Aynı kişiyi düşünüyorsak eğer Passat yok muydu onda ? :)
Printable View
Roll yapıcam ayağına gece saat 1'de 2'de vızır vızır akan TEM'de vitesi 2'ye çekip trafiği durdurana laf yok makasa gelince voooovvv...
Komiksiniz... :D
Geçin bu ayakları...
abi çok iyi yaaa
metrobus yokken guzeldıde o zaman trafıkte yoktu ama bu makası anca stp den baska kımse atamaz :D
Makas olayına karşı olsamda boş akan trafikkde 70 80 le sol orta şeridi kapatanları gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor bu arkadaşın ki biraz kurgu gibi geldi bana ama ooo aaa falan adam bekler gibi :)
Videoyu silmisler heralde izleyemiyorum
şaka maka harbi çok iyi girmiş be bide jetta okadar gidiyormuydu ya yani gaza oturup gitmiş gibi geldi :D
Izledim.Gecen konudaki gibi yorum yazarsam forum yine ustume yuruyecek en iyisi yazmiyim :D
sosyal mesajcılar, ben daha iyisini yaparımcılar ve hangimiz yapmadık ki'ciler geldi mi bakmadım. tartışmaya gerek yok. herif o.ç.
Allah ıslah etsin
Dogru yolu bulmussunuz.umarim destekleyenlerde aynalari gozleri kapatmadan dogru yolu bulur.
soyluyordu annem babam ınanmıyodum kardesım :) kucagımıza almadık henuz ama suan bıle hayatı degıstırdı :) araba felan bos ıs :) ALLAH bıze kucagımıza almayı, herkesede sahıp olmayı nasıp etsın ınsallah :)
Ben roll'ü daha masum göstermek adına söylemedim bunu, 'illegel'ligi yasalarla belirlenmiş, tehlikesi riski *****,savunmak saçma, onu savunmuyorum zaten
Ama Gece 1-2 de gebze civarı tem de 2-3 defa roll yapmakla, e5 de yogun akıcı trafikte tampondan toz alırcasına şunu yapmak sence aynı şey degil.
Digerinin tehlikeli olması,buna eş değer oldugu anlamına gelmiyor + laf söylenip eleştirilmeyecegi anlamına hiç gelmiyor. İstiyorlar ki, bu forumda millet roll yapıyor diye, makasçıları yalama operasyonu yapılsın, kimse laf söylemesin.
Zorunda kaldığı için oradan geçmiş olabilir. Bazen masum bir şekilde hafif hafif giderken fark etmeden müzik etkisi ile tempo artıyor. Sonra bir bakmışsın anlık tüketim 18L/100km ve trafiğin ortalama akış hızının 1.5-2 katı arası ile seyirde iken fark etmeden olabiliyor. Yada frenlemekten daha az riskli geldiği için olabiliyor.
He ama ben hiç bilmiyorum bir arkadaşımın başına gelmiş geçen o anlatmıştı.
Kimisi anılarıyla kimisi analarıyla anılır sözü aklıma geldı ; şahıs her yerden anılcak durumda :)
hoş değil tabiki ama ben bu forumda bugüne kadar hiçbir trafik kuralı çiğnememiş adam olduğunu sanmıyorum. Bende dahil