User Tag List

Sayfa 11/21 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
388 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: seni doverim sonra youtube a koyarim

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imzasız..

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir önceki sf da ki videoya bakarken gördüm. Foruma ağır atar yapmış

Arkadaş belli sağlam sorunları var, yolda gören olursa da bulaşmasın. İnsan yerine koyarlar bunu uğraşırsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu sesinin desibelini siktiğiminin ibnesine harbi uyuz oldum

bu bildiğin yarrağa uçarak gidiyor..nerde bir yerden bitme var onu bulup duyuramadığı travesti sesiyle küfür ediyor..bence bu herif çok yaşamaz.birilerine de sebep olmasa bari.dayak yiyip sağı solu kırılınca adam yerine konur ona üzülürüm
    Ahhahaha bu postu okudum ofiste kahkaha attım, ömrün uzun olsun sabah sabah ne güldüm ya

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erectile Dysfunction

pipisi kalkmıyor, millete sarmış
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    nerede bu sorunlu arkadaşı koruyan savunan motorcu arkadaşlar

düdük ya, motor kullanıyor diye yolların kralı sanıyor kendisini 10metre önünde araba şerit değiştiriyor diye salça olmalar falan

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videoları çeken kişi gerilmiş bayağı ve genel olarak trafikteki saygısız, bilinçsiz sürücülere tahammülü kalmamış belli ki.

Her önümüze gelenle kavga etmeye kalksak gideceğimiz yere varamayız bu araba kullanıcısı için de motorsiklet kullanıcısı için de geçerli.
    Ancak videoda takıldığı, laf ettiği hareketlerin çoğunda haklı (tepkisi gereğinden fazla olsa da). Ki bazen tepki vermeyince vicdan azabı duyuyor insan.
    Şimdi ben buna bu kornayı çalmasam ne halt ettiğinin farkında olmayacak. Belki odun kafasına birşeyler girer, bir dahakine biraz daha dikkatli olur,
    şerit değiştirirken bir aynasına bakar bir sinyal verir falan diye. Bir umuttur yaşamak.

Önünde, arkasını kontrol etmeden ani fren yapan yada şeridine önüne kıran sürücülerin çok uzak mesafede olmasını kameranın gopro veya türevi bir şeyle çekilmiş olması
    olduğundan daha uzak gibi görmemize sebep oluyor. Ayrıca araba gibi düşünmeyin motosikletin fren mesafesi veya frene aniden oturamama durumu (zira önden veya arkadan direk kayar)
    ani manevra yapamayışı ve en kötü ihtimal çarpması düşmesi sonucunda ezilen bir çamurluğu veya kırılan bir tamponu yerine kırılan kemikleri ve iç/dış kanamaları olma ihtimali
    gözetilirse adam biraz da haklı beyler. Motor kullanmayan bilemez ne airbag'iniz var ne bir emniyet kemeriniz. Biraz empati yapmak lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerede bu sorunlu arkadaşı koruyan savunan motorcu arkadaşlar

düdük ya, motor kullanıyor diye yolların kralı sanıyor kendisini 10metre önünde araba şerit değiştiriyor diye salça olmalar falan
    Sabahtan beri bu geliyor aklıma yazıları gördükçe. Allahından bulsun deyip geçmek lazım, kuldan bulursa o kul'a yazık.

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kaç videosunu daha izledim de motorcu biraz abartmış tepkileri Kafaya kamera taktın diye bu kadar da rol kesilmez.
    Kuru sıkı olan kendisi bence zaten birşey yapacağı olan yapar ergenus sound ile brutal nağmeler yapmaya gerek yok.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O çalışmayan Km saati, damla şekilli aynası ve ultra dandrik çin markası motoru ile inşallah benim yada yakımın yanına gelip bir laf etmez.
    74 model sehpa...

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Battal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Videoları çeken kişi gerilmiş bayağı ve genel olarak trafikteki saygısız, bilinçsiz sürücülere tahammülü kalmamış belli ki.

