yeminle nefesimi tutarak okudum .. allah sabır vermiş size , ben ç*k kadar motoru toplarken o kadar bunaldım o kadar sıkıldım 1 haftada. Geçmiş olsun , şuan herşey yolunda ise problem yok.
allah beterinden saklasın..
Printable View
yeminle nefesimi tutarak okudum .. allah sabır vermiş size , ben ç*k kadar motoru toplarken o kadar bunaldım o kadar sıkıldım 1 haftada. Geçmiş olsun , şuan herşey yolunda ise problem yok.
allah beterinden saklasın..
Ben o arabanın koltuğuna kıçımı değdirmeye korkarım...
Hadi oturdum gaz pedalına basamam yemin ederim...
Ne diyeceğimi bilemedim. Inşallah bu kadarla geçmiş olur
O ustanin ... Adam tam cakal aracin asil sorunu bilag hem darbeli
Hem yag su karistiriyor bilog deyismeden 10 bin liralik parcayi
Arabaya koyup cope ceviriyor yani kapa gitsin kim nekadar vermis
Kimde patlar s..lememis ahiretde sokucem girtlagini haberi yok
4 yasindaki kizimin riskini yiyor o para bogazdan kolay kolay gecmez
Neyse biz bilogu gomeyi pistonu ust kapagi hepsini yeni aldik dereceli egsantirik dahi koyduk simdi daha dolu ve
bizim istedigimiz gibi gonul rahatligi ile bineriz insallah duga edin insallah
araç yine dartonlumu oluyor
hadi hayırlısı, gene risk alıyorsunuz bence:)
hayırlısı olsun, inşallah güzel sorunsuz ömürlük bir setup olur.
hızlı bir kadran video'su izlemeyeli çok oldu:D
Recebime hayat tozpembe :) kirilmaz diyosa kirilmaz :) yapti olacak
bu aracı size satan arkadaşta motoru yapan usta!'da burdaki herkesin sözlerinden nasiplenir de iyimserliğiniz frenliyor sanırım.
Allah en güzel şekilde yürüyüp gaz pedalını paspasa dayayınca rakibinizi dikiz aynasında görmeyi nasip etsin :) Bu kadar masrafı ancak bu dua karşılar sanırım :D
Başlık abartılmışdır dedim. Ta ki okuyana kadar. Valla iyi sabırlı ve sakinmişsiniz. Bence bu tarz işler yapan ustaları ve yerleri ifşa etmek lazım ki yarın bi gün kimse gidip iş yaptırmasın. Dükkanı kapamış olsa bile adını felan verin yarın başka bir yer açarsa kimse gitmesin.
cok cok gecmıs olsun can sıkıcı olaylar emek para gereken herseyı yapıyosun ve her sorunu bıtırdıgınde yenısı baslıyo ALLAH yardımcın olsun ınsallah emeklerının karsılıgını alır ve sorunsuz gazlarsın
çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
ustanın dükkanını bana özelden bir mesaj atarmısınız acaba çok merak ettim ?