ne şansı ya :) Jeep frene basmasaymış o şimdi jelibon olurmuş !!
Printable View
ne şansı ya :) Jeep frene basmasaymış o şimdi jelibon olurmuş !!
Hondam Garaj Adli sayfam var arkadaslar etkinlik dönüşu Floryadan Zeytinburnuna geçiyoruz 5.6 araç peşpeşe giderken bizim arkadaş sag seritten orta şerit'e geçerken arkadan makas atarak gelen bmw arkadaşın sol on camurluguna vuruyor , vurmasi ile hemen kestik trafiği araçtan inip gerekeni yapicaktik ki yaninda bayani görünce ellemedik güleryüzle gerekeni yaptik rapor tutuldu gonderdik bayani gormeseydik ufak bir ayar cekicektik ama bayan veya çocuğu yaninda birisi olduğu için herkesi sakinlestirdik gerekeni yaptik
önceki sayfada yazan arkadas techde kuru sıkı yaziyorlar ben hep makas atiyorum daha arkamdan gelen gormedim demişşin sen yine dikkatli at makaslari ne olur ne olmaz patladigin an patlatirlar ;)
Okul ile ne alakası var?
https://www.youtube.com/watch?v=fSORl7UiJog
Heyecan arayan lunaparka gitsin makas atmasin.
bende kurgu diye düşündüm ,
fakat motor kaza videosundaki ailenin durumunu görünce tüylerim diken diken oldu Allah kimseye evlat acısını yaşatmasın hemde bu şekilde , ondan Allah ıslah etsin diyorum.
motor kazası kardeşim arkadaşının arkadaşı imiş; Kimse eğlence falan demesin,eğlencesine burda böyle hareketler yapanda olursa ilk önce ALLAH TEZ ZAMANDA BAŞINA VERSİN! Canı yansın 5 dklık zevk için ömrü billah ciğeri yansın!
Bu olaylar NE ŞEHİTTİR NE GAZİ *** YOLUNA GİTTİ NİYAZİ!!! Sanki vatan millet kurtuluyor, can kurtarılıyor, gideceğin yere max 15dk erken gitcen 2 makasla. DÜŞÜNÜN!
Ego tatmini için riske attığınız şeyleri düşünün!
şimdi ilk arabam bende makaslar dururdum hatta önümdeki arabanın tamponuna bilerek sıfırlamaya falan çalışırıdm neyse si***ir edin cahillik ti hepsi arada ufaktan yoklamıyor değil gecekten bazen trafik bayıyor insan azcık!! oynamak istiyor yada dengesizin biri makaslasıyorum ayağına abudik gubidik geciyor sonra içimdeki ne idiği belirsiz vatandaş goster suna oyle yapılmaz boyle yapılır aklını al diye sonra evde hatun bekliyor s***tir et diyorum yoluma gidiyorum zaten hatun hız limiti koydu 140 gecemiyoruz :D :D :D ama şahsen eleman iyi gormüş gececeğine inanmış ve geçmiş şurda objektif bakın yabancı bi video olsa çok farklı konusurduk. trafikte makascılardan cok kazaya sebebiyet veren motorcular dolmus ve taksi soforleri ve su kafasını whatsapp dan kaldıramayan insancıklar varken bunlar sıkıntı değil. Ki gercekten işin hakkını verip yapanlarda zaten yolda 7/24 makaslamıyor yaa cok acil bi yere gitmesi gerekiyor yada trafik boguyor yada oyle az bi canlanayım ayağına yapıyorlar hakkı ile yapana helal olsun deyin gecin
sene 2009 yada 2010 du.. o zamanlar trafikte zibille araçda olmazdı cayır cayır giderdik.. bi seferinde beyaz bi 207 hiç unutmam 3 şeritli yolda dolmuşun solundan geçti bende sağından geçtim sonra orta şeride aynı anda girmeye kalktık.. arka tampona soldan tıklattı ama o anda geri kaçtıda eger biraz daha zorlasa dokununca uçururdu beni kesin biyerlere ki hızımızda 100 110 civarı vardı.. ben kenara çektim dörtlüleri yakıp o kaçtı gitti.. bileği sağlammış Allah var dokundugunu anladıgı anda gerı kactı.. bezlede tampondaki beyaz boyayı silip devam ettiydim :D
kısacası eskiden trafikte zibille araç yoktu risk azdı.. şimdi yogun trafikte şerit değiştirmeye üşeniyorum :D
Kimseye sakat kalsın , ölsün gebersin demiyorum da ;
Bunu yapanın annesi , ablası , eşi vs trafikte giderken makas atan biri gelip vursun diyorum olur mu :)
Her makas atmaya kalktığında, bir sevdiğinin canı yanınca ne oluyormuş , o kişinin yaşadığı korku panik ne sonuçlar doğuruyormuş bir bir hatırlasın diyorum.
