Masallah cok guzel arac
Yıldız varsa sıkıntı yokmaşallah aracınız çok güzel
![]()
My Garage
1 38 FH 839 İndigo 106 Gti
2 38 EK 188 Opel Vectra A
3 06 MMP 69 Cıvıc ej9 1.4
4 38 SE 799 Şeytan Kırmızı 106 Gti
5 38 BB 078 106 Quicksilver Yellow
6 06 YUF 45 w124 E 200 Grey
maşallah çok güzel duruyor
Tek kelimeyle her noktada emek var bu makinanın..
Emeğe saygı maşallah![]()
вι̇z αşкι αℓмαηℓαя∂αη çαℓ∂ιк ﹗﹗﹗﹗
oldschool
Çok iyi olmuş.
Senden ricam rat style yapma bu arabayı
Güzel günlerde kullan.
Emniyet kemeri kullanmadan aracınızı hareket ettirmeyin lütfen!
Baby MPS i görmek için : http://www.techturkey.com/forum/foto...ml#post6578975
MaşallahBu arabalarla iç içe büyüdüm diyebilirim gerçekten aracınız çok diri Allah kaza bela vermesin.
Maşallah araç çok güzel olmuş.Emeğinize sağlık
Uzun zamandir ortaliklarda yoktum tabikide yaza hazirlik yapiyodumOncelikle motorla basladik segmanlari kotu durumdaydi ve subaplar uzamisti. Benimde kilibik olmamdan oturu hic bi sknti olmamasina ragmen hemen hidayet ustaya sokturttum motoru
Segmanlar pistonlar hemen gonderildi motor parcalarinin polisajlari yapildi boncuk gibi geri takildi
Daha sonra 2 senedir aklimi kurcaliyan hydropneumatic sistem icin kafa yormaya basladim bu sene son sinif oldugundan bitirme tezi secimlerim vardi ve ben hydropneumatic sistemi tez olarak kabul ettridimMotor takilirtakilmaz projeye basladik. Lafi uzatmadan ufak tefek bi iki foto ile destekliyelim
Simdilik pompa ve pistonlar takildi sistemi tamamladim tek kalanlar akumulatorler ve elektrik tesisati
Simdilik bu fotolar var elimde motorun fotografini cekmemisim onuda ceker koyarim![]()
Arabama sevkat gostermeyi ozledim yeminle ona yeni ciciler alicamDun sanayide actim teskoyu dinledim lan ne ozlemisim ya
Bu arada hala 2.ci sub i bulmaadim almam lazim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)