Çok geçmiş olsun.
Printable View
Çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun. inş eski hali gibi olmazda ağız tadıyla binersiniz...
bazı şeyler para harcayarak adam olmuyor malesef. durumunuza çok üzüldüm zamanında aynı şeyleri bende yaşamıştım. ne kadar para harcarsam harcayayım bir türlü adam edememiştim.
Bu kadarda şansızlıga ne denirki ama.Hayırlısı ıle bınmek nasıp olur ınsallah
Çok geçmiş olsun inş. birdaha hiçbir sıkıntı yaşamazsınızda güzel güzel binersiniz.
Allah sabır ve kolaylık versin, inşallah bundan sonra sıkıntısız uzun süre binersiniz.
Geçmiş olsun hocam umarım istediğiniz gibi olur aracınız
Yok yok sizde bedevilik var hatırlarsan sekerpınar donusu senın golf ile roll yaparken otoban ortasında önüme lastık cıkmıstı Allah'tan sol sis farı ile yırttım. Yanınızda bile durmak sıkıntı valla :):):) Bi hamam yapin derim valla :):):):)
http://a1211.hizliresim.com/13/7/fqm9l.jpg
yeni seri dartonlarımız çakıldı. hayırlısıyla üst kapak tekrar kontrol edilip toplanmaya başlıyor
hayırlı olsun ve geçmiş olsun. sağdan soldan çalanların da allah bi şekilde cezasını verir
merak etmeyin onun yanına kalmaz yapılan bu adilikler. umarım güle güle binersiniz aracınıza sizin adınıza üzüldüm tekrardan kolay gelsin
kolay gelsin. valla çok iyi sabretmişsiniz. ama inşallah sorunsuz sıkıntısız binersiniz bu kadar uğraştan sonra.
valla sıkıntı yaptım yaktım bir sigara o kadar diyeyim ya gecmiş olsun tekrardan allah agız tadıyla gazlamayı nasip eder inşallah kazasız belasız ....
çok saolun arkadaslar iyi dilekleriniz için
çok geçmiş olsun vardır bi hayır.kazasız belasız kullanın inşallah
büyük geçmiş olsun... rabbim ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
herkesin ortak görüşü geçmiş olsun,yenisi de hayırlı olsun inşallah. gönlünce toplar kazasız belasız binersin..bende bi ara 3 ay içinde 3 kez conta yakınca dördüncüyü kendim taktım:). işini hakkıyla yapan ustaya diyecek lafım yok,amaç tabiiki para kazanmak fakat kazanırken de haketmek lazım,insanlara oraya gittiğinizde güven duygusu verebilmek,sorunsuz işçilik yapabilmek her ustanın harcı değil maalesef.. usta var sübap ayarı yapılan sentillerini 6 ayda bir yenileyen,değiştiren,sana ve aracına değer verdiğini hissettiren..usta? var avans ayarını nasıl yaptın sorusuna elle diyen,usta var sıfır motor yaptırdıktan 2gün sonra motorun her yerinden yağlar kaçırttıran,eski contaları kullandığı halde faturaya takım conta fiyatı da ekleyen,.. sonuçta herkesin başından böyle tatsız şeyler geçiyor.. ne için.. heves ettiğimiz, gözümüz gibi baktığımız,sakındığımız,zevk aldığımız belkide eve girmeden önce ona birkez daha bakmış olmak istediğimiz,zor kazandığımız paraları harcadığımız,ara sıra sıkıp rahatladığımız, araçlarımız için... sen bu duygularla hareket et sonra karşına böyle ustalar çıksın mk. ALLAH bizlerin gönlüne göre versin inşallah.. tekrar geçmiş olsun...
durum nedir güncel bekleniyor