Denizlidende biliyodum aracı, sizin dokunuşlarınızlada çok güzel olmus kazasız belasız kullanın
Denizlidende biliyodum aracı, sizin dokunuşlarınızlada çok güzel olmus kazasız belasız kullanın
florya sanayide üst katta otoparkta gördüm resmen aşık oldum kazasız belasız bin 41 kere masallah!!
Emirhan air konusundada dedim burda da diyorum mükemmel araç. güncel olarak yakıt tüketimini paylaşma şansın varmı acaba ?
Tesekkur ederim
2 Tane valf bekliyoruz fiyatlari biraz ucuk oldugu icin dogru fiyat perf icin sabir diyelim
Tesekkur ederim
Saolasin kankacim henuz bitiremedik insallah yaza haziriz
Motor yeni yapildi henuz rodaj bile yapmaya firsatim olmadan direk projeye basladim. Motor yapilmadan once 50 tl ye 120 km yol yapiodum tupte. Su an olcum yapamadim ama yaptigimda tekrar paylasirim.
Bu arada arac otomatikTesekkur ederim
Saglikli motorda cokda korkulcak bir tuketimi yok ozaman. Otlmatik olmasina ragmen.tam alma arifesindeyim cok kafa kurcaliyorlar.ilk elden bilgi sahibi olmak guzel tesekkur ederim
Dun kumanda sistemini halletik ufak bide video cektim eylenmek adina
https://www.facebook.com/video/video...02245817&saved
Maşallah baştan aşşağı kalite kokuyor kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Böyle araçları gördükçe insanın yüzü gülüyor.
Eminim ki çoğu insan bu konudan çıkıp ***** sitede w115 lere bakmıştır![]()
Abi tesekkur ederim valla yolun sonuna gelmek uzereyiz cok az kaldi![]()
Tesekkur ederim
Tesekkur ederim elimden gelen en iyisini yapmaya, hakettigini yapmaya calisiormDaha incik boncuk gozumde eksikleri bitmiyo
Insallah bi gun boyasina kiyabilirsem komple kaportaya sokucam ama kiyamiorm
![]()
Hem sinav stresi hemde protestolarin gerginligini biraz azaltmak adina dun biraz ufaklikla ilgileniim dedim![]()
Mali ellerine saglik kardesim tekrardan stickerlar icin
Sali gununu bekliyoruz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)