DOğrudur haklısındır abi bişey diyemem ama çevremde ve yola çıktıgım zaman arkamdan gelen göremiyorum bilgi üniversitesindeyim çoğu insanda okulda pek yanaşmaz yolda giderken
Printable View
Gerçekten o kadar iyiysen akşam çek bir videoda keyifle izleyelim be.
Bu videonun aynısını dene ama çok açılı çekim olsun birde saat mekan verde biz orda olmayak arabamıza birsey filan olur gerek yok simdi
bir de böyle versiyonu var
http://i58.tinypic.com/l8so1.jpg
şu 350z videosu nedir neyi kaçırdım merak ettim...
Kimse sosyal medya avukatligi yapmasin konustuklarina dikkat etsin bu kadar dallanip budaklandirmaya gerek yok olmus bitmis herkez makas atmistir hayatinda illaki iyi yada kotu
Onanin kurgu degildir bazilari ne oldugunu anlamiyor bile,mesela bu videoyu ben kendim cektim.Dikizden gelisini gordum ama birsey yapamadim.Onune kirdigi adam frene bile basmadi,gectigini bile gormemistir
http://youtu.be/8-ATJdIUCJE
Fiat Linea in Action - YouTube
Makas çok kötü bişey,ben makası hiç sevmiyorum..kaka pis ***..
Yolun devamına bakarak makas atan şöför elinde telefonu, kulağı teypte, gözü manzarada, aynada, akıcı yolda işi var yada yok önüne geleni sıkıştırıp sol eli selektöre yapışık olan şöförden iyidir...
valla 3 ü 5 i bilmem yapılan hareket doğru değil ama girişi 10 numara beceri gerçekten.
Benim anlatmaya çalıştığım şey şu.
Makas ne kadar tehlikeliyse roll de bir o kadar tehlikeli. He bana göre makas bir tık daha üstte tehlike konusunda. Ancak şöyle düşün bi:
Ülkemizde Sarı Damperli kamyonların ne kadar tehlikeli gittiğini biliyoruz, görüyoruz. Adam Gebze yolundan çıkmış kaptırmış geliyor Allah ne verdiyse 120-130 km hızla. Bir bakıyor önünde iki tane araba 2. viteste 60'a kadar düşmüş. Nasıl durabilir? Önünde aniden fren yapan aracı nasıl görebilir veya fark edebilir? Müneccim boku yemediyse tabi. İster 45 saniye ister 4,5 saniye. Damperli kamyon o hızda arkadan gelip vursa 1 saniyede adamın iflahı söner.
Gelelim şu kıyas konusuna. Kıyas yaptığım falan yok. Makas alkışlansın roll yasaklansın diye bir derdim de yok. Her gece trafiğin anasını ağlatan adamın burada sosyal medya mesajcısı kesilmesine uyuzum ben.
Hiçbirimiz masum değiliz yani. :)
yasak yanlış vs. vs. ama güzel makasa girmiş
Hahaha daha iyi atarimcilar ve sanki siz yapmiyosunuzcular yazmis :D arabamin konusu var girin bakin. Olurda bir gun beni boyle hardcore gecerseniz duymasaniz dahi bilinki net kufretmisimdir. Cekin saga bana dur deyin kavga edelim. Hakikaten kufrediyorum ya cidden :hehe::hehe:
Çoğumuzun makas atarak kullanmışlığı vardır eyvallah da hiç mi bilinçlenmiyoruz artık trafikte? Hiç mi korkmuyoruz kendimiz dışındaki insanlara zarar verir miyim diye? Çoğumuzun teknik bilgisi,modifikasyonlara olan ilgisi üst düzeyde,trafiğe gelince konu millet makas atanları savunacak nerdeyse.
Yurtdışındaki videolar umrumda olmaz izlerken keyif bile alsam ama kendi fikrim makas olayı çoktan bitmiştir.Demode olmuştur.
Artık e5 te araba kullanmak ciddi tehlikeli.Biri gelip arkadan çarpacak diye gözüm yoldan öte dikiz aynasında çoğunlukla.Günün her saati bi aksiyon var.Bu iş biraz gaza gelmekle beraber ego meseleside.Sinirlenip gaza gelmediğim illaki oluyor ama kendi adıma söyliyim abuk subuk gazlamamak için egomu bastırmaya trafikte sabırlı olmaya çabalıyorum.
Makas atıp patlayan çatlayan videolar izleyeceğimize ağır ağır gidip şekilli arabalarımıza müzikli videolar çeksek daha keyifli olacak :D
Eşim arabada çocukta varken yola çıkıyor, iyi de araba kullanır...
Puştun biri gelip çarpar, Allah korusun başlarına bişey gelirse burada edilen küfürler filan hikaye..
Herkes atıyo aaaaabi bende eğlencesine takklıyorum diyenlere lafım, senin keyfin benim canımdan kanımdan kıymetli mi?