Geldi hayvanın biri vurdu eşinizin kullandığı arabaya e-5 in ortaya yerinde döndürdü 2 tur. Sağlıkla ilgili yanlarına hiç girmiyorum , psikolojik olarak etkisini düşünün sonra bu etki sizin üzerinizde nasıl yansıyor ???
Eve gelir gelmez konusu açılır , PLAKA yazılıp adres istenir , toplanın bayıltmaya gidiyoruz denir dimi ?
Hayır çok merak ediyorum , delikanlı gibi ben makas atıyorum içimdeki barzoya engel olamıyorum eğitilemem ben diyebilen abilerim ; makas atarken gidip birine vurduğunuzda inip ağzınızı kırmak istese karşı koyacak kadar da barzo musunuz ? Yoksa harbiden durup dayağımı yerim hak ettiğimde diyecek kadar da delikanlı var mı yani ?
Serin hikayeler beyler, milletçe alkışlıyoruz.
mehmet kardesım yasın daha cok genc 30dan sonra anlarsın ne kadar gereksız seyler oldugunu. dua etkı benım gıbı bırının yolda onune kırmamıssın. mıllet rol yapıyor yada ne yapıyorsa yapsın bu vıdeodakı adamın yaptıgını haklı gostermez bı anlık adrenalın ıcın elalemın canını tehlıkeye atmak olmaz. herseyın bı usulu var adabı var bu nedır amk. boyle makasmı olur..
Ya arkadaş KTM Duke almayı düşünürken o motor kazasını görmek hiç hoş olmadı... Allah rahmet eylesin
Nesillerdir süre gelen en büyük derdimiz kim daha iyi ve yolda illegal işler yapıp ooo bileği iyi diye övünülmesi. Video gayet sıradan daha önceleride söyledim yapmayın yapanıda övmeyin bu işin sonu kazadır kendin gitsen neysede başkasınıda götürürsün.
Bizim yaşımız artık genç lafının kullanılmadığı yaşlar bizde genç olduk milletin ağzının içine yanlayıp giriyorduk eski şöförlerden tonla isim sayarım ağlatırlar ama gerek yok. Ben bile sosyal mesaj vermeye kalkarken p.çe bak lan stili iyimiş diyebiliyorum. Yapmayın trafikte efendi gidin yazık günah.
Zaten yollarda gazlamak milli serveti savurmak. Yazık milli servete. Arabanın yakıt ortalaması yükselir. Baskı balata fren lastik biter. Debriyaj teli kopar. He birde normal olmayanlar var. Gazlanan arabanın içinde motorsiklet kaskı takanı bile gördü bu gözler.
canına yandığımın memleketi, böyle o...ç.... larını görmez gelene gidene ''trafiği tehlikeye atacak kadar şerit değiştirmekten'' ceza keser. Yeminle bırak makas atmayı içinde bulunduğum araba makas atsın ayağımla tabanı delerim o derece stres olurum geçen kış bana ''makas'' dan ceza gelmişti...
Önüm acıksa ve acelem varsa basarım zaten Isparta da makas atacak 3-5 şeritli yol yok :D
Ama barzolar biter mi yol yapım çalışması var bölünmüş yolu geliş-gidiş yapmışlar şerit arasına duba yerleştirmişler sağ tarafımda emniyet şeridi var bi baktım C2 kullanan zeki insan milleti emniyet şeridinden sollayıp geçiyor hız sınırı 70 ti 75 le gidiyordum hızımı 65 düşürüp önüne kırdım ortaladım 4 km boyunca öyle arkamda kaldı. O anki onun aldığı ders ve onu sinir etmenin hazzını hiç bir şeye değişemem adam kudurdu bir sağ yapıyo bir sol yapıyo kullandığım arabada geniş olunca ne sağdan geçebildi ne soldan :D Çalışma bölgesini geçince yolun 2 şeridi de açılınca bu gaza abandı geçmeye çalıştı da yetemedi gücü 1 km sonra sağ şeride geçtim bastı gitti.