masallah benimde küçükkken hep hosuma giden renault 12 vardı 72 model 2 sahibinde hala duruyo teklif ettim alayım diye veririse bende onu alıcam tas gibi duruyo orjinallik işte bu bencee
masallah benimde küçükkken hep hosuma giden renault 12 vardı 72 model 2 sahibinde hala duruyo teklif ettim alayım diye veririse bende onu alıcam tas gibi duruyo orjinallik işte bu bencee
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
çok güzel maşallah selçuk
kazasız belasız günlerde kullan
demek ki yaş ilerledikçe insanın içinde kalan nostaljik hareketler ortaya çıkıyor![]()
Hayırlı olsun abiMaşallah çook temiz
Herkesin içinde bi etiket var demekkiBende dede yadigarına bi kaç şey düşünüyorumda sonra vazgeçiyorum
![]()
Selçuk maşallah değerli bir araç almışsın , güle güle binmek nasip olsun![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
maşallah çok güzel. DoğanL ler kuş serilerinde bence en özeliayrıca bi sempatim var. gerek jantları gerek L si
ama en özelide kendinden bütün olan arka koltuktaki kafalıklar..
araç 10 numara cidden çok güzel. ama müzik sistemindeki liste beni benden aldı.
bu kombineyi yaparsanız cidden efsane olur.
ama bence.
6985 yerine TS2080 veya TS1750 ler daha cuk olmazmı bu araca ?şöyle köşelere onalrı koyucan ortalarada 302f ler 8600 zaten king
azımın suyu aktı![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
tesekkurler arkadaslararacı bozmadan ufak detaylar eklıycem kısmetse
lıstesı onumde hazır
haftaya bısmıllah der baslarız ALLAHın ıznıyle
![]()
böyle amcalara hastayım helal olsun valla biblo gibi saklayabiliyorlar araçlarını
Yaris bu. Parayi harcayan **** yiyenin sporu.
alintıdır..
hey maşallah ya bizde de 97 kartal vardı aynı temizlikde kitapcıklı orjinal idi en son biz satarken 40bin km civarıydı5 6 sene önce satmışdık şuanki arabayı almak için. abi allah kaza bela vermesin.
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
maşallah çok güzel, hayırlı uğurlu olsun![]()
Crm performance
plakalarımız gelmedı ama plakalıkları taktım dayanamadım , hella dıdıtlerımızde dadatlarla bırlıkte takılıyor
sahın ustam dokturuyo
![]()
piyasada o kadar leş arabalar var ki bölesine temizini görüpte dönüp bakmamak olmaz maşallah abi nazar değmesin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)