoktu kesin olsa farklı olurdu aynen :D
Hiç gerek yok,ben roccolu olaydım,beyefendi özür dilerim,birdaha kesinlikle böyle bir hareket yapmıycam diyip,adamın elini öper,baktım tatmın olmuyo domalır vazıfemi icra eder,kalp kırmamıs olmanın vermiş olduğu şuhu ile gece pırlanta gıbı yatar uyurdum..