User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
69 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 3 Silindir Yer Uçağı.. Artık ne kadar uçarsa.. Fındık TDI

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de aynı araçtan aldım ama tadını alamadan buraya geldim. 2004 107.000'de ilk sahibinden aldım sadece bir kapıda boya var. Almadan önce tereddütlüydüm hiç sürmedim çünkü, ve 1.8 vtec accorddan sonra acaba dedim çok mu yavaş gelecek. Ama çok ilginç bir ataklığı var stockken bile torktan dolayı. 1-2 yapınca 150 hp 3-4 te -150 hp olduğunu hissettiriyor Madem uğraştınız, gelince ben de biraz oynaşmayı düşünüyorum çünkü az yaksın da ee biraz da duman atsın diyorum.

yapmayı düşündüğüm şeyleri ve sorularımı yazayım belki yardımcı olursunuz..

egr iptali, düz boru, yazılım

bronz balatanın nedeni bildiğim kadarıyla belirli güçten sonra kaçırmaya başlaması, 3.5 bar lık map neden? kaç basıyorsunuz ki ? Turbo ne kadar basınca dayanıklı safe olarak? Benim beklentim açıkçası 105-110 hp.. Dediğim şeyleri yaparak o güce ulaşabilir miyim? Aracın durumu da gerçekten çok iyi ilk sahibinden aldım faturasına kadar verdi zaten hep de bayan sürmüş hiç yorulmamış.. Dönünce yapmam gereken bir şey var mı mesela enjektör temizleme, carbon clean vs.?

İlk dizel arabam da çok belli oldu heralde.. Bu da benim hayvancağız. (sunroof yok, signo modeli, torpido soğutma varsa nasıl düğmesi falan mı var ? )

Bu da Ankara'da depoyu fulleyip, evin önüne parkettiğim an. Evet hala full
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

OMTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    PD130 değildi sanırım 105 lik TDİ ın 1 silindir eksiği değilmiydi motor? Denk gelirse binmek isterim sağ koltuğa sesini özledim
    Ben PD130 olarak biliyorum. Şu ana kadar buna inanarak bindim. İnançlarımla oynamazsak sevinirim Şaka tabiki gerçeği neyse emin olan biri Tabiki denk gelirsek neden olmasın

Alıntı emp:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah, sorunları çözmüşsünüz sanırım.
    Evet sorunun çözülmesi yüzümüzü güldürdü

Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah bunların tek kapıları daha hoş duruyo bence kazasız belasız
    Renkler ve zevkler.. Teşekkürler.
    OTOBULL GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Canberk maşallah araban tertemiz miş ama öyle golf varmış hızlıymış falan ben anlamam trafikde karşılaşmayalım çok kirlenir araban haberin olsun

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçtaki motor, 3 silindir..
    1.9 TDI'ın, 1 silindir eksik olan modelidir
    beni de heveslendirdiniz şimdi he, az daha dizel 6L alıyordum çünkü...
    korkuma almadım, dizel... pompa-enjektör-turbo olaylarından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıklama güzel olmuş sıkılmadan okudum,güle güle binin zorlamaya gerek yok bu tad iyidir cimri bir araç için
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de aynı araçtan aldım ama tadını alamadan buraya geldim. 2004 107.000'de ilk sahibinden aldım sadece bir kapıda boya var. Almadan önce tereddütlüydüm hiç sürmedim çünkü, ve 1.8 vtec accorddan sonra acaba dedim çok mu yavaş gelecek. Ama çok ilginç bir ataklığı var stockken bile torktan dolayı. 1-2 yapınca 150 hp 3-4 te -150 hp olduğunu hissettiriyor Madem uğraştınız, gelince ben de biraz oynaşmayı düşünüyorum çünkü az yaksın da ee biraz da duman atsın diyorum.

yapmayı düşündüğüm şeyleri ve sorularımı yazayım belki yardımcı olursunuz..

egr iptali, düz boru, yazılım

bronz balatanın nedeni bildiğim kadarıyla belirli güçten sonra kaçırmaya başlaması, 3.5 bar lık map neden? kaç basıyorsunuz ki ? Turbo ne kadar basınca dayanıklı safe olarak? Benim beklentim açıkçası 105-110 hp.. Dediğim şeyleri yaparak o güce ulaşabilir miyim? Aracın durumu da gerçekten çok iyi ilk sahibinden aldım faturasına kadar verdi zaten hep de bayan sürmüş hiç yorulmamış.. Dönünce yapmam gereken bir şey var mı mesela enjektör temizleme, carbon clean vs.?

