maşallah efsane araç. kazasiz belasız inşallah
amca araban çok güzel biraz daha foto koysana müsait olursan
Metin amca masallah gercekten aracin cok degerli bir arac kazasi belasiz kullanman dilegi ile
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
önde giden 150 cc lik motosikleti neden geçemiyor acaba hiç dikkatinizi çektimi??
Hızlanma konusunda biraz yavaş galiba......
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Babam sizden bir kaç yaş büyük ve o eskilerin hızlı adamı artık arabalardan nefret ediyorbu yaşta dahi heveslerinizden, hobinizden vazgeçmemeniz bile büyük bir takdir nedeni. Aracınıza da size de kocaman maaşAllah. İnşAllah hedeflerinize ulaşırsınız
Real Cars, Real Roads.
Metin amca kazasiz belasiz bin yillarca.Stobu yan sanayiymis silecegi muzmus pek farketmez icindeki insanin orjinalligi daha onemli.Bence sahibide kendide 10numara aracin.
aracın emin ellerde olduğunu bilmek güzeldi. Videoda bunu kanıtlar nitelikte. Amacınızın belkide yaşının olgunluğundandır, geçmek geçilmek değil, sürerken zevk almak olduğunu görüyorum.
Bey amca, alışık değiliz yada şımarıklık bu denli bizi böyle yapıyor, ben bu forumun küçüklerindenim. ama bazen nice büyükler benden, bizlerden küçük olabiliyor. Ben pek forumda dolaşmasamda gördüğüm yorumlarını gıpta ile okuyorum. denilen anlatılan yorumlara rast gelmedim. Gerginlik yaratan konularada Yanlışlıklar, yanlış kelimeler olabiliyor neden bunlarıda yazıyorum bilmiyorum ama... ben yorumlarda kendinizden küçüklere gösterdiğiniz saygıya hayranım.
TR - B13
Hayırdır seni bu kadar rahatsız eden ne?Ben söz konusu iki arkadaşı da şahsen tanırım ikisiylede alışverişim oldu burda senin anlamadığın yada yanlış anladığın şey Metin Bey bilerek yada bilmeyerek dezenformasyon yapıyor aracın beyninin Pectel ile uzaktan yakından hiçbir ilgisi yok sadece bazı özellikler eklemek amacıyla Pectelin board'u takılmış beyne bu siemens yada çin, taiwan malı dandik bişey de olabilirdi.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)