maşallah kazasız belasız çok büyük emek harcamışsın istediğin gibide olmuş ALLAH kaza bela vermesin zevk alarak okudum konuyu tekrardan maşallah ..
Printable View
maşallah kazasız belasız çok büyük emek harcamışsın istediğin gibide olmuş ALLAH kaza bela vermesin zevk alarak okudum konuyu tekrardan maşallah ..
maşallah Allah kaza bela vermesin.jantlar cuk oturmuş.
Maşallah kardesım,kazasız belasız bınesın.
güzel makina sporcu ruhu var
maşallah kazasız belasız binmeniz dileğiyle
Megane'ınızın başına gelene çok üzülmüştüm ama her şerde bir hayır hesabı olmuş.
Öncelikle böyle bir araç ve böyle bir konudan bizi mahrum bırakmadığınız için size teşekkürü borç bilirim.
İlk araba kullanmayı öğrendiğim araç 1998 model clio idi ve 1999 yılından 2007 yılına kadar bizdeydi o araç.Uzun zaman geçirince bir parçamız gibi olmuştu ve satılmasına(ki zorunlu bir ayrılıktı) çok üzülmüştüm.***** ilkler başka oluyor.Bundandır ki hep içten içe bu kasa ve makyajlı olanları dikkatimi çeker.Daha o zamanlarda williamslara ilgim oluşmuştu fakat gerek ithal edilmemesi gerekse Türkçe kaynaklarda yeterli bilgi bulunmaması nedeniyle fazla bilgi edinememiştim.Belki de bu gizem ve tabi az bulunuşu williams ı daha da çekici kılıyordu benim için.Bu yüzden aracınızın başka konularda tek tük resimlerini gördükçe meraklanmaya başlamıştım.Bütün konunuzu ilgiyle inceledim.Gerçekten çok yormuş sizi ama değmiş.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın inş.
İşinize karışmış olmak gibi olmasın ama bu söyleyeceklerim ama bu araçta yapılacaklar konusunda okuduğum kadarıyla bitişe yaklaşmışsınız o kadar emek harcamış, o kadar para dökmüşsünüz eğer özel bir probleminiz ya da uğraşmaktan araçtan soğudum şeklinde bir fikriniz yoksa e36 için bu araçtan vazgeçmeyin tekrar ona da masraf dert..Bence çok özel bir aracınız var ve illa bu araçtan vazgeçecekseniz yine en azından kıymet bilecek ellere vermeniz hem emeğinizin hem de böyle bir aracın heba olmaması açısından önemli.
Son olarak sizden ufak bir ricam daha olacak, lütfen bu konuyu canlı tutmaya çalışın en ufak detayları bile merak ediyorum ki benim gibi bir çok arkadaşın olduğuna eminim, bir de williamslar hakkındaki bilgilerinizden bizi de mahrum bırakmazsanız çok sevinirim.
MAAŞALLAH çok güzel çıkmış sonunda araba
ALLAH kaza bela vermesin
Öncelikle teşekkür ederim. İlgin alakan ve görüşlerin için. Williams bu denli bitişe yakın olmadığından fotolar az olduğundan konu açmamıştım. Yoksa gizli saklı bir durum yok:)
Williams ile ilgili güncellemeler oldukça kare kare bu konu başlığı altından paylaşmayı düşünüyorum.
Williams sizin için ne kadar özelse e36da benim için o kadar özel:) Hayalini kurduğum ya alamadığım yada durum olup almak nasip olmayan bir araç bende. Birazda BMw acabamasraflımı vs korkularından tabi.. e36 (4 kapı ve compact hariç) hayalim için 6 aylık emeğimi harcarım dönüp arkama bile bakmam açıkçası:)
Uğraşmaktan yoruldum ve sıkıldım doğru ama Allah'a şükür elzem yapılması gereken bir eksiği yok. O yüzden şu sıra sadece biniyorum arabama:) Kafam dağılsın iyise ufak tefekleride halledeceğim inş.
of helal olsun valla sıfırdan araba yapmışsın allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
Eren abi Allah kaza bela vermesin,çok güzel olmuş.Verdiğin emeğe değmiş. :)
Bunun adı aşk resmen :) Maşallah abi emeğinize sabrınıza sağlık...
Konuyu erken açmadığınız iyi olmuş hem boş konuşabilme potansiyeli olanlar açısından hem o yoğunluğunuz arasındaki benim gibi meraklı arkadaşlar açısından hem de nazar açısından.
