maşallah Metin abi![]()
maşallah Metin abi![]()
Crm performance
Metin abi maşallah Allah nazardan saklasın![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Pectel beyini programlayabiliyor musunuz?
Programlayabilecek yazılım var ise güç ve günlük kullanım çok iyi hale gelir
http://ford-rs.dyndns.org/site-ford-...20uk/main8.htm
http://passionford.com/forum/general...velopment.html
Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah
14 yıl içinde değişik speclerde kullandığım cosworth lara göre 7 adet ingiltereden aldığım chipler ile arabalarımı yürüttüm fakat bu son spec düşük kompresyon dereceli eksantrik olduğu içinmidir nedir bu chiplerin hiçbiri istediğim sonucu vermiyor bu yüzden kısmetse ÖZGÜN Yeni yazılım yapıcak. Ben ona güveniyorum İnşallah başaracak ve gerçek gücü hep bereber görücez..
Bu pectel konusuna açıklık getirmek gerek. Magneti marelli beyin bu aslında içinde bir bağlantı yapmışlar Eprom unun üzerinde hem epromu şifrelemek hemde boost kontrol water inj. gibi fonksiyonları kullanmak üzere. zaten otomobilin üzerinde bu sistem yani pectel board var. standart programda çalışıyor. Başka program üreticileride bu tür entegreler ile zaten epromlarını veriyorlar. kopyalamaya karşı bir önlem olarak. arabanın standartında olan bir sistem zaten. Bu işi bilenler bu tür ECU lara zaten program yazıyorlar. Pectel falan sadece adı var. ECU nun üzerinde koskoca Magneti marelli yazıyor. Bu entegrenin olması Pectel software ile arabanın çalıştığını göstermez. Ayrıca eğer entegrede bağlantılar yapılmamışsa ki yapılmamıştır çünkü araç standart. Sadece pectelin adı var kendi yok durumundadır. Eğer bunlar var ise günlük bir gazetenin üzerinde resimleri ekleyebilirsiniz.
not kimsede yoksa resim temin edilir.
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
mkerim ; Yaşınıza saygım var kesinlikle ancak artık itici olmaya başladınız. Metin beyin aracına ve o araca maşallah diyen herkese sataşıyorsunuz siz istediğiniz kadar bilgili olun istedigin kadar o aracı metin bey'den daha iyi bilin hiç farketmez bu hareketlerinizle bütün bu bildikleriniz benim gözümde deneyiminiz çöpten başka birşey değil. Bu sitede sizin kadar veya sizden çok bilgili insanlar var hiç bukadar ''ben bilirim'' takıldığını görmedim. Diğer konularda yazmadım karışmayayım dedim ama adamın her konusunda laf sokuyorsunuz. İşte herşey yaş ile olmuyor. Şimdi banada istediğiniz kadar laf söyleyin ne fikrim değişir ne zikrim.. Araca bin kere maşallah inşallah dünya gözüyle görmek banada nasip olur ama antepde zor sanırım..
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Maşallah araç çok güzel, kazasız belasız kullanırsınız inşallah![]()
Arkadaşlar hepinizin iyi niyetli dileklerinize ve desteğinize teşekkür ederim. İnsan ne kadar sevilirse o kadar güçleniyor.
Maşallah...Türkiye'de sayı olarak çok fazla görmeye alışık olmadığımız nadide bir araca sahipsiniz..
Ford'un zamanında ürettiği performans yönünden en iyi araçlardan birisi...( bence)
Afiyette güzel sürüşler dilerim....
amca bu arabanın kırmızısı çanakkalede vardı sanırım senin bi bilgin varmı arabayı satılıklarda görmüstüm
Bu kadar orjinalini ve güzelini görmeyeli uzun zaman olmuştu.
Bir tane de Ankara da lacivert bir Cosword vardı kanadıyla jantıyla böyle orijinal ama çok zamandır görmüyorum.
Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle Metin Bey
Böyle nadide bir arabanın böyle güzel bir insanda olması çok güzel. Kazasız belasız kllanın
Nacizane bir tavsiyem olacak, iş yerinizin web sitesini güncelleyin. Hem site doğru çalışmıyor hemde tasarım olarak çok kötü.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)