User Tag List

Sayfa 5/21 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
388 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: seni doverim sonra youtube a koyarim

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abimiz önce döver sonra Youtube'a koyar.

Transporter arkada 4 kişi daha taşısa; önce döver, sonra mezara koyardı... Her şeyi geçtim, yan koltukta bi' hanım var galiba, yanılıyor, yanlış görüyor da olabilirim. Eğer öyleyse, yapılacak çok belli; "Kardeş aynaya dikkat et, biraz daha dikkatli ol motorsikletliler için".
    K.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aç camı aç derken transportra tekme yada yumruk atıyor motorlu daha onu yaptıgında camdan ıcerı alırdım onu konusmaya fırsat vermeden,dınlemeden.

sıkıstırmıs motorlu kızmakta haklı 2 laf soylersın elbet de boyle degıl,yok youtube yok dovermıs bılmem neymıs show yapmıs artıs ıyı sakin bı adama denk gelmıs.

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Transporter hatalı tamam ok, motorcunun tepkisi yanlış adam ters bişiy dememiş döverim falan abartmış.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Transporter hatalı tamam ok, motorcunun tepkisi yanlış adam ters bişiy dememiş döverim falan abartmış.

Tayfun bey bu ülke nereye gidiyor ?
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motorcu haklı ama gereksiz atar yapmis trafikte olur böyle şeyler. Transporterı süren adam belki dalgındır.Hepimiz farkında olmadan sıkıştırabiliriz veya bizi sıkıştırırlar 2 düdük çalarsın olur biter.
    İş sürekli kavga boyutuna gelecek raddeye gelmemeli bence

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tayfun bey bu ülke nereye gidiyor ?
    Ben o kısmı düşünemiyorum artık kendi derdimdeyim sonumuz hayır olsun..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanliga delikanlilkiga duyarsız olup motora duyarlı olsan ne olucak ki? Adam kusura bakma demiş videoda da agir bi durum yok bana kalırsa ufak bi frenle yavaşlatır

Motorlara saygiliyim elden geldikçe yol veririm arkasından gitmem ama bu adam gibilerin savunulur yani yok
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu arabayla gunde 10 kere sikistiriliyorum, yol benimken onume atlayanlar yuzunden carpisma noktasina geliyorum uc yuz kere sacma sapan hareketlere maruz kaliyorum. Burasi turkiye attigin adimi 3 kere kontrol edeceksin arabadaysanda motordaysanda. Trafikteki okuzlerin motor araba ayrimi yok ikisine de ayni okuzlukteler motorcu arkadas cocugu gorunce motorcu pasif agresif hastaligi kabarmis. Su trafige cikana kadar ""taksicilere,"" dolmusculara, ozel halk otobuslerine, kadin suruculere ve motorculara laf edenlere cok kizar laf ederdim de varmis bir bildikleri iste, ha istisnalar var midir ? Vardir tabi ama istisnalar kaideyi bozmaz.

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siktirsin gitsinler adam gibi motor kullansınlar ondan sonra saygı beklesinler yırtık dondan fırlar gibi nereden çıkacakları belli değil buldukları her delikten kafalarını sokan sağdan soldan kafalarına göre yardıran önce kendi canını hiçe sayan adama saygı maygı göstermem.Türkiyedeki motorcuların %90 ı saygıyı hak etmiyor cahiller videoya gelirsek benim aynama vuracak öylemi ? Gidonunu sokmam belki çıktığı yere...
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki o motorcu önü bomboşken koca yolu işgal edip en solda tın tın nereye gidiyor.
    Geçsin sağa. Trnasporterinde yaptığı yanlış bilerek fazla yatmış üstüne.
    Ama motorcuda çelimsiz gördü kabadayı kesildi dövermiş. Ah diyorum sağlam birine denk gelseydi bak bakalım bidaha trafikte millete kabadayılık yapıyormu. Çocuk bide alttan alıyo. Yanında ailesi var.
    Tam bir trafik magandası hiiiçç haklı falan değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yolda iki şeridi ortalayanla burada sol şeridin sağ çizgisinden giden arkadaş arasında bi fark göremiyorum. bende hem araba hem motor kullanıyorum hatta motor maceramın başındayım ama böyle çizgi üzerinden gitmemeye dikkat ederim. Denizli trafiği biraz keşmekeştir. köyden kentten gelenlerin alıştığı bir kullanma stili olduğundan diğer araçlara dikkat etmez. Olabildiğince motorla sıkıştırılmamaya dikkat ederim. motorlulara da yol veririm. herşey karşılıklı bana birisi böyle bi hareket yapsa kızarım ederim ama yine de insani yanım ağır basar. Ama insan olmayana karşı biber gazı hazırda bekler.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben motor sever biriyim ve alıcam da bu yüzden trafikte iki kat özen gösteririm ama bazıları gerçekten sinir sistemim bozuyo adam daha geçen gece adam eletirikli bisikletle ışık falan hak getire tamponuma yapışık geliyo neyse gazladım ilerde sağ döncem yavaşladım sinyalim yakılı adam gelmiş içerden sıkıştırıyo hız kesmeden eğer dikkatli biri olmasam katil olucaktım ve arkadaş yüzünden refüja çıkıyodum çok kovaladım ama kaçtı elimden videoda tama transpoter suçlu katil gibi dalıyo ama okdar tepkide abartı adam özürdiliyo işte devam et
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

beratyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Transporter suçlu evet, ama döverim falan olmamış.
    Diyelim ki aile olmasın arabada, bayan olmasın. Yine döverim de youtube koyarım da bunlar yanlış olaylar.
    Trafik magandası olmamak lazım. Trafiğe araba kullanmaya çıkıyoruz boks maçı yapmaya değil. Sakin olmak lazım, hata varsa ilk seferde sakince uyarmak lazım. Anlamıyorsa yap gerekeni eyvallah.
    Hatalıysak da özür dilemeyi bilmek lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben motor sever biriyim ve alıcam da bu yüzden trafikte iki kat özen gösteririm ama bazıları gerçekten sinir sistemim bozuyo adam daha geçen gece adam eletirikli bisikletle ışık falan hak getire tamponuma yapışık geliyo neyse gazladım ilerde sağ döncem yavaşladım sinyalim yakılı adam gelmiş içerden sıkıştırıyo hız kesmeden eğer dikkatli biri olmasam katil olucaktım ve arkadaş yüzünden refüja çıkıyodum çok kovaladım ama kaçtı elimden videoda tama transpoter suçlu katil gibi dalıyo ama okdar tepkide abartı adam özürdiliyo işte devam et
    Valla ben hiç kasmıyorum o konuda daha 2 ay önce altıma bi elektrikli bisiklet girdi ön tekerinin üstüne çıktım yamuldu ben park ediyorken sağımdan çıkarsa olacağı bu(aklınca gireceğim yerden bana makas atmaya çalıştı) ne kural biliyorlar ne başka bir şey , o elektrikli bisikletleri sen 15-14 yaşında ki çocuğa ver sonra trafiğin içine etsin cezasını yeminle onu alan babaya keseceksin 1 tane bile kalmicak ortalıkta. Burada veletler koyuyor öne çakma bassı artis artis gidiyorlar cete olmuşlar bide, ayaklıları açık gitmeleri beni deli ediyo cızırt cızırt tırmalayıcı ses çıkarıyo bide neymiş illa bişiy sürtecekmiş akıla bak ya .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden senin ***na koyarım vardı şimdi youtube'a koyarım var..

Değişen tek şey teknolojik, maganda yine maganda motosikletlilere öncelik tanırım ilk o gitsin diye beklerim.. -de bu transporter başkasında olsa magandaya magandalık yapar sıkıştır bariyere vallahi, efendi gibi git adam özür dilemiş kafaya kamera takmış ya illa artistlik yapacak..

Ne gerek güzel kardişimmm..

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu motorluyu diyarbakır ofisin içine koyacaksın , görür o zaman artistlik yapmayı. 10 dk da atomlarına ayırırlar bunu şerefsiZim. Buldu efendi çocuğu dayılanıyor. Youtube koyacakmış , sosyal medya şebeği diyorum ben bunlara.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden mına koyardık artık youtube'a diye bir yorum okumuştum

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle bir olay benim basima gelmisti , kiz arkadasim varken sol seritten 60 la giden motora korna yaptim cekilmedi sagina gectim ve ilerde donus icin frene bastim , petrole girdim ciktim u yaptim arkamda 125 lik cbr ile biri gelip duruyor gaza basiyorum yok sonra devam , 1 km sonra elimi camdan cikarttim gel dedim sagda bekledim geldi ilk basta arkadasim sandim sonra ise tehtitler savuran birisi oldugunu farkettim oluyordum vs vs dedi noldu dedim , sen niye frene basiyorsun vs vs. yanimdada kiz arkadasim var , sen benim kim oldugumu biliyor musun dedi kimsin dedim halen ayni sacma cumleyi tekrarladi , peki sen bilmiyorsun beni ama ilerse sirket binamiz var sor beni dedim ve gitti , arada asarimli keserimli konusuyordu fakat buna ragmen ozur diledim. ***** tatsiz olaydan sonra eve gittim arkadasimin birisi gormus beni aradi , adini sordum soyagacini ogrendim. Eh oyle kizin yaninda artislik yapan adami is yerinde bulmak dovmek cok rencide edici olacakti , hemen gittim dukkana tek basima girdim cocuga sen misin diyip direk disari cikarttim yakasindan tutup butun musterilee bana bakiyordu patronu geldi , eh birazda fazla sinirle tshirtimi kaldirdim sikarim geberirsin boku bokuna dedim kuzenim silahi aldi. patronu ve kendisi bir cok kez ozur dilemek zorunda kaldi . o gun bugundur cocugu motorla gormedim. Karsidaki cok efendi imis

halili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    transporter cı hatalı motorlu haklı .ama bu video nedir ya kadını sıkıştırma falan..
    https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)