Konunuzu merakla takip edeceğim inş.
E36 da dediğiniz gibi binilmesi gereken bir araç ama temizi yakışı masrafı vs. si derken dediğiniz gibi korkutabiliyor ama inş. en temizi nasibiniz olur.
Eksik kalan çok bir şeyi olmadığı açık ben problem derken araçla ilgili kastetmemiş maşallahı var.Allah bozmasın.Dediğiniz gibi kafanız rahatladıktan sonra devam edersiniz ama hiçbir şey yapmasanız bile dediğiniz gibi bizi en azından fotolarından mahrum bırakmayın. :D Aracınızı güzel günlerde kullanın inş ikiniz açısından da hayırlısı olur :D
sen tam bir reno'cusun mayk :)
41 kere maşallah abi, sana imrendim resmen. hayrını gör inşallah.
maşşalah diorum kazasız belasız :)
Allah razı olsun.
Eyvallah kardeşim:)
Allah razı olsun dostum...
Olsun bitsinde ondan sonra açarım dedim hep. Allah daha iyilerini sana nasip eder inşallah
Yavrum artık yağmurda yağmıyor bitir şu rodajı modajı napıyorsan yapta çıkar artık şunu:) Özledik...
mükemmel bir proje olmuş ...
harika olmuş araç , ben burdayım diyor ;)
elinize yüreğinize emeklerinize sağlık , bol bol güzel günlerde kullanmanız dileğim ile ;)
maşallah..allah kaza bela sıkıntı vermesin.gerçekten emek harcanmış.
geçen maltepe de önümde gidiyodun gerçekten canlı başka duruyo araç.korkutuyo insanı :)))
zewkle okuldum eren abı hayırlı olsunn coupe den sonra ıyı gıtmıstır :D
maşallah çok büyük emek var, süper bir araç olmuış, elinize sağlık, kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Maşşalah abi Allah kaza bela vermesin bunuda satsana bana :)
maşallah.allah kazadan beladan korusun elinize sağlık.
maşallah kazasız belasız, en çokta sana maşallah kendine getirmişsin makineyi :)
kanka sen naaptın yawww :S
hiç haberimizde yok nelerle ugrasıyormus bak hele :D
yemin ediyorum harika iş cıkarmıssınız valla tebrik ederim eren allah kaza bela vermesin keyifle binersin insallah evladiyelik olmus resmen.
bu arada incik boncuk parcaları nereden temin ediyorsun?
Kardeşime benim Maşallah. Alnının akıyla çıktın ya ne diyeyim sana. Allah sana en güzelini 'Sabır' ı vermiş..
Allah kaza bela göstermesin inşallah ;)
Allah razı olsun.
:) Ondan çok bana maşallah demek lazım anlaşılan:D Allah razı olsun.
Moruk sessiz sedasız derinden derinden :) Allah razı olsun. Senin R21i toparlarken neler çektiğini şimdi daha iyi anladım. Uzaktan maval okumak kolaymış.
İkitelli Mert Otomotiv'den buldum incik boncuklarını. Şansa vatandaşta 2 tane bu kasa 1.8 perti vardı. Perti duyduğum an gidip aldım ne lazımsa... R21 içinmi sordum?
Allah razı olsun kardeşim. Biliyorsun ne zamandır nelerle uğraştık...
kanka senin is daha zormus be benimki sonucta aynı arac uzerinde topladık sen meganı clioya yerlestirmissin ve olmek uzere olan bi aleti yeniden canlandırmıssın helal olsun kardesim.
yok ondan sormadım ebay de williamsların eşşek yukuyle parcası var incik boncuk ne ararsan. ben 21 in bütün incik boncuklarını ordan temin ettim.
istersen incele 85 sayfa parca var toplamda :D
renault clio williams | eBay
Erenim gerçekten çok güzel olmuş, güle güle kullanmak nasip olsun. Maaşallah.
Maşallah,kazasız belasız inş.
Güle güle kullanın,dibim düştü yeminle :D
Eyvallah kardeşim. Parça sıkıntısı yok Allah'a şükür. Herşey tamam. Ortadaki yağ saatlerini çalıştırmadık bağlamadık vs bunun gibi eksiklikler var..
Ebay? moruk sahibinden çok girer oldum bir ara:D
Sağol yavrum :) Allah herkese ağız tadıyla bindirsin arabasına
eren hayırlı olsun cok uğraş vermişssn emeğine sağlık rabbim nazardan ve talihsizliklerden korusun iyi günlerde kullan inşallah