Her önümüze gelenle kavga etmeye kalksak gideceğimiz yere varamayız bu araba kullanıcısı için de motorsiklet kullanıcısı için de geçerli.
    Ancak videoda takıldığı, laf ettiği hareketlerin çoğunda haklı (tepkisi gereğinden fazla olsa da). Ki bazen tepki vermeyince vicdan azabı duyuyor insan.
    Şimdi ben buna bu kornayı çalmasam ne halt ettiğinin farkında olmayacak. Belki odun kafasına birşeyler girer, bir dahakine biraz daha dikkatli olur,
    şerit değiştirirken bir aynasına bakar bir sinyal verir falan diye. Bir umuttur yaşamak.

Önünde, arkasını kontrol etmeden ani fren yapan yada şeridine önüne kıran sürücülerin çok uzak mesafede olmasını kameranın gopro veya türevi bir şeyle çekilmiş olması
    olduğundan daha uzak gibi görmemize sebep oluyor. Ayrıca araba gibi düşünmeyin motosikletin fren mesafesi veya frene aniden oturamama durumu (zira önden veya arkadan direk kayar)
    ani manevra yapamayışı ve en kötü ihtimal çarpması düşmesi sonucunda ezilen bir çamurluğu veya kırılan bir tamponu yerine kırılan kemikleri ve iç/dış kanamaları olma ihtimali
    gözetilirse adam biraz da haklı beyler. Motor kullanmayan bilemez ne airbag'iniz var ne bir emniyet kemeriniz. Biraz empati yapmak lazım.
    adam tepki verebilir, farkındalık yaratmak için bişiler yapabilir, durdurur ikaz eder falan filan ama seni döverim kısmına gelirse iş, orda haklıyken haksız duruma düşer, yaratmak istediği farkındalık bir anda terse döner ve hata yapanlara karşı tepki oluşturmak isterken motorcuları hedef haline getirir, hepimiz trafikte tartışıyoruzdur, icabında ineriz kavgada ederiz, ama bunu sürekli yaparsan bir sıkıntı vardır demektir, örnek şekil 1A, ki ben bu adamı pataklayan tersleyen kesin vardır diyorum, ama videolarını koyamıyordur tabiki

o yüzden o ince çizginin diğer tarafına geçmeden keşke bu farkındalığı yaratabilseydi.
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Forumdan kimse şuna denk gelmedimi ya..
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ciddi ciddi kafasında kamerası olan mavi motorlu birini arıyor gözlerim sürekli.
    denk gelirsem benimle de bi kayıt alacak ama youtube değil xhamster'a koyabilir o videoyu ancak.

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvaaah baya bilenen olmuş arkadaşa Adına besteler yazılır şimdi ; Kaskını çıkar motoru bırak, delikanlı kim bakalım
    Charged & Supercharged

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Döl israfi pezevenk ! Bu tür rahatsızlar bize denk gelmiyor ki
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu motorcuların genelinde var heralde, robocop gibi her yeri koruma kafada kask, uçana kaçana atarlanıyor , bir de korumasız görelim delikanlıyı bu kadar atarlanabilecek mi acaba , bu arada yorumlar da koparttı buradan birine denk gelirse sağlam dayak yiğecek bu malın evladı belli oldu

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Öğleden önce dışarı çıktım walla yollarda ne kadar motorcu varsa artık bakınıyom damla şekilli aynası ve kaskında kamera olan varmı diye.

Şirkettekilere anlattım onlarda takıldı

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafikte gözlerim mavi motor arıyor ama Atar yaptınmı geri vites yapıyor hemen arkadaş, sağa çekecek o küfürleri uygulayacak yürek yok bunda her halinden belli

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Doblodan belli oluyo adama normal konuştu camı kaldırdığı anda anasına küfretti açıkken edeydi bakalım sık sık kiralık arabalarla istanbula gidiyorum bir denk gelirse çok sağlam bir video çekecem bu arada videoların birinde alltında forumdan arkadaşlar sallamış helal olsun onlara
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doblodan belli oluyo adama normal konuştu camı kaldırdığı anda anasına küfretti açıkken edeydi bakalım sık sık kiralık arabalarla istanbula gidiyorum bir denk gelirse çok sağlam bir video çekecem bu arada videoların birinde alltında forumdan arkadaşlar sallamış helal olsun onlara
    Hangisi o link yollasana sana zahmet Mertcan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)