İlk dizel arabam da çok belli oldu heralde.. Bu da benim hayvancağız. (sunroof yok, signo modeli, torpido soğutma varsa nasıl düğmesi falan mı var ? )
    Maşallah sizin hayvancağız'a güle güle kazasız belasız kullanmayı nasib etsin Allah

Tabi ki bilgim dahilinde yardımcı olmak isterim.. Bronz balatanın sebebi dediğiniz gibi belli bir güçten sonra kaçırması ve kalkıştaki ataklık diyelim. 3 yaprak bronz, 3 yaprak organik balata ile çok güzel bi performans elde ettik debriyajdan. Turbo maksimum 1.2 bar civarlarında safe. Sonuçta hepi topu gt15. 1749 yada 2049 hybrid ile 180li hpleri almış gavurgiller. 105 civarı alırsınız ben sadece stage 2 yazılımla 105 hp dyno ölçtüm.dediğiniz speclerle ulaşmanıza bi engel yok yani bu arada atlamışım 3.5 barlık mapın sebebide aracın yüksek rakımlarda turboyu limp mode'a almasıydı. bilgisayar basınç olarak turbodan 1580 milibar okuyor. üzerinede 1 bar atmosfer basıncını ekleyince stock 2.5 barlık mapın çapını aştığından 3.5 takarak önüne geçebiliyorsunuz. Carbon clean için şahsen daha erken olduğunu düşünüyorum sizin km'nizde. ben 215bindeyim daha yaptırmadım. Enjektör bakımı bile yapılmadı. Maşallah saat gibi çalışıyor halen. Ama bu tabiki yaptırmayın demek değil. Aracınızı cihaza bağlar enjektörcü değerlere bakar ona görede durum değerlendirilir. Sizde biliyosunuz ki ne kadar bakım yaparsanız o kadar uzun ömürlü olur.. Hardcore modifiyelere kısmetse bu yaz başlayacağım spec listemde hazır diyebiliriz. Başka soracağınız bişey olursada seve seve yardımcı olurum
    OTOBULL GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tdipower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canberk maşallah araban tertemiz miş ama öyle golf varmış hızlıymış falan ben anlamam trafikde karşılaşmayalım çok kirlenir araban haberin olsun
    Aha master piece'in sahibide geldi Beyaz gelinciğimin üstüne yapışacak her bir mazot partikülü zamanı gelince iade edilecektir ! Hemde 1 silindir avans veriyorum
    OTOBULL GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4.vites 100 basalım mı ne dersin?
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Trance-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçtaki motor, 3 silindir..
    1.9 TDI'ın, 1 silindir eksik olan modelidir
    beni de heveslendirdiniz şimdi he, az daha dizel 6L alıyordum çünkü...
    korkuma almadım, dizel... pompa-enjektör-turbo olaylarından
    215 binde hala daha saat gibiyse ben korkmazdım alırken Hepsi bir değil tabi.. Bakımlısı üzmez sizi..

Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açıklama güzel olmuş sıkılmadan okudum,güle güle binin zorlamaya gerek yok bu tad iyidir cimri bir araç için
    Oda doğru. bazen en sağda tıngır tıngır 3.4 lt ortalamayla giderken diyorum olmaz olsun turbosu. kısalım ayarı bedava gidip gelelim
    OTOBULL GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tdipower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4.vites 100 basalım mı ne dersin?
    İmzandan utan be 26 psi basıyorsun arkadaş buldun sümük kadar arabayı basalım mı basalım anasını satim clio rsle 106 gti'den ne eksiği var fındığımın
    OTOBULL GARAGE

yek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah fındık turboluya İnsanın arabasını sevmesi çok ayrı bir keyif

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OMTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah sizin hayvancağız'a güle güle kazasız belasız kullanmayı nasib etsin Allah

