burak yıne yapmıs yapacagını bulmuş bır muzelık araba daha masşallah kanka cok dırı duruyo bı ara bende bındım 306 ya 306 aşktır![]()
burak yıne yapmıs yapacagını bulmuş bır muzelık araba daha masşallah kanka cok dırı duruyo bı ara bende bındım 306 ya 306 aşktır![]()
C R M performance
hayırlısı olsun araç ksk denmi alındı bi ara ilanlarda fotosuz bir 306 ilanı vardı bumu yoksa merakımdan soruyorum bende eski 306 cıyım ister istemez bazı araçları takip ediyorduk, bu araçmı tam hatırlayamadım ama aynısından vardı adam forum bornovaya gelir hep aynı yere park ederdi baktıkça içim giderdi bildiğin orjinaldi egzosuna kadar...
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Hayırlı olsun
Bi arkadaşta baya niyetlenmişti sahibinin yavşaklığı yüzünden gitti Diyarbakırdan aynı temizlikte başka bi 306 aldı geldi.
hayırlı olsun Burakcım güle güle kullan![]()
Vay arkadaş nasıl bir sahibi varmışsa herkez şikayetçi. Tuhaf bir adammış galiba.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Burak kardeşim hayırlı olsun güle güle bin,en kısa zamanda denemelerde görmek istiyoruz seni
Rengi 10 10 10 10 10 10 10![]()
![]()
![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
hemen bi apeXi egzost , dip basık![]()
maşallah burakkk güzel araba , vtı lar vs leri bu sıra çok göremiyoruz rollinglerde , biraz piyasaya hareket getir![]()
Maşallah Kanka.
Ama inan ben sana Pug yakıştıramıyorum
Sen hondacısın hondacı. Özüne dönmen dileğiyle İnş
Aracın işlerini bitirde güzel bi cila peşine güzel bi çekim yaparız kapalı alanda.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
veee burak sahalara döndü
hayırlı olsun burak.allah kazasız belasız binmek nasip etsin
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
kanka maşallah hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sen işinibilirsin![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)