Maşallah emre, gidişi duruşu pek güzel. Kazasız belasız kullan.![]()
Maşallah emre, gidişi duruşu pek güzel. Kazasız belasız kullan.![]()
Bence folyo kalsın, orijinal durmuş. Yaylara hiç dokunmaya nasıl kıyacaksınız hiç girmeyin, maşallah çok güzel duruyor araç. Allah kaza bela vermesin.
2 yıldır arıyorum bi bana denk gelmedi böyle temizi satarsan alabilirim hemen...
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Temizliğe bittim kocaman Maşallah Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
ilk halleri daha guzelmis kapakli jant falan.ilk fotografa bayildim. madem boyle orjinal bir arac buldunuz hic ellemeden kullanirdim ben sizin yerinizde olsam. maasallah kazasiz belasiz.
japon'a bir kere alışan bir daha zor vazgeçiyorjant olarak aykut prelude jantlarını verdi. Yakında onları takacağım, onun haricinde de bir şeye dokunmak istemiyorum, stop işi aklımda
Çok teşekkür ederim
teşekkür ederim
Bende öyle düşünmüştüm folyo konusunda ama bir çok kişi beğenmedi, bakalım belki daha iyi çözümler buluruzçok teşekkürler
çok teşekkürler
Gerçekten şanslımıyız, yoksa kısmetmi bilemedim hocam. 1 ay gibi bir süre araştırdık ve denk geldibabamın satmaya pek niyeti yok
Amin hocam inşallah, çok teşekkürler
Prelude jantları ayarladık şuan, o şekilde de çok orjinal durucak diye tahmin ediyoruz. Beklemedeyiz bakalım, Teşekkürler![]()
jantların yolda çok çok güzel olucak emn ol
aynen Aykutun jantlar cuk dıye oturur hatta mis olur olmadı acura olur![]()
Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..
Dün aracın evraklarını kurcalarken bunu buldum, galiba gümrük girdisi gibi birşey heralde. Tahminim doğruysa araç 14 ocak 93'de girmiş Türkiye'ye. Trafiğe çıkışıda 13 mayıs 93. Yani 4 ay kadar bi süre showroomda durmuş anlaşılan. Cb3 yazan yer kasa kodu, R78P dediği renk kodu. Diğerlerinin anlamını bilmiyorum![]()
![]()
jantlar noldu var mı bir gelişme ?
aheste aheste boya işine hazır hale getiriyoruz. Hemen lastik alabilcek durumum olmadığı için baya bir ağır devam ediyoruz. Mart-Nisan gibi anca takılır![]()
Maşallah denizlide böyle nokta arabaları görmek güzel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)