çok değerli bir araca sahipsiniz,allah kaza bela vermesın,maşşallah
adamin cok ustune gidiyosunuz
Biraz yaşına saygi gosterin
Ayip.. Tek kelime ile ayip. Tamam ilk baslarda bende Metin beye takilinmasina guluyordum ama seviye t..k gecmeye kadar geldi. Yapmayin artik.
Sizin ile aramızda hiçbirşey olamaz. Aynı yaştayız fakat aynı düşünceleri paylaşmıyoruz. Sizin tek felsefeniz sürat veya onu bunu geçmek başka bir amacınız yok yazdıklarınızdan sizi bu dünyada sadece tüketen biri olarak anlıyorum. Ne insanın ailesine ne işine ne emeğine nede dünya felsefesine saygınız yok
Dalga geçtiğiniz vatan millet slistreyi yazan kişi senin üstüne bastığın toprakların kurtulması için mücadele etmiştir sen alay konusu et diye yazmamıştır.
Biliyorum burası felsefe ve yaşam platformu değil araba platformu fakat unuttuğun bir şey var burası insan olanların araba platformu.
Sen kendi dünyanda onu bunu beni geçerek hatta içimden geçerek arabamı peşin fiyatına taksitle satmaya devam et fakat maalesef gerçek dünya bu kadar basit dönmüyor.
Ya Metin abi senin nickinin otomobil kısmında başka otomobil yazıyor neden cosworth yok?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
bunlara cevap verdiğiniz gibi benim ve bir sürü kişinin sorduğu sorularada cevap versenizde işler dalga geçme aşamasına gelmese nasıl olur.
birde rica edeceğim vatan millet sakarya yapmayın siz o işleri, işi vatan millet sakarya olanlara bırakın.
birde bir kitap önereyim otomobil jargonu alın okuyun faydası olacaktır. burada herkes aynı dilden konuşurken sizde bir fark olması kozvort denmi yoksa dil bilmediğinizden mi??
FENA GEÇERİM
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Maşallah..
bir kaç yorum ilk başlarda benimde dikkatimi çekti, konuya yorum bile yazmadım ve konuya girmek bile içimden gelmiyordu. Yok tespihe takılanlar, yok sanki 20 25 yaşlarındaki gibi yorumlar gördüm. Bunlar hoş gelmiyor bana. Öncelikle saygı gerekli bence.
sayın shkodra, aracınızın maşallahı var. Umarım daha nice güzel zamanlarda kullanırsınız. MaşAllah. Kazasız belasız.
TR - B13
Maşallah kazasız belasız efsanelerden
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)