Ben Çok Beğendim Allah Kaza Bela Vermesin.
Ben Çok Beğendim Allah Kaza Bela Vermesin.
Aracına maşallah, ama ayna rengini ben beğenmedimgri ile daha uyumlu renkler yaparsan daha şık duracaktır, kazasız belasız işallah...
Maşallah kazasız belasız....
voglant tercih etmeniz isabetli olmuş diğer helezon markaları işlem kabul etmiyecek metal alaşımlarla imal ediliyor yapmanız gereken bir kaç işlem var bu konuda öncelikle kaç mm düşürmek istediğinizle alakalı mesela 20 mm daha düşürmek istiyorsanız amortisör millerinizi kestirmekle başlamalısınız bunuda torna yardımı ile gerçekleştirebilirsiniz milleri kısaltma yoluna gitmezseniz sadece helezon keserseniz araç içi konfordan fedakarlık edersiniz ve ufak çukur ve kasislerde istenmeyen takırtılar meydana gelir ve kısa zaman aşımında amortisör görev yapmaz focuslarda aynı peugeotlar gibi kuleye doğru daralan helezonlara sahip bunun için iyi bi ustalık gereken gazaltı operasyonu şart çünki kestikten sonra birde ısıtma işlemi olması gerekli takoza göre
Konyadaki işlem ücretlendirmeleri şu şekilde
amortisör mil kısaltmaları için 40 TL alıyorlar
helezon takma sökme işlemi için 80 TL
gazaltı ısıtma işlemi ve kesme içinde 50TL
Pazarlık yaparsan hepsini bir kalemde çıkartırsan 150 TLbenimki biraz istisna oldu ilk kez yaptığı bir araç ve fazla ücretlendirdi
![]()
DRJANT
ilk kez derken kardeşim ben konyada bu ustanın adını işçiliğini baya duydum yani adam işinde profmu değilmi fiyat olarak dediğin gibi ise benim araç mükemmel bir fiyat bence![]()
Türkiyede sayılı ustalardan bir tanesi olduğu kesin o yönden tereddüt yaşamadımilk dediğim şu şekilde daha önce 308 olarak bir araç basmamış ve 307den farklılık gösterdi benim aracın amortisör düzeni gider peugeotdan farklı çıktı ve benim aracın takozunda yırtık tespit ettik ve ilk basmada araçta mütiş bir ses vardı daha sonra osman abi
takozu değiştirtti ve istenilen kıvama geldi
şu anda eskisinden daha yumuşak ve virajlarda yatma gibi savrulma gibi olayla karşılaşmadım
DRJANT
Stock Dizel
Güle güle kullanın![]()
Coğrafya kaderdir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)