User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
135 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: İstanbul'da Ölümüne Makas Kamerada

Mehmet Opc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet opc kardesim,kac kisinin onune kirip arkadan el kol yemediysen bence sen makas attigini sanmissin
    DOğrudur haklısındır abi bişey diyemem ama çevremde ve yola çıktıgım zaman arkamdan gelen göremiyorum bilgi üniversitesindeyim çoğu insanda okulda pek yanaşmaz yolda giderken

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Opc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DOğrudur haklısındır abi bişey diyemem ama çevremde ve yola çıktıgım zaman arkamdan gelen göremiyorum bilgi üniversitesindeyim çoğu insanda okulda pek yanaşmaz yolda giderken

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten o kadar iyiysen akşam çek bir videoda keyifle izleyelim be.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu videonun aynısını dene ama çok açılı çekim olsun birde saat mekan verde biz orda olmayak arabamıza birsey filan olur gerek yok simdi

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir de böyle versiyonu var

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Opc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda herkes sosyel media panteri kesiliyor ama burda o herifi öyle oynarken görüpte peşine yapişmayan adam olmaz eminim yok anasına bacisina küfür ediyosunuz ayıp kardeşim sizde gazlamıyomusunuz Roll yapıp trafigi kapatiyosunuz +200 hızlarla gidiyosunuz sizin duramama sansınız daha daha yüksek bende makas atiyorum deli gib ama atanada saygı duyuyorum adam belliki direksiyonu sağlam her babayiğit giremez 350Z le salak salak hareket yapan adamı alkıslayın burda makas atanın ne anası ne bacısı kalıyor herkeste durdurup dövüyor hergün yollardasınız önünüze kıran olmadımı burda herkes panter gibi ahkem kesiyor Allah aşkına bu zamana kadar kaç kişinin önüne kırdım makas attim 1 kişi bile el etmedi bana boş boş sosyal mesajlar yani
    Ben Peşine takılmıyorum tak aksine bu ve bunun gibi tipleri gördüğüm an anasına bacısına sülalesine soyuna sopuna ecdadına azıma gelen her küfürü edip rahatlıyorum. El kol falan yapmıyorum ama bilmem anlatabildim mi.

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu 350z videosu nedir neyi kaçırdım merak ettim...
    tabi ya ...

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu videonun aynısını dene ama çok açılı çekim olsun birde saat mekan verde biz orda olmayak arabamıza birsey filan olur gerek yok simdi
    1.5 yıl önce kumburgaz'a mangal'a gidiş
    Livestrong

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse sosyal medya avukatligi yapmasin konustuklarina dikkat etsin bu kadar dallanip budaklandirmaya gerek yok olmus bitmis herkez makas atmistir hayatinda illaki iyi yada kotu

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana tamamen kurgu gibi geldi, standart bir kullanıcının önüne o kadar silme girilse o adam köküne kadar frene basıp arabanın kafasını yere çakar çok rahat.

O an çok heyecanlı gelebiliyor insana belki ama sonradan olabilecek ihtimalleri düşününce 'Varsın öyle heyecan olmasın.' dedirtiyor insana. Kim ailesini başında böyle görmek ister ki? Allah kimseye acısını yaşatmasın.

https://www.youtube.com/watch?v=66TBO9KT9NE
    Onanin kurgu degildir bazilari ne oldugunu anlamiyor bile,mesela bu videoyu ben kendim cektim.Dikizden gelisini gordum ama birsey yapamadim.Onune kirdigi adam frene bile basmadi,gectigini bile gormemistir

Fiat Linea in Action - YouTube

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makas çok kötü bişey,ben makası hiç sevmiyorum..kaka pis ***..

Berkerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yolun devamına bakarak makas atan şöför elinde telefonu, kulağı teypte, gözü manzarada, aynada, akıcı yolda işi var yada yok önüne geleni sıkıştırıp sol eli selektöre yapışık olan şöförden iyidir...
    06 Toyota Hilux 2.5 4x4

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla 3 ü 5 i bilmem yapılan hareket doğru değil ama girişi 10 numara beceri gerçekten.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şunla gece 2 de çıkılan boş yolda yapılan 45 saniyelik roll'ü bir mi tutuyorsun ?
    Benim anlatmaya çalıştığım şey şu.

