Bu kadar emekten sonra elimden gelse eve cikartir koyarim :)
Printable View
maşallah allah kazasız belasız binmek nasip etsin
maşallah , göztepede bizim apartmanda mavi bir williams vardı aynısı bunun (jantlar balköpüğü idi sanırsam) herşeyi orjinaldi 50 li yaslarda bir ev hanımı kullanıyordu :) hala duruyormu bilmem.
e o zaman bi F7R Turbo olarak Project'de yerini almalı bu şaheser :)
Hayırlı günlerde kullanın maşallah gerçekten çok güzel olmuş..
kardeşim güle güle kullan azmin zaferi artık videonuda izleriz MAŞALLAH.
Eren büyük emek var aracında , allah nazarlardan korusun.
Keyifle binersin umarım kazasız belasız.
Şu jantları da sana verdiğimde inanılmaz mutluyum , dönüp dönüp sen bu konuyu açana kadar bana gönderdiğin fotoğraflara bakıyordum.
Gezdirme sözün vardı unutma,birgün beklerim jantmax'a :D
Allah razi olsun. Turbo olayi yas. Bir tane Ozan kardesimde var turbo. o hepimize yeter:)
Ona benim arabayi satacagim:D
Eyvallah Ayhan'im. Videolara daha var ama sen zaten erkenden gorursun:)
Eyvallah kardesim. Madem o kadar mutlusun jantmax'a geldigimde yemek ismarlarsin:D sozum soz kanka ayipsin
Maşallah Maşallah hayırlı uğurlu olsn Allah kaza bela vermesin :)
Gidişini çok merak ediyorum 106 kilosunda ve 180 190 hp baya can alır..
Hayırlısı ile videolarda görelim veya canlı canlı :)
Gel gel mşhur tostumuzdan yerik:D
eren kardeşim maşallah valla helal olsun çok güzel olmuş uğraşıyorsun:D
maşallah Allah utandırmasın inşallah.. emeğinize sağlık çok güzel makina
maşallah güzel araç
spacer kulansan sanki çok daha güzel durucak jantlar
maşallah aracı çok iyi toplamışsınız rengide çok yakışmış allah kaza bbela vermesin
41 kere masallah zaten cok özel bir arac deger bilen birinin parmagı degdımı ortaya bundan ıyısı cıkamazdı jantlar boya falan hepsı harıka nazar degmesın :)
Güzel bir süreç güzel bir araba maşallah
maşallah yavrum,Allah kaza bela vermesin iyi günlerde bin
keşke elimizden daha fazlası geleydide daha fazla yardımcı olabılseydık
Bence emek denen sey boyle birsey iste emeginize saglik
Eren hocam öncelikle aracına kocaman maşallah büyük emek ve sabırla süper bir sonuç elde etmişsin. Allah kaza bela göstermeden ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.zamanla daha iyi olacağına inanıyorum.
kanka bu arada tavsıyem orjınale donup jantları kendı rengıne boyat...
dostum araçla baya uğraşmışın ama güzel olmuş. kazasız belasız sürmeni dilerim.
Masallah hakıkatten emeğin hatsafada oldugu bir arac.Renault tan bir plaketi haketmişsiniz.Allah hata kaza bela yuzu gostermeden keyifle bınmeyı nasip etsin.
(Bu arada baslıkdakı Renault yazısını yanlıs yazmıssınız sanırım.)
Maşallah kazasız belasız ugrastırmıs ama degmıs bellı...
Nazar degmesın...
Maşallah Allah kaza bela vermesin onca emekten sonra güzel bi araca sahip olmussunuz parcası bulunmayan aracı toplamak gercekten buyuk sıkınıtı ama bittikten sonraki keyfide ayrı
Allah razı olsun. Renkl kendi rengi..
Allah razı olsun dostum. Senin gibi zevk sahibi insanlardanda olumlu yorumlar almak güzel
Süreç benim için pek iç açıcı değildi ama sonuç güzel gerçekten:) Teşekkürler.
Kanka elinizden daha ne gelecek Allah aşkına? Allah hepinizden razı olsun.
Teşekkürler. Emeklerin karşılığını almak çok güzel...
Eyvallah hocam. Artık görselliğe ağırlık verebileceğimden daha iyi olur inşallah
Kanka orj jantları yok.Üzerindekileri boyatsam mı boyatmasam mı kararsızım. Böylede çok yaramaz duruyor:)
Teşekkür ederim:)
En kötü ben kendi kendime vereceğim o plaketi:)
Renault yazısı meselesini kurcalama:D Farkettiğimde çok geçti...
Allah razı olsun. Gönlü olan herkese daha iyisini nasip etsin rabbim
Eyvallah dostum. Dediğin gibi sıkıntı büyüktü keyife ise yeni başlıyorum:)
öncelikle Maşallah çok büyük emek harcamışsınız sizi tebrik ediyorum çok güzel olmuş, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin:)
izlemeye devam ediyoruz tam anlamıyla bitince pro fotolarını da görürüz inşallah:)
Bitmiş halini canlı görmüş biri olarak kocaman maşallah diyorum abicim sesi duruşu içi herşeyiyle harika maşalllah. Allah kaza bela göstermesin :)
Gerçekten tebrikler emeğinize sağlık harika bir iş çıkartmışsınız emeğinizin karşılığını fazlasıyla almışsınız renault sport hastası olarak tekrardan tebrikler maşallahı var aracın kazasız belasız :)
Abi şimdide söylüyorum harbi bi projeyi adam yapmıssın aracın ilk halini hatırlıyorumda harbi bu o araba olamaz geçiyor içimden kocaman MAŞALLAH ALLAH utandırmasın.
llah razi olsun. Tesekkur ederim:) pro fotolar gelecek
Eyvallah kardesim:) Simdi kuafor vs yapildi dahada iyi:)
Allah razi olsun:) Bu proje ile birlikte aslinda Renault severlerin az olmadigini gorduk:)
Eyvallah kardesim. Bu araba o araba olamaz diye bende ilk defa dun aksam dedim kendi kendime. Yeni paspas aldim belki ondandir:D
Allah razi olsun
maşallah harika olmuş..kazasız belasız kullanın