Maşallah çok güzel olmuş şu motor yıkama işiCanım çekti yani..
Vana hayırlı olsun![]()
Maşallah çok güzel olmuş şu motor yıkama işiCanım çekti yani..
Vana hayırlı olsun![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
cümleten teşekkürler. aslında araç kazasız ancak çiziklerden dolayı boyattırdım çamurluktu tampondu bagajdı v.s bazı yerlerinde boya var çiziklerle gezmektense diyerekten.
o yüzden ton farkı filan oluşuyordu bende uygulama yaptırmıştım. ancak siyah arabayı korumak çok zor. siyah araç sahipleri anlarlar beni. 2 ayda bol kılcal oluşabiliyor. o yüzden tekrar yaptırmayı düşünüyorum inş. şuan gene biraz oluştu. çok kıl bir durum.
ama her uygulamadan sonra o resimlerdeki gibi bakıp saçlarınızı tarayın. yada fotoğraf çekinen kel arkadaşım gibi kafanızın resmini çekin
bakımı yapılınca insanın hiç kirlenmese keşke diye dua ettiği bir renk çünkü uygulamanın karşılığını anında veriyor siyah araçlar.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
yavuz selçukla beraber 3 kişi gelicek gereken kıyakları yaparsın. birde bahsettiğim egzoscuda sana ulaşıcak avcılardan. onada gereken ilgiyi gösterirsen bu senin cihazlar gerçekten tutucak gibi.
ben beğendim düşünen herkesede referans gösterebilirsin benide.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
cot out"un takılmış halinin alttan resimleri mevcutmu aceba?
maşallah son fotolar harika
artık corc-i zamanıcdti
maşallah guzel duruyo kazasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
cok guzel oldu maşallah o kadar ugrastın emek verdın helal olsun kardesım
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)