Makas ne kadar tehlikeliyse roll de bir o kadar tehlikeli. He bana göre makas bir tık daha üstte tehlike konusunda. Ancak şöyle düşün bi:

Ülkemizde Sarı Damperli kamyonların ne kadar tehlikeli gittiğini biliyoruz, görüyoruz. Adam Gebze yolundan çıkmış kaptırmış geliyor Allah ne verdiyse 120-130 km hızla. Bir bakıyor önünde iki tane araba 2. viteste 60'a kadar düşmüş. Nasıl durabilir? Önünde aniden fren yapan aracı nasıl görebilir veya fark edebilir? Müneccim boku yemediyse tabi. İster 45 saniye ister 4,5 saniye. Damperli kamyon o hızda arkadan gelip vursa 1 saniyede adamın iflahı söner.

Gelelim şu kıyas konusuna. Kıyas yaptığım falan yok. Makas alkışlansın roll yasaklansın diye bir derdim de yok. Her gece trafiğin anasını ağlatan adamın burada sosyal medya mesajcısı kesilmesine uyuzum ben.

Hiçbirimiz masum değiliz yani.

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yasak yanlış vs. vs. ama güzel makasa girmiş
    Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim anlatmaya çalıştığım şey şu.

Makas ne kadar tehlikeliyse roll de bir o kadar tehlikeli. He bana göre makas bir tık daha üstte tehlike konusunda. Ancak şöyle düşün bi:

Ülkemizde Sarı Damperli kamyonların ne kadar tehlikeli gittiğini biliyoruz, görüyoruz. Adam Gebze yolundan çıkmış kaptırmış geliyor Allah ne verdiyse 120-130 km hızla. Bir bakıyor önünde iki tane araba 2. viteste 60'a kadar düşmüş. Nasıl durabilir? Önünde aniden fren yapan aracı nasıl görebilir veya fark edebilir? Müneccim boku yemediyse tabi. İster 45 saniye ister 4,5 saniye. Damperli kamyon o hızda arkadan gelip vursa 1 saniyede adamın iflahı söner.

Gelelim şu kıyas konusuna. Kıyas yaptığım falan yok. Makas alkışlansın roll yasaklansın diye bir derdim de yok. Her gece trafiğin anasını ağlatan adamın burada sosyal medya mesajcısı kesilmesine uyuzum ben.

Hiçbirimiz masum değiliz yani.
    o kadar senaryoya gerek yok olm

roll grubu içinde bile patlıyorlar , arkadan kapatmış geliyorlar öndeki grup 60 ta hop güm pat çut yani bilen bilir
    Livestrong

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahaha daha iyi atarimcilar ve sanki siz yapmiyosunuzcular yazmis arabamin konusu var girin bakin. Olurda bir gun beni boyle hardcore gecerseniz duymasaniz dahi bilinki net kufretmisimdir. Cekin saga bana dur deyin kavga edelim. Hakikaten kufrediyorum ya cidden
    74 model sehpa...

onur200sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çoğumuzun makas atarak kullanmışlığı vardır eyvallah da hiç mi bilinçlenmiyoruz artık trafikte? Hiç mi korkmuyoruz kendimiz dışındaki insanlara zarar verir miyim diye? Çoğumuzun teknik bilgisi,modifikasyonlara olan ilgisi üst düzeyde,trafiğe gelince konu millet makas atanları savunacak nerdeyse.

Yurtdışındaki videolar umrumda olmaz izlerken keyif bile alsam ama kendi fikrim makas olayı çoktan bitmiştir.Demode olmuştur.

Artık e5 te araba kullanmak ciddi tehlikeli.Biri gelip arkadan çarpacak diye gözüm yoldan öte dikiz aynasında çoğunlukla.Günün her saati bi aksiyon var.Bu iş biraz gaza gelmekle beraber ego meseleside.Sinirlenip gaza gelmediğim illaki oluyor ama kendi adıma söyliyim abuk subuk gazlamamak için egomu bastırmaya trafikte sabırlı olmaya çabalıyorum.

Makas atıp patlayan çatlayan videolar izleyeceğimize ağır ağır gidip şekilli arabalarımıza müzikli videolar çeksek daha keyifli olacak
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle bir Datsunum olsa öyle bad bi karının mahallesinden bile geçmem

araba yıkılıyor
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Datsun kalsin ben bad kariyi alirim bro

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eşim arabada çocukta varken yola çıkıyor, iyi de araba kullanır...

Puştun biri gelip çarpar, Allah korusun başlarına bişey gelirse burada edilen küfürler filan hikaye..

Herkes atıyo aaaaabi bende eğlencesine takklıyorum diyenlere lafım, senin keyfin benim canımdan kanımdan kıymetli mi?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)