Nanolex Nano Boya Koruma > sayfa 18
OEM Geri görüş kamerası + OEM GLI Euro Lip > sayfa 17
RNS510, Spor Pedal Seti, Aydınlatma parçaları vs > sayfa 15
Koyu kiraz stoplar > sayfa 14
Boya koruma yapıldı,parlak fotolar > sayfa 12
Güncel foto eklendi > sayfa 11
Far Yıkama eklendi > Sayfa 9
Çift çıkış egzoz uçları yapıldı > Sayfa 2
17" BBS Classix jantlar takıldı > sayfa 4
Uzunca bir süre MK4 Golfe binip sattıktan sonra VW'den devam dedik ve biraz ebat büyütelim diyerekten MK5 Jetta defterini açmış oldum
170 TSI vardı planlarda esasında, fakat hem modeli yüksek, hem de elektronik alt yapı ve parçalar olarak MK6 platforumunu kullandığı için 2010 Model 1.4 TSI Exclusive modeline yöneldim.
Şimdi aracı ilk günden bugüne kadar olan aşamalarını kısaca özetleyeyimAlta da sırayla fotoğrafları eklerim.Cep telefonu vs. karışık fotolar
Aracın ilk fotoğrafı![]()
- Devir işlemleri bittikten sonra, dedik ki boş dönmeyelim İstanbul'dan..Noterden direk EcuFast'in yolunu tutup yazılım işini de aradan çıkaralım dedik ve soft bir yazılımla ayrıldık oradan da.
- Üstündeki teybi (RCD 310) RCD 510 ile değiştirip içerideki ortamı bir üst sınıfa çıkarmış kadar oldum, çok değiştiriyor bu aletler aracın içini
- Sonra farlar gözüme batıyordu, araç da siyah olunca önden bembeyaz farlar çok sırıtıyordu.
OEM farlardan başka far görmüyordu gözüm, sıfır olarak onları da tedarik ettik, hem o sevmediğim görüntü gitti hem de bixenonum olmuş oldu
- Farlardan sonra, D.I.Y bölümünde de konusu var, araç içi garaj kapısı açma kapama muhabbetine ilginç bir şey uyguladık
İncelemek isteyenler >> http://www.techturkey.com/forum/do-i...es-topuzu.html
- Sonra çevremdeki herkes ne zaman jant alcaksın diye sorular baskılar derken, ansızın jantı da alıvermiş oldum.Jantlar BBS Classix modeli 17" ebadında. Golf GT'lerde standart gelen jantlardan
Bu hafta içi lastiklerim de geliyor 225 45 17, yaysız da olsa takacağım, kendimi toparlayınca da Eibach Prokit yay takıp ellememeyi düşünüyorum dışını
- Bixenon far takınca, far yıkamayı da yapayım dedim.Servisten her parçasını temin ettim, montajı da Ağustos gibi yapılacak inşallah o da hazırda bekliyor
Ve jantlari taktim
Ufaktan bir detailing sonrası
![]()