Gecmis olsun, arabaniz toplandiginda nazar boncuguyla gezin bence, bu kadar sikintinin ardindan bence cok guzel bi vtec dogucak, keyifle kullanirsiniz insalah.
Printable View
Gecmis olsun, arabaniz toplandiginda nazar boncuguyla gezin bence, bu kadar sikintinin ardindan bence cok guzel bi vtec dogucak, keyifle kullanirsiniz insalah.
Öncelikle geçmiş olsun bu arada yay takılınca 10 numara olmuş araç ama tavsiyem orjinal farlara dönüp bi deneyin fümede karartma pek iyi durmuyor :)
eray41
herkesin ortak görüşü geçmiş olsun,yenisi de hayırlı olsun inşallah. gönlünce toplar kazasız belasız binersin..bende bi ara 3 ay içinde 3 kez conta yakınca dördüncüyü kendim taktım. işini hakkıyla yapan ustaya diyecek lafım yok,amaç tabiiki para kazanmak fakat kazanırken de haketmek lazım,insanlara oraya gittiğinizde güven duygusu verebilmek,sorunsuz işçilik yapabilmek her ustanın harcı değil maalesef.. usta var sübap ayarı yapılan sentillerini 6 ayda bir yenileyen,değiştiren,sana ve aracına değer verdiğini hissettiren..usta? var avans ayarını nasıl yaptın sorusuna elle diyen,usta var sıfır motor yaptırdıktan 2gün sonra motorun her yerinden yağlar kaçırttıran,eski contaları kullandığı halde faturaya takım conta fiyatı da ekleyen,.. sonuçta herkesin başından böyle tatsız şeyler geçiyor.. ne için.. heves ettiğimiz, gözümüz gibi baktığımız,sakındığımız,zevk aldığımız belkide eve girmeden önce ona birkez daha bakmış olmak istediğimiz,zor kazandığımız paraları harcadığımız,ara sıra sıkıp rahatladığımız, araçlarımız için... sen bu duygularla hareket et sonra karşına böyle ustalar çıksın mk. ALLAH bizlerin gönlüne göre versin inşallah.. tekrar geçmiş olsun...
Eyvallah usta agzina saglik soyleneck herseyi yazmissin
yanlış post
Yaşanan lar hepimiz için ders ve ibret aslında
bununla gelmiş geçmiş olsun
haksız kazananlardan emin olun 10 katı çıkar,
Allah beterinden korusun diyorum
bu yaşadıklarınızdan sonra Allahın izniyle güzel günlerle biniceksiniz
Kazasız belasız simdiden.
Ne zamandır takip ediyorum konuyu ama hiçbir şey yazamadım gözlerim doldu konuyu ilk görünce benim 2. aracımdı ilk aracımda denilebilir ilk vtecimdi yanı yeri bende ayrı kalacak hep neyse gelelim konuya;
Ben aracı aldığımda 41 TL 082 plakalıydı üstünde faturalı motoru vardı orjınal bloğu çatlamıştı heralde faturalı motoruda çok yakın bir abim satmıştı kapak açmamış motordu bildiğim güvendiğim için aldım sonrası sıkıntısız bir şekilde bi seneye yakın bindim plakasını değiştirim 34 olsun dedik 34EV8420 oldu.Sonra farklı düşünceler içinde aracı sattım sonra faturalı motoru ayrı satıldı kırık motorlada faruk aldı vs vs ben o zmanlar faturalı motoru ile satmaya kalktım 22 bin lira gibi rakam kapak açılmamış motor millet hep bir soğuk baktı,satılmadı ben toplayıp motoru satabilirdim ama vicdanım el vermedi çünkü biliyordum ileride bir şey olur falan yapmadım sonrası mahlumm
Kısacası Allah gönlüne göre versin inşallah herşey çok güzel olur emeklerinin karşılığını alırsın kasa olarak çok düzgün bir vtec.
suan toplanıyor dün geceki resimleri yüklerim birazdan üst kapak hazır.
hayırlısıyla toz tuttuğu sanayideki duvar dibinden bi çıksın bakarız çaresine ama böylede yakısıklı geliyor bana :)
düzeltildi.
çok saolasın kardeşim. ben asıl olarak motoru dolu oldugu için bakmaya gittim aracı ilk hiç araştırmadık bile aracın başında baktımki içi olsun kasası olsun cok düzgün sol kapıda işlem vardı birde sağ çamurlukta dedik bukadar olur sonuçta amcadan teyzeden olanlara istenilen paralar belli.. aldık daha sonra mevzu işte yazdığım gibi inş. ağız tadıyla binerizde bu girenlerin acısını dindirir...
Çok geçmiş olsun
eger özel değilse bu sıkıntının sonunda masraf ortalama kaç tlyi buldu?
tam hesaplamadık hesaplayınca paylasırım kardesım ne özelimiz olsun bu saatten sonra :)
[QUOTE=civelek;6373860]suan toplanıyor dün geceki resimleri yüklerim birazdan üst kapak hazır.
üstad yanlış anlamayın ciddi anlamda bir merak konusu oldu artık :) bahtsız bedevi vtec artık bir fenomen oldu siteye her girişimde ilk açtığım konu bu oluyor :)
rektefiye işi ne alemde varmı bir gelişme hala yatıyormu arac
Bu aracı alan arkadaş zaten biliyordu bloktaki problemi blok patlak diye çok uygun fiyata aldı vicdanı nasıl elverdide o şekilde toplayıp size sattı bende hayret içindeyim
uğurum aynen senin dediğin gibi
Faruk muydu frk miydi neydı hatırlamıyorum Satan arkadaş iyi para kazandı güle güle harcasın
Geçmiş olsun, şanssızlık peşinizi bırakmamış malesef :/ Bundan sonra iyi olur inşallah..
üstad yanlış anlamayın ciddi anlamda bir merak konusu oldu artık :) bahtsız bedevi vtec artık bir fenomen oldu siteye her girişimde ilk açtığım konu bu oluyor :)[/QUOTE]
telden giriyorum hep motor toplandı. insaallah yarın üzerine takılır. biradan yanına gidicem müsait olursam akşam güncel resimleri eklicem
haftaya rodaj bşlar büyük ihtimal
sen beni tanımazsın ben seni ama helal olsun bunu yazabilmişsin. :bravo:
mevzu para ise ve kazandığımı rahat ettiğimi düşünüyorsan kabaca şöyle yazayım sen anla bi çoğunun vtı aldığı parayı ben bu arabanın kaputunun altına harcadım herşeyi olması gerektiği gibi en iyi malzemeleri aldım ama ustayı seçememişim. Elbette bunları bilemeyebilirsin ama lafının gittiği yere dikkat etmelisin.
yanlış anlamazsanız 12.7 sıkıştırma problem çıkartmazmı acaba ? avans, yakıt vs düşündügünüz bişiyler varmı acaba ? çünkü sıkıştırma çok yüksek avans vurur büyük ihtimalle,paşaoğlu bunu düşünmüştür ama bizimlede paylaşırsanız seviniriz.
O bloğu bırak türkiyede dünyada onaracak biri yoktu ha onarildi istediğin kadar kaliteli parça kullan altyapı bozuk olduktan sonra hiçbirşey yapılamaz.