Harika...Başka söze gerek yok![]()
Harika...Başka söze gerek yok![]()
16 sayfadır heyecan üstüne heyecan yaşıyoruz sizinle beraber, hevesiniz kırılmasın, hayatta hangi istedigimiz tak diye anında oluveriyorki, araç ve sizin için 'Allah nazarlardan korusun 'diyorum, böyle bir güzellige muhtemelen bir ömür boyu binemem belki ama siz resim video vs ile desteklerseniz enazından hayalini kurarken , neyi hayaledecegimi bilirim![]()
Allah utandırmasın.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
canlı görmek nasip olmadı bi türlüvideolarını dört gözle bekliyoruz. geç olsun da hayırlısı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Binmek derdin olsun,istte geldiginde buyur mutlaka turlariz
Bu hafta gorucegim insallah,iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim tekrardan arkadaslar...
Resim ve video kolay,yeterki cekicek birsey olsun![]()
Abu maşallah aslan gibi duruyorkazasız belasız binmeniz dileklerimle...
-Mapped by Chare-
-By Chare VTS Spec-
-07 AKS 99-
bencede gerçekten katılıyorum böyle bilinçli ve usta vede en önemlisi arkadaşında dediği gibi insan adam ların elinde olması bencede güzel bişey alah utandırmasın maşallah diyelim yine
Tesekkur ederim ederim iyi dilekler icin tekrardan...
Elinizdekileri paylasirsaniz hem mutlulugunuz artar hemde Allah daha cok verir.
Copunu bile sakinan insanlarin halini giruyoruz...
nissan bayii si aracı görünce şaşırmazsa iyidir![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
tek hayalim bu araca sahip olmak allah nazarlardan saklasın allahım esirgesin....zamanında bir typer ım olsa başka bişey istemem derdim oldu dahada iyisi oldu soradan şimdide bu aracı istiyorum işşallah...sıfır birde 2012 model daha ne olsun ...bence birkaçgün aracın içinde yaşayın hissedin bakın heryerine bakın dokunu koklayın nebilim işte sarılınkonuşun ben inanıyorum siz konuşun o çalışacak homurdanacak
şaka biryana allah olmayanlarada nasip etsin
İnsanların hayalini kurduğu bir araca sahip oldun en güzel günlerde zevkini çıkararak değerini bilerak kullanmalar nasip etsin Allah
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Tesekkur ederim,insallah bundan cok cok daha iyileri sizlerin olur...
Paspaslarimi yurutmusler,ebay den getirticegim yada bulursam buralardan insallah...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)