User Tag List

Sayfa 13/21 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
388 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: seni doverim sonra youtube a koyarim

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende senin gibi düşündüm, ama dayak var birde gasp (gaps) olmasın diye bu düşünceyi kafamdan uzaklaştırdım.
    Dayak falan küfür etmediği sürece olmaz tabiki ama karşısına tepki veren biri gelince ne yapacak merak ediyorum.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

biri dövmüş sanırım heralde akılanmış artık kornaya bile basılı tutamıyo
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son videodaki motorcu ruh hastası bence
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi videosunun altında yazmış.Motoru mavi-siyah yamaha viragoymuş.Ayrıca bi yorumunda da gelsinler o delikanlılar onlara fazladan birer delik açarım demiş.Ya silah taşıyo ya da milleti korkutmaya çalışıyo.Sonu yakındır
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı ArMy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi videosunun altında yazmış.Motoru mavi-siyah yamaha viragoymuş.Ayrıca bi yorumunda da gelsinler o delikanlılar onlara fazladan birer delik açarım demiş.Ya silah taşıyo ya da milleti korkutmaya çalışıyo.Sonu yakındır
    aynen bir yorumunda da mermiden hızlı koşabiliyolarmı diye bir şey demiş ama büyük ihtimla fayk kedi videolarını falan izledim maksimum 24 yaşında falandır sanmam silah taşıcağını baktı millet dövmek için arıyo ötünü kurtarmak için piskopat numarası yapıyo
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha dövemedilermi la bunu. hala beklemekteyim

gazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu elemanın ciddi sorunları var. beyler buradan ben dahil bu elemana deli oluyoruz belki ama çocukluğuna bi inmek lazım neler yaşadı neler gördü. niye insanlara bu kadar öfkeli
    az insan, çok huzur...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mugo Ayan 12 saat önce (düzenlendi)
    cevapını bekliyorum

adam olucaksan millete ana bacı küfür ettiğini bidaha görmüycem video akışını kesiceksin yada küfür etmicen.. eğer dersen yüz yüze görüşelim:
    esenler karabayır tuna mahallesi 695. sokak çıkmaz bi sokak var küçük bi ev var kırık döküktur korkmayasın gir orda 2. katta yım okulun 2 alt sokağı ya kapının önündeyimdir yada evdeyimdir... o merak ettiğin arabamıda sana gösteririm anladın sen

Özgür Yavuz3 gün önce

Hem arabaların arasına gir hemde millete atar yap yok ya! Dengin olan biri denk gelir öyle bir sopa atar ki sana aklını alırlar senin... He bide caddede videon var belli ki bu yakadasın, elbet denk geliriz... Görürüm o zaman ayna nasıl kırılır... Önce şeridinde gitmeyi öğrenceksin! Millete ahkam kesemezsin!

tek biz degiliz kaldıran
    1881 - 193

HONDAHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Topu inşaata mı kaçmıştır diyosun ?

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çocuk delik açarım vs yazmış ama bu dengesize başka bir dengesiz denk gelse başına bedava iş alır..

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar tehdit ve eleştiriden sonra illaki boş gezmiyordur ama onun aklını alırlar bilenen çok var

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    adam milletin arabadaki bacısını annesini taciz ediyor telefonu kapa kırarım aynanı diye bu bir suç , silah taşıyorsa taşıma ruhsatı yoksa ki çok zor verirler taşımayı hatta belki ruhsatı bile yoktur ap ayrı bir suç, insanları vurmakla tehdit ediyor ayrı bir suç, milleti trafikde rahatsız edip küfürler edip hakaretler yağdırıyor ap ayrı bir suç ve bu adama yasal olarak dur diyen bir Allahın kulu yok..
    bende motor kullanıyorum ve bu adamın yaptığı şu hareketlerin hiç birini tasvip etmiyorum..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    döven olursa kafasındaki kamerayıda alsın uzasın gitsin akşamına hep beraber izleyelim
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de motor kullanmayıp da nolursa olsun motorculara empati yapmaya çalışan , olabildiğinde efendi giden motora yol veren , sağanak yağmurda cam açıp eliyle yol veren anlayışlı biriyim.

Fakat motorcu da taşıt gibi davranacak , her bulduğu delikten geçmeye çalışıp milletin başına iş açmayacak..

Bu manyağa gelirsek , aslında bir çok durumda fikir olarak haklı. Eleştirdiği çoğu araç hatalı hareket yapıyor. Fakat vahşi batıda değiliz ki eline silah alıp adalet dağıtasın , hayvan terbiyeciliği oynayasın..

