yahu şerit aralarından vızır vızır geçip giderken bi s*k yok vurunca da motoru fark etmediler. bugün toplantıları vardı sanırım kozyatağından optimuma kadar şerit aralarından tapagaz gidiyorlardı.
Bu son paylaşılan videonun öncesi var mı acaba ? Yani bayan telefonla konuşurken farkında olmadan motorcunun üzerine kırmış olabilir mi ?
valla motorcu haklımı haksızmı nedır bılmıyorum ama
4 serıt akan trafıkte onumdekı getz tın tın gıdıyordu onu boş olmasına ramen
dıkız aynasından bayan olugunu be gozunun sureklı dıreksıyonun altına gıttıgını fark ettım
korna fln caldım ıplemedı yanına gıttım
bılgıgın ya facebook ya whatsapp dan msg kostuyor kız
gercekten bu telefon ısı cıgırdan cıktı
cıddı buyuk bı ceza ların gelmesı gereklı
kımenın sonu boyle olmasın
https://www.youtube.com/watch?v=C1n6AmSkrgg
Yan yola giricem aynadan bakıyorum kimse yok sinyali veriyorum Vvvvvvvvvvvvınnnnnnözellikle paketciler nerden ne zaman cıkaacak belli değil
Arkamda vın vın sesi duydukca aynada motorcu arıyorum beno tamponun onunden gecmeye calısmalar emniyette tapagaz gitmeler. evet videoda transportercı görüp kırmıs üstüne o net, en azından bi sinyal verse motorcuya el kol korna yapsa belki daha iyi olabilirdi. Ama adamın uslubu, tavrı cok yanlış..
Mesaj olayına inanılmaz karşıyım arkadaşlarımıda cok uyarıyorum bu konuda telefonla konusmayı geçtik, whatsappdan mesaj yazıp, netten gazete okuyoruz yani![]()
Bir bayana bu şekilde yaklaşmak adam olamaz bu Kanı bozuk. İnşallah daha sıcak kanlı cevap alabileceği birine denk gelir de bizde izleriz hit rekoru nasıl kırılır
Kuşadası'nı bilenler vardır. Halkın çoğunluğu motor kullanır. Motosikletçiler önce kendine saygı duysun bence. Kendine saygı duymayan kendini trafiğin bir parçası gibi görmeyen, kimseden saygı göremez. Trafik tıkandığı zaman senin aralardan geçme gibi bir hakkın yok. Şeridinde BEK-LE-YE-CEK-SİN ha beklemeyip aralardan kıvrılıyorsan biri kapısını açtığında yada ani şerit değiştirdiğinde sana çarparsa laf etmeyeceksin.
Yeşil veya kırmızı üniforma giyip motora atlayan 25'li yunuscuk polisler koltuğun rahatlığından mıdır nedir adam sanıyorlar kendilerini. En basit çevirme yapacaklar diyelim g*t lalesinin biri neredeyse tek şeridin ortasında duruyo onun yanından geçmek için hem bariyere hem ona bakmak zorunda kalıyoruz. Bu ego değil de nedir ?
Şerefsiz ya tam iki şeridin ortasında dur ya da sktr git bi yerde dur nedir bunların kendini kanıtlama çabaları anlamadım. Bu video bile olayın cabası yani bi mercedese veya başka bir lüx arabaya böyle erkeklik yapamaz ama kendinden küçük biri oldu mu "hemen bunu ezeyimde ego points kazanayım" kafası var bunlarda. Yazarken bile sinirimden sıkıntıya girdim. Çooook yazık çok
.
Ya gerçekten trafikte sakin kalmak başlı başına bir marifet. Benim arkadaşım geçen sene trafikte bu motorcu olayına benzer bir mevzuda birini vurdu. Anasına küfür etti diye bir anlık öfke patlamasıyla. Ki cocuk sessiz sakin biriydi. Bırakın delikanlılık kabadayılık onlarda kalsın özür dileyin siz alttan alın. Trafikte artık kimse boş gezmiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)