Tabi ki bilgim dahilinde yardımcı olmak isterim.. Bronz balatanın sebebi dediğiniz gibi belli bir güçten sonra kaçırması ve kalkıştaki ataklık diyelim. 3 yaprak bronz, 3 yaprak organik balata ile çok güzel bi performans elde ettik debriyajdan. Turbo maksimum 1.2 bar civarlarında safe. Sonuçta hepi topu gt15. 1749 yada 2049 hybrid ile 180li hpleri almış gavurgiller. 105 civarı alırsınız ben sadece stage 2 yazılımla 105 hp dyno ölçtüm.dediğiniz speclerle ulaşmanıza bi engel yok yani bu arada atlamışım 3.5 barlık mapın sebebide aracın yüksek rakımlarda turboyu limp mode'a almasıydı. bilgisayar basınç olarak turbodan 1580 milibar okuyor. üzerinede 1 bar atmosfer basıncını ekleyince stock 2.5 barlık mapın çapını aştığından 3.5 takarak önüne geçebiliyorsunuz. Carbon clean için şahsen daha erken olduğunu düşünüyorum sizin km'nizde. ben 215bindeyim daha yaptırmadım. Enjektör bakımı bile yapılmadı. Maşallah saat gibi çalışıyor halen. Ama bu tabiki yaptırmayın demek değil. Aracınızı cihaza bağlar enjektörcü değerlere bakar ona görede durum değerlendirilir. Sizde biliyosunuz ki ne kadar bakım yaparsanız o kadar uzun ömürlü olur.. Hardcore modifiyelere kısmetse bu yaz başlayacağım spec listemde hazır diyebiliriz. Başka soracağınız bişey olursada seve seve yardımcı olurum
    Cok tesekkur ederim uzun uzun yazdigima uzun uzun cevaplar verdiginiz icin adanada oldugum icin( gerci su an hollanda da deniz seviyesinin altindayim )rakim etkilemez diye dusunuyorum heralde map sensoru ne kadar? Ben para biriktirip gelecegim cunku hesap yapalim

Yakiti gercekten iyi ankaradan full depo geldim adanaya 100 e sabitledim yedrk depo da doluydu.. Bi doneyim bakalim 5 ayim var ozledim arabami cok

edit: video varsa hem gidişi için hem sesi için merak ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok tesekkur ederim uzun uzun yazdigima uzun uzun cevaplar verdiginiz icin adanada oldugum icin( gerci su an hollanda da deniz seviyesinin altindayim )rakim etkilemez diye dusunuyorum heralde map sensoru ne kadar? Ben para biriktirip gelecegim cunku hesap yapalim

Yakiti gercekten iyi ankaradan full depo geldim adanaya 100 e sabitledim yedrk depo da doluydu.. Bi doneyim bakalim 5 ayim var ozledim arabami cok

edit: video varsa hem gidişi için hem sesi için merak ediyorum
    Evet dediginiz gibi adanada oldugunuz icin cografik rakimin etkisi az olur ancak intercooler kanallarinda turbodan gelen bi tortu soz konusuysa ve kanallarda daralma varsa gecen hava daha cok basinc yaratacagindan yine limp mode ile yuzlesmeniz gerekebilir.. siz yinede yazilimdan sonra bol bol yuksek vites dusuk devirden basip test edin. Ben turbonun kestigini uzun yolda gordum ve endise etmedim degil.. map sensoru 85 lira bu arada.. Sok tak isciligine para vermedigimden bilemem ama map cok uyuz bi yerde.. Buu arada map degistikten son bi yazilimcinin map kalibrasyonu yapmasi gerekicek. Videoyuda cekecek cihazim yok. Bu kamerayla cekecegime ankesorlu telefonla ceksem daha iyi merak edenler olmasida sevindirdi cekip paylasayim..
    OTOBULL GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah fındık turboluya İnsanın arabasını sevmesi çok ayrı bir keyif
    Tesekkurler dediginiz gibi keyfi bambaska..