Eskiden ben de çok fazla tepki verirdim trafikte yanlış hareket yapana. Zamanla anladım ki 20-25 yaşına gelen adam daha fazla eğitilmez. Olacağı neyse olmuştur. 20 -25 yaşına kadar aldığı terbiye , saygı ve görgü kuralları onu su katılmamış bir hayvana çevirdiyse , bir de potansiyel bir angut olma ihtimali çok yüksekken ; trafikte nasıl hareket edileceğini öğretmeye ömür yetmez.

Çok çok zor pozisyona sokmadıkça tepkiyi düşük tutmak herkesin yararına...
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün geecyolda gidiyorum arkamda bi motorlu arakada bi sağımda bi solumda dedim belasını bulacak derken sağa viraja girdim adam solumda araba sola cekiyor motorcu hala solumda aklıma bu geldi lan dedim simdi kasma bırak direksiyonu girerken o düşünseymiş diye koyacam 2-80 uzayacak sonra olum yukarda allah var hakim ol kendine diye diye cıktım o virajdan ama siz bide bana sorun.
    2006 Honda Civic EP2

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mugo Ayan 12 saat önce (düzenlendi)
    cevapını bekliyorum

adam olucaksan millete ana bacı küfür ettiğini bidaha görmüycem video akışını kesiceksin yada küfür etmicen.. eğer dersen yüz yüze görüşelim:
    esenler karabayır tuna mahallesi 695. sokak çıkmaz bi sokak var küçük bi ev var kırık döküktur korkmayasın gir orda 2. katta yım okulun 2 alt sokağı ya kapının önündeyimdir yada evdeyimdir... o merak ettiğin arabamıda sana gösteririm anladın sen

Özgür Yavuz3 gün önce

Hem arabaların arasına gir hemde millete atar yap yok ya! Dengin olan biri denk gelir öyle bir sopa atar ki sana aklını alırlar senin... He bide caddede videon var belli ki bu yakadasın, elbet denk geliriz... Görürüm o zaman ayna nasıl kırılır... Önce şeridinde gitmeyi öğrenceksin! Millete ahkam kesemezsin!

tek biz degiliz kaldıran
    Mugo ayhanla her videonun altında didişiyol onları okuyun çok komik oluyo mugo nun 25 yaşında 17 dosyası varmış

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mugo ayhanla her videonun altında didişiyol onları okuyun çok komik oluyo mugo nun 25 yaşında 17 dosyası varmış
    Can Topçu (Sevilmeyen Adam) 43 dakika önce (düzenlendi)
    +Mugo Ayan ne ordusu amına kodumun bebesi ben senin gibi götümü başkasına dayamıyorum kendi götüme güveniyorum. sen ne ordusundan bahsediyosun amına kodumun apaçisi. bu arada ana bacı küfür cinayet sebebiyse senin ***** bacını s***keyim ozaman gel öldür beni.

mugo ayan diyalogları efsane 5dk dır gülüyorum aralıksız

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mugo Ayan 1 gün önce (düzenlendi)
    OKU CEVABINI BEKLİYORUM

ßak Oglımm millete artislik yapıyon hadi tamam diyom
    ama küfür oldugu zman ben deli oluyom
    artislik yapmıyacan Kfür etmicen !
    ben esenlerdeyim götün yerse gel semtime motorundan sağ çıkamazsın sana söyleyim...
    tofaş şahin aracım var dostlarla geziyoruz senin gibilere ayar vermek benim için farz...önümüze çıksan diye yolunu gözlüyoruz.. yaşım 25 tam 17 dosyam var bu sözler masal gelebilir saana masal değil hayat hikayemdir haa.
    tekrar söylüyorum GARİBANLARA ARTİSLİK YAPIYORSUN GÖTÜN YERSE ADAMSIN YA SÖZDE ADAMSIN YA GEL BENİM ÖNÜME ÇIK ARTİSLİK YAP BAK NE OLUYOR ONDAN SONRA GÖRÜRSÜN.. AYIKTIN SEN,
    Daha az göster
    Yanıtla ·
    9 yanıtın tümünü görüntüle

Can Topçu (Sevilmeyen Adam) 15 saat önce
    amk kürdü

ahahahah adam destan yazmış cevaba bak ahaha

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

biri dövmüş sanırım heralde akılanmış artık kornaya bile basılı tutamıyo
    bu aynı lavuk mu ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)