satsana banamasallah
Maşallah , resimler bitmesin istedimDevamını bekliyorum sabırsızlıkla.
maşallah denizlideykende cok güzeldi istanbula gelince daha guzel olmus
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Maşallah çok beğendiğim bir araç![]()
Tessekur ederim degerli yorumlariniza
Saolasin yavuz abi
Kanka tek basima yaptim sanki yaaa olm sizsiz bu kadar seyin altindan kalkmam zordu hepimizin eseri
Bu arada benim dogum gunum oldgunu sen soliince anladimahahah
Cok tesekkrler arkadaslar
Eski konusu vardi kanka yaAllah kolaylik versin valla zoru bitti en tatlisi kaldi isin kardesim Allah emeklerini bosa cikartmasin. Bu hafta pers. Sinavlarim bitio kismetse en kisa zamanda toplanalim faruk falan bi bulusma yapalim citirdan
Tesekkur ederim Allah hic birimize kaza bela vermesin
Saolasin emre
Cok tesekkurler arkadaslar devami gelio yavas yavas foto cekicem en kisa zamanda
Abi valla hayatta satmam diodum da iste Allahin isine karisamiosun ciddi alcak olursan konusuruz abi)
en kisa zamanda gelio
Cok tesekkurler
Tesekkurler arkadaslar daha iyiler sizlerin olsun insallah![]()
Kankacım Allah nazarlardan saklasın kanıma giriyosun dayanamaacam vallaÇoğu işi bitti zaten artık güzel bi mekanda cıvıl cıvıl fotoğraflar çekip bol bol gezmek istiyo
![]()
Saolasin kanka) artik sira gezmekte ufak tefek ivir ziviri var ama en keyi zamanina geldik
bol bol foto bol bol piyasa
![]()
Canm ellerine , emegine saglik , cok urastin cok zaman harcadinki en onemlisi bu ama sonunda istedigin gibi istedigimiz gibi oldu ... Artik keyifle binme zamani , ama sunuda anliyoruzki araba isi sadece jant takmakla olmuyormus heleki klasik isinde , keske onceki sahibinden arabayi daha detayli bilgi ile alsaydin bu kadar urasmaz zaman harcamazdin simdiden sonra iyi seyirler olsun
Arabayi dusurdugumuzu yazmamissin ah be kardesm![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Kanka sizinde ellerinize saglik hep beraber yaptik herseyi yasadik iste biliosunValla haklisin kanka araba alirken bunlar her insanin basina gelio
Allahtan halledilmicek seyler degildi hepsini hallettik sonucta 76 modeliz
Haydaaa kanka unutmusum hemen ekliyelim onudaahaha onun seruveni bayaaa bi guzel
![]()
Hakkını veriyorsun Emirhan'cım tebrik ederim (eski sahibi arkadaşı da tabi )
,güle güle kullanmak nasip olsun..
drift antremanında görmüştüm çok güzeldi maşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)