batuhan da abi pist abi pist diyip duruyor ama ben oralara vereceğim parayı biriktirip egzantrik yay şapka vs alırım diyorum heheh![]()
batuhan da abi pist abi pist diyip duruyor ama ben oralara vereceğim parayı biriktirip egzantrik yay şapka vs alırım diyorum heheh![]()
hahahha![]()
hayırlısı olsun kardeşim
kanka zevk alırız evet ama yakın zaman için öyle bi düşüncem yok
önce bi koşturalım. daha egzosu düzelticem filtre borusunu düzelticem bikaç bişey daha var onları yapıcam para buralara lazım :P![]()
evet ikinci ayarımızıda hallettik ecu fast farkıyla şu an sorunsuz gazlanılıyo akşama tımıng ayarı için yola çıkacaz 306 varmı akşam deneyecek atar gider degil ayar için![]()
abi bitane 206rc vardı mavi renk, çok atarlıymış sahibi, façeboklardan atar yaptı sonra atarına karşılık verdim, kendi atar yaptıgı postları silmiş kimse benle denemiii![]()
Alican hayırlı olsun sorunsuz sıkıntısız gazlarsın inşallah.
En yakın zamanda video bekliyoruz ona göre![]()
kardeşim bu yakadayız biz. h.sonu deneme yapmıyorum ayrıca. sıkıntı oluyor. h.içi bizim olayımız istersen yarın taktır egzosunu ev rc'de gelicek beraber geçrsiniz bu yakada deneriz![]()
eyvallah.
doğancan karsıya geçersem deneriz kardeşim. ama cumartesi oralarda bulamazsın beni sırf sıkıntı oralar o gün
clio rs olur vtec olur 106gti olur farklı araçlar olur denemek isterim. deneme gününü kararlaştırırz öyle cıkarız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)