bu jantlar kaç inç ? çok güzeller :)
önce ki compomotiveler için param olsaydı hiç düşünmeden atlardım da kaçırdık güzelim jantları :D
Printable View
bu jantlar kaç inç ? çok güzeller :)
önce ki compomotiveler için param olsaydı hiç düşünmeden atlardım da kaçırdık güzelim jantları :D
Kardeşim 25mm olacak flanşlar. Eibach sitesinden inceledim. disk kalınlık vs durumlarına göre limit değişkenlik gösteriyor. Benimkiler 40mm'e kadar yolu var:)
Jantlar 4*100 16"
Önceki compoları aldığımda herkes satarsan ilk bana haber ver diyip durdu. Satılığa çıkardık satamadık:) Tepem attı sahibindene koydum.2 günde satıldı gitti:)
Kocaman masallah nerden nereyeee. Kazasız belasız emegınıze saglıkk..
Cok cok guzel kanka asik ediceksin bizi gene cok fenaasin
aman tanrııııım :D bide compomotive stickerıyla tamam olucak herşey :D jantlı fotolarıyla beraber araç içi fotoğrafıda istiyoruz eren abi :D
jantlar çok güzel üstündeyken acaip merak ediyorum nasıl durucak. lütfen resimsiz bırakma bizi hocam :)
emeğinize sağlık kardeşim on numara proje olmuş bu araca hastayım zaten ...güle güle kullan allah kaza bela vermesin
Deneme 1-2 1-2 :)
http://d1301.hizliresim.com/15/u/jcvcy.jpg
speedline mı bunlar=?
herkezin cesaret edip ugrasacagı bişey degil bu gercekten ellerinize saglık. boncuk gibi olmus. kazasız belasız işallah
çok çok güzel oluyor :) Ellerinize emeğinize sağlık.
yandan jantlarda turuncu-sarı arası bir renk olduğuna göre çamurluk sinyallerinizde turuncu, sinyalleride turuncu folyo kapladığınızda renk bütünlüğü daha iyi olucaktır diye düşünüyorum. öndende sisler zaten o renk. çok daha güzel olucaktır.
Umarım satmazsınız. Çünkü değerini bilmeyen birine giderse, çok çok kötü olur :(
Turuncu sinyal sari sis olayi artik kilise oldugundan dusunmuyorum. Orj Williams yazilari geldimi altin yaldiz renk yeterli:)
Arac satilik. Bir kac alici cikti. Biri geldi bakti fiyatta anlasamadik. Gelip bakanda telefon acanlarda anladigim kadariyla arabanin kiymetini bilecek insanlar. Sanirim ben sattiktan sonra yasamaya devam eder.
Tesekkurler
hadi artık takılsın şu jantlar öldüm meraktan :D
maşallah :)
bunu satınca hangi ölüyü dirilticeksin abi merak ediyorum :D
seni tanıdıgım güne lanet olsun kafayı yedirticeksin bize :)
speedline lar fazla iyi :eek: takma onları nazar değmesin makinaya :D
maşallah ya sen işini bilen adamsın :icon_tup:
Hayırlısı olsun abi.
abi fazla iyi olmuş be :) getir de bi kartepe havası alsın :D
Ön tatbik denemesi yakışmış...
Çok iyi olmuş jantlar :D kazasız belasız kullan yada umarım aklındaki fiyata satılır mı diyelim :D
Satılmaz o fiyata kimse almaz onu :D
ulan bende senin jantları gördüm ismailin orda, dedim ne taktı acaba :)
yok göndermemiş daha, göndercek. lastiğinden tanıdım ;)
Haberim olsaydı yaptırırdık dedim bişiler :)