Not ; telefondan girip guc bela yazdigim icin mesajlari ayri ayri yazip flood yapiyorum ama yonetim kusura bakmaz umarim.. post kasma derdim var sanilmasin..
    OTOBULL GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OMTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet dediginiz gibi adanada oldugunuz icin cografik rakimin etkisi az olur ancak intercooler kanallarinda turbodan gelen bi tortu soz konusuysa ve kanallarda daralma varsa gecen hava daha cok basinc yaratacagindan yine limp mode ile yuzlesmeniz gerekebilir.. siz yinede yazilimdan sonra bol bol yuksek vites dusuk devirden basip test edin. Ben turbonun kestigini uzun yolda gordum ve endise etmedim degil.. map sensoru 85 lira bu arada.. Sok tak isciligine para vermedigimden bilemem ama map cok uyuz bi yerde.. Buu arada map degistikten son bi yazilimcinin map kalibrasyonu yapmasi gerekicek. Videoyuda cekecek cihazim yok. Bu kamerayla cekecegime ankesorlu telefonla ceksem daha iyi merak edenler olmasida sevindirdi cekip paylasayim..
    85 liraysa dert değil ben böyle 200-300 sandım.. intercoolerın üstünde galiba maf? zaten sıralamam egzoz-egr iptali-maf en son yazılım olur.. yani yazılımı o setupa göre yaptırırım.. Ben video izledim ama öyle kayda değer detaylı video yok.. Hem şöyle düz borunun sesini duyabileceğimiz, mufflerectomy'yi duyabileceğimiz hem de gidişini görebileceğimiz bir şey.. Aslında 1-2 kronik sorun biliyorsunuzdur ama başınıza geldiyse diye sorayım.. Arka silecek suyunuz çalışıyor mu Kırık falan yok ama su gelmiyor, bir de bardaklık sıkışmış benim.. Bunlar olmazsa ibiza demiyorlarmış adına

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah kazasız belasız

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 silindirli tdi'lar 180 hpyi görüyormu? Owww sweet

Maşallah abi aracınıza inşallah ilerki planlarınızda emiğinizin karşılığını alırsınız.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    85 liraysa dert değil ben böyle 200-300 sandım.. intercoolerın üstünde galiba maf? zaten sıralamam egzoz-egr iptali-maf en son yazılım olur.. yani yazılımı o setupa göre yaptırırım.. Ben video izledim ama öyle kayda değer detaylı video yok.. Hem şöyle düz borunun sesini duyabileceğimiz, mufflerectomy'yi duyabileceğimiz hem de gidişini görebileceğimiz bir şey.. Aslında 1-2 kronik sorun biliyorsunuzdur ama başınıza geldiyse diye sorayım.. Arka silecek suyunuz çalışıyor mu Kırık falan yok ama su gelmiyor, bir de bardaklık sıkışmış benim.. Bunlar olmazsa ibiza demiyorlarmış adına
    Video için prof makina bekliyorum gelince renklendiririm biraz daha.. Arka cam suyu püskürten bardaklığı çalışan araba, ya ibiza değildir, ibizaysada bizden değildir benim bardaklıkta şükür bi sıkıntı yokta arka cam püskürteci 3 kez yerinden çıktı bende niye püskürtmüyor diye diye sürekli püskürtmeye çalıştım. stop lambaları yarıya kadar antifiriz dolunca anladım ki ben suyu bagajın içine püskürtüyormuşum..

Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah kazasız belasız
    Teşekkürler

Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 silindirli tdi'lar 180 hpyi görüyormu? Owww sweet

Maşallah abi aracınıza inşallah ilerki planlarınızda emiğinizin karşılığını alırsınız.
    Tabi tabi 180 ler çıkıyor. İnşallah yazın bizde çıkartacağız. üstüne göz dikersek bosio enjektör falan gerekecek oda hoş olmicak. enjektöre falan elleyince dizelin bi mantığı kalmıyor basınca benzinli gibi yakıyor. turbo upgrade egsoz cooler remap devam..

Güzel dilekler için ayrıca teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun
    OTOBULL GARAGE

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Araciniza Masallah...

Yanlis anlamayin beni lutfen ama yasiniz 30'mu ? Sizden yasca kucukler isminizle hitap ediyorda garibime gitti,umarim yanlis anlamaz beni kimse.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)