Ben hep dedigim gibi konuya yazdim hala bilgisizce konusuluyo aciklamada yaptim ama b.. Atma en kolay is haline geldi ulkemizde.Turbulans deniyor bana biri aciklasin o zaman nerden nasil gerceklesiyor yukarda onceki postumda vakum sirasindaki akiskanlardan bahsettim kimse ustune bir sey soliyemedi bari b.. atarken sizde bilgili aciklamalar yapinda forum amacina ulassin bilgi aktarimi olsun o kadar bobinni akil edip atesleme guclendirmeye gidipte oem buji ile devam edip sonrada surdandi burdandi demek asiri sacma.Kimseye isini ogretecek degilim ancak map loglarda bulunan dalgalanma benim gorusum atesleme gomleklerin hatasi icin gidip yaninda incelenmeli resimle kacinilan ayrintilar olabilr.Kapak konusuna gelicek olursak bu kapak portlamadan sonra emme gaz kelebegi baglanarak flow benche teste girdi ve ciddi ugrasilmis bir kapaktir her kapakla ugrastigimiz gibi ben sizun yerinizde olsam bazi yerlere b. atarken gecmisteki yapilmis isleride goz onunde bulundururum.teknik kisma gelicek olursak portaki knife center alabildigine yamuk duzensiz roof ve floor alabildigine dalgali olsa dahil sen o turbulansi full gazda maptan okuyamassin karsi fikru olan varsa tartismaya hazirim ben aciklamami yaptim dahada yaparim her zaman dedigim gibi ben isin bilgi paylasma kismindayim yukari o kadar yazdik alinti yapan olmadi bana o guclu ateslendirme yapipta oem buji kulanan arkadas aciklama yapsin kim oldugunu bilmiyorum artik kimse bu konundada bilgisi vardir..