abi emeğine sağlık tahmin ettiğim araç ben onun toparlanabilceğini bile düşünmemiştim direk yedek parça olur demiştim görünce nerden nereye getirmişsin umarım kalan eksiklerinide kolayca halledersin allah herşeyi gönlüne göre versin abi tekrar maşallah...
Hepsini öyle merakla ilgiyle okudum ki.. Yemin ediyorum bu işler o kadar sabır işiki anlatamam.. Vede insanın karşısına cıkan o terslikler gerçekten çeken bilir hey maşallah eline koluna saglıkMatkap bir araba yaptın O senin eserin..
JoYTeaM
Genç yaşta dert sahibi olduk hacıDediğin gibi çeken bilir.. Daha buraya yazmadığım yada yazmak aklıma gelmeyen o kadar dert tasayla uğraştım ki... Allah'a şükür mutlu son
Bazen ilk defa araba sahibi olanlar gibi camdan kafayı çıkarıp bakıyorum yada otoparka parkettikten sonra yürürken kafayı çevirip bir göz atıyorum
Allah razı olsun. Jant işi kısmet oldu. Deli dana gibi ne alacağım derken çıktı şansa satılığa![]()
Mutlu son ki nasıl bi mutlu son ortaya cıkan emegin karşılıgını herkezden taktir alarak görüyorsun gögsün kabarık dolaşman gerekirki böyle bir evladın var
![]()
Ayrı yetten camdan kafayı cıkartıp bakma otoparka bıraktıktan sonra dönüp dönüp bakma huyum hiç bitmedi bu kaçıncı arabamalışkanlık bakmadan edemiyorum hepside matkap gibi duruyor
![]()
JoYTeaM
İste williams cok guzel oldu hem goruntusu hem gucu eline saglik bekledigim konuydu burdan once gordum ama![]()
Rizeli oldu![]()
Eren ellerine sağlık , araba model marka farketmez ,emeğine saygı duydum...ALLAH bundan sonraki zamanlardada yapıcağın işlerde yardımcın olsun...![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Evet sende erkenden görenler kervanındansın kardeşimProsedürsel bir takım sıkıntılardan dolayı plaka 53 kaldı. Yoksa 41ER plakamız bile hazırdı.
Abi Allah razı olsun. Saygılar..
Hayat işteHer hafta en az bir kişi trafikte Rizelimisin diye soruyor zaten
İçimden hayır liseliyim demek geliyor ama tabiki hayır Erzurum'luyum diyip geçiyorum
![]()
İstikrarına hastayım kanka.
Maşallah boncuk oldu, dahada iyi olucak ufak tefek işlemlerden sonra
En kısa zamanda halledelim benim sana verdiğim sözü yerine getireyim.
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Bana diyene bak sanki kendisinin benden geri kalır yanı var
Allah'a şükür sonunda arabaya benzedi meretDün gecede iç kuaför işi halloldu..
Aklımda gelmek var kanka ama durumlar pek iyi değil şu sıra..
Allah razı olsun kardeşim. Artık sende al ne alacaksanda 2 araba foto yapalım. Seni bekliyorum![]()
Harbiden helal olsun iyi emek vermişssinz cok uğramışsın
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)