Megane fren yapmasa da bişey olmazmış geçmiş zaten megane frene basana kadar ama ağır şerefsizlik ya.. Normal makas milletin uyuz uyuz gidişinden daralmışsındır tamam hadi belki olur da bu kadar risk alınmaz..
Printable View
Megane fren yapmasa da bişey olmazmış geçmiş zaten megane frene basana kadar ama ağır şerefsizlik ya.. Normal makas milletin uyuz uyuz gidişinden daralmışsındır tamam hadi belki olur da bu kadar risk alınmaz..
taksiye ciddi silme geçmiş e5 bu kadar tehlikeliyken neden millet kaşınıyor anlamam.
Fakat ne geçmiş be
Aradaki boşluğu genişken kesip, daralan o araya girerken gözleri kapatmadıysa bişey bilmiyorum :D
E5 te gereksiz hızlar bence o hızlar.. Geçen Temmuz'da Cevizlibağ'da bana böyle makas atan bir Golf 7, Zorlu Center civarına geldiğimizde 4-5 araba önümdeydi hala.. Ben 70-80 sabit akıyordum :) Bence çokta gerekli bir risk değil.. Hadi E6 dan böyle başlayıp İzmit'e kadar gitsek, aradaki süre farkına çay sigara yapar 2 şer tane.. :)
abi rahat ol sen gelmeden ben hazırlarım burda çayı ondan önce hazır olur seninki :hehe::hehe:
Bu arada bende çok takılırım trafikte 3 araba birden makas kastığımı bilirim ama ondan bile kimseyi tehlikeye düşürcek bir duruma girmem o kumarı oynamam hiç bir zaman bu arada megane lık bir durum olmamış frene refleks olarak basmış :)
Bana tamamen kurgu gibi geldi, standart bir kullanıcının önüne o kadar silme girilse o adam köküne kadar frene basıp arabanın kafasını yere çakar çok rahat.
O an çok heyecanlı gelebiliyor insana belki ama sonradan olabilecek ihtimalleri düşününce 'Varsın öyle heyecan olmasın.' dedirtiyor insana. Kim ailesini başında böyle görmek ister ki? Allah kimseye acısını yaşatmasın.
https://www.youtube.com/watch?v=66TBO9KT9NE
https://www.youtube.com/watch?v=66TBO9KT9NE
Keşke megan arkadan dokunup bariyerlere gireydi de bide öyle videosunu izleyeydik
Kurgu vs değil bildiğin dalmış adam. O kurguyu kim yapacak Allah aşkına.
mallıgın danıskası ben o megancının yerınde olsam ınankı ılerıde onu durdurur agzına agzına vururdum kı cevap vermeye takatı kalmasın serefsızın
Çok büyük terbiyesizlik çok büyük karaktersizlik. Kendi canını yaksa üzülmem beyaz arabaya çarpsa falan adamın ailesi olsa içerisinde yazık günah ya. Ama iyi mi geçmiş iyi mi kurtarmış bilemedim valla.
Burda herkes sosyel media panteri kesiliyor ama burda o herifi öyle oynarken görüpte peşine yapişmayan adam olmaz eminim yok anasına bacisina küfür ediyosunuz ayıp kardeşim sizde gazlamıyomusunuz Roll yapıp trafigi kapatiyosunuz +200 hızlarla gidiyosunuz sizin duramama sansınız daha daha yüksek bende makas atiyorum deli gib ama atanada saygı duyuyorum adam belliki direksiyonu sağlam her babayiğit giremez 350Z le salak salak hareket yapan adamı alkıslayın burda makas atanın ne anası ne bacısı kalıyor herkeste durdurup dövüyor hergün yollardasınız önünüze kıran olmadımı burda herkes panter gibi ahkem kesiyor Allah aşkına bu zamana kadar kaç kişinin önüne kırdım makas attim 1 kişi bile el etmedi bana boş boş sosyal mesajlar yani
Mehmet opc kardesim,kac kisinin onune kirip arkadan el kol yemediysen bence sen makas attigini sanmissin :)
daha önceki konuda arkadaşın biri o makası bilmem ne yaparım bana dedi. ben ordada dedim burda konuşmam ama makas atıp beni sıkıştırdıysa gider aynı boku ona yaparım arabaya acımam. yapamıcak durumdaysamda arar şikayet ederim. benim önümde ani fren yapan aynı hareketi görür. beni sıkıştıran aynını görür.emniyetten gelip önüme girmeye çalışanada yol vermem. kendim için konuştum ben burda konuşmam uygularım
Tamam tehlikeli ve doğru değil ama adamın da hakkını verin yani
Montaj dır yeni türkiyede herşey montaj nasılsa hamina
Arkadaşlar bence yaş ile alakalı yaş ilerleyince bunlara gerek duymuyor insan.Makası iyi atmış güzel açıya girmiş diyen arkadaşların kendi araçlarına bu videodaki şahıs sağ çamurlukdan dokunsa acaba naparlar...
Makasa karşı degilim bana ve yakinlarima zarar vermesin ne b.k yiyoraa yesin kafasindayim.
Suç makas atanda değil o motorlu trafik polisi varya onlarin e5 de devriye atmaması
Denetim yok birsey yok canın degeri bir yerinde değil normal